- 11 Şubat 2009
- 386
- 1
- 38
kızlar buda süper görünüyo.değişiklik arayanlar için hoş bir sunum.
1. ünlü oyuncu zuhal yalçın'ın sitesinden alıntıdır.
2. aynen yazıldığı gibi aktarıyorum.
1. yuva için;
2. 2-3 adet kabak
3. zeytinyağ,tuz,karabiber
4.
5. yuvanın içi;
6. 4-5 patates
7. çok az limon suyu
8. 1 kaşık mayonez
9. 1 kaşık yoğurt
10.
11. yuvanın üstü;
12. dere otu
13. haşlanmış soyulmuş bıldırcın yumurtaları
1. 2-3 kabak julyen(ince uzun şerit) doğradım,zeytin yağ,tuz,karabiber ile soteledim.
2. 4-5 patates haşlayıp çok az limon suyu 1 kaşık mayonezl ve 1 kaşık yoğurtla karıştırdım.Tabağımın ortasına patates salatamı,yanlarına da kuş yuvasını andıracak çubuk sote kabaklarımı yerleştirdim.Not.Ana ve yavru kuşu oluşturmak için pürenin bir kısmını ayırdım.
3.
4. 1demet dere otunu güzelce yıkayıp kuruttum ve salatamın üzerine bolca yaydım onunda üzerine bıldırcın yumurtası haşlayıp bütün bir şekilde yerleştirdim ve bir kenara ayırdığım patates salatamdan da kuşlarımı oluşturup yuvalarına oturttuuuuummm hepsi bu:)
1. ünlü oyuncu zuhal yalçın'ın sitesinden alıntıdır.
2. aynen yazıldığı gibi aktarıyorum.
1. yuva için;
2. 2-3 adet kabak
3. zeytinyağ,tuz,karabiber
4.
5. yuvanın içi;
6. 4-5 patates
7. çok az limon suyu
8. 1 kaşık mayonez
9. 1 kaşık yoğurt
10.
11. yuvanın üstü;
12. dere otu
13. haşlanmış soyulmuş bıldırcın yumurtaları
1. 2-3 kabak julyen(ince uzun şerit) doğradım,zeytin yağ,tuz,karabiber ile soteledim.
2. 4-5 patates haşlayıp çok az limon suyu 1 kaşık mayonezl ve 1 kaşık yoğurtla karıştırdım.Tabağımın ortasına patates salatamı,yanlarına da kuş yuvasını andıracak çubuk sote kabaklarımı yerleştirdim.Not.Ana ve yavru kuşu oluşturmak için pürenin bir kısmını ayırdım.
3.
4. 1demet dere otunu güzelce yıkayıp kuruttum ve salatamın üzerine bolca yaydım onunda üzerine bıldırcın yumurtası haşlayıp bütün bir şekilde yerleştirdim ve bir kenara ayırdığım patates salatamdan da kuşlarımı oluşturup yuvalarına oturttuuuuummm hepsi bu:)