• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuşadası Milli Parkta İlkbahar Başkadır

s5000037jk4.jpg

Burası nasıl bir yerdir yaa
süper doğa harikası
orda olmak ne güzel olurdu
huzur verici
teşekkürler ablacım Şeniz

off denizi özlemişim ben..
fotoğrafları görünce iliklerime kadar hissetim walla.
çok güzel kareler...

gerçekten cennetten bir köşe gibi kızlar yazları biraz kalabalık oluyor ama baharlarda harika

Ben de gitmiştim milli parka..
Hatta "kalamaki" de diyorlar..
süper bir yer.. denizi çok soğuktu ama...
girene kadar çok feci ürpermiştim..
bir de çok geç saatlere kadar orda kalmıştık...
yaban domuzları gelmişti, zor kaçmıştık valla :))
meğerse o saatlerde insanlardan kalanları yemek için inerlermiş....

Ben de gitmiştim milli parka..
Hatta "kalamaki" de diyorlar..
süper bir yer.. denizi çok soğuktu ama...
girene kadar çok feci ürpermiştim..
bir de çok geç saatlere kadar orda kalmıştık...
yaban domuzları gelmişti, zor kaçmıştık valla :))
meğerse o saatlerde insanlardan kalanları yemek için inerlermiş....

kalamaki ilk koyun adı birtek o koyda deniz sığ ve kum diğer koylar derin ve taşlık,

bu arada yaban domuzlarının bazıları evcilleşmiş ormandan kıyıya inip elimiz<den yiyecek yiyenler oluyor

Hımm böyle ayrıntılı bilmiyordum..
Tamamen kalamaki demişlerdi...
Ama bizim denize girdiğimiz yer de taşlıktı ve deniz bayağı da derindi..
Demek ben oraya gitmeyeli domuzlar evcilleşmiş :)

ablacım çok güzel görüntülemişsin.zaten ada muhteşem biryer doyamıyorum oraya:asigim:
ama değirmenin yeri bende başka orasıda başka bir harika:lepi:

ablacım çok güzel görüntülemişsin.zaten ada muhteşem biryer doyamıyorum oraya:asigim:
ama değirmenin yeri bende başka orasıda başka bir harika:lepi:
gerçektende değirmen harika bir yer şimdi içindeki restaurant tadilatta onlarda çınarın orayı devraldılar orada hizmet veriyorlar

bende yıllar önce arkadaşlarımla gitmiştim, deniz gerçekten çok soğuktu, yaban domuzları da vardı evcil gibi geliyor ama öyle değildi, unutamadığım bir anı; ordaki masada yemek yerken bende elimde eski fotoğraf makinasından vardı resim çekerken bir yaban domuzununda resmini çekeyim demiştim ama makinadan baktığımda uzak duruyodu yaklaştım yaklaştım yine uzak ha şimdi yakın derken çektim sonra bi baktımki domuzla burun burunayım nasıl kaçtım anlatamam, çok korkmuştum arkadaşlarımda gülmekten kırılmışlardı.

bende yıllar önce arkadaşlarımla gitmiştim, deniz gerçekten çok soğuktu, yaban domuzları da vardı evcil gibi geliyor ama öyle değildi, unutamadığım bir anı; ordaki masada yemek yerken bende elimde eski fotoğraf makinasından vardı resim çekerken bir yaban domuzununda resmini çekeyim demiştim ama makinadan baktığımda uzak duruyodu yaklaştım yaklaştım yine uzak ha şimdi yakın derken çektim sonra bi baktımki domuzla burun burunayım nasıl kaçtım anlatamam, çok korkmuştum arkadaşlarımda gülmekten kırılmışlardı.

tabiki hepsi evcil değiller sadece bir grup artık insanlara yaklaşa yaklaşa evcilleşmiş
elden yemek yiyorlar seninkide çok hoş olmuşkaydirigubbakcemile3 insan ne kadar evcil olsalarda ürküyor onlardan

ablam süper fotolar
oraları her sene gören ve gezen biri olarak diyebilirim ki bundan daha güzel fotolar olamazdı herhalde
bayıldım , orda olmak isterdim yine

ahh ahhh bu yaz tanıştık orayla
kalbim egede kaldı diyebilirim
millipark başlı başına bi dogal doğa harikası bi yer
çok komik ama biz 1. koydan 4 koya kadar gezip kararımızı 4.koyda kılmıştık
ama hepsine indik arabayla
değirmene uğradık dönüşte orayada hayran kaldım
canım türkiyem kötü bi yerin yokki senin

ewet ben buralıyım guzelçamlıda oturuyorumm cok gusel bır yer gelıp gezıp gormenızı onerırım

Back