Kusadasi Universal hastahanesi dogum yapanlar?

Adatam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
1.841
2
108
36
Arkadaslar merhaba,2. Dogumumu bu hast.yapmayi dusunuyorum fakat bilgi almak istedim sizlerden nedir nasildir?

Ben Opr. Dr. Cenk Tan için Aydın'a Medline hastanesine gidiyorum ama orada dogum yapan 1-2 kişi biliyorum ve kısmen memnunlar. Evet hastane önemli ama bence en önemlisi doktor. Öncelikle sizin psikolojinizden anlıyor mu? Size güven veriyor mu? Ben doktorumdan cok memnunum. Gecen aya kadar keske özel muayenehanesi olsaydı da ona gidebilseydik dıyordum. Çünkü hastanede 4 boyutlu ultrason imkanı yoktu ve biz onun icin başka bir doktora gittik. Ama şimdi Cenk Bey'in gayretleriyle en son teknoloji ultrasonda mevcut hastanede. Ama dediğim gibi önce doktorunuz ile aranızdaki iletişim inanılmaz önemli. Allah sag salim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Arkadaslar merhaba,2. Dogumumu bu hast.yapmayi dusunuyorum fakat bilgi almak istedim sizlerden nedir nasildir?

Ben kontrollerime bu hastaneye gidiyorum hastane şartlarıyla gayet güzel doktorumuzla konuştuk tam teşekküllü oldugunu söyledi A+ hastaneymiş onun tabiriyle :) ben epidural dogum dusunuorum dogum ücretlerıde sezeryan normal ve epidural 3000 ila 3700 arası değişiyor kısmetse temmuzda dogumum gerçekleşecek aksilik olmazsa bu hastanede yaparsam seni daha iyi aydınlatırım inş Allah hayırlısyla evladına kavusmak nasip etsin

Çok tşk ederim arkadaşlar aslında bnm de dr um vardı İzmirde kendısı super kent de doğum yaptım boşuna 4.500 vermeyım dedim o yuzden buraya karar verdım hem de kalıtelı olduguna ınanınca Üzeyir bey de güven verdi bana aslında ama insan kendı dr una alısınca böyle bı tuhafıma gıttı hepimize iyi hayırlı doğumlar dilerim Aydındaki arkadaşım bu hast ultrason ozeldekı gıbı gelışmiş oldugu ıcın gıdıyorum ıstersen oraya bı gıt sende

Evet aynen kapandı hast.ben de eski dr,umla Kent hast dogum yaptım neyseki
QUOTE="cnnieu, post: 32150468, member: 199544"]universal batmadı mı ? öyle duydum ben. :44:[/QUOTE]

Merhaba kizlar guncel degil sanirim artik ama yinede yazman istedim.2 aylik hamileyim egemed hast. Uzeyir beye gittim cep numarasini bana vermedi ve sirf bu yüzden vazgectim oraya gitmekten.bi hamile icin doktorunu heran aramasinin cok muhim oldugunu dusunuyorum.siz nereyi onerirsiniz acaba yanitlarsaniz cok sevinirim suan napcami bilemiyorum acikcasi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…