- 15 Aralık 2009
- 8.455
- 19.234
- 773
Sende sorma konu açma düşün geç bu kadar basitO işte ne yaparsın dertsiz kaldım cevap verme geç bukadar basit.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende sorma konu açma düşün geç bu kadar basitO işte ne yaparsın dertsiz kaldım cevap verme geç bukadar basit.
Böyle güzel cemkirircesine gelen hissin dertsizlikte dogru/ters orantili olma muammasi pazartesi mottosu olduO işte ne yaparsın dertsiz kaldım cevap verme geç bukadar basit.
Acaba kardesi filan olacakta dogmadan küsmeyi mi düsünüyor dur simdi alfjdlfkfSende sorma konu açma düşün geç bu kadar basit
Acaba kardesi filan olacakta dogmadan küsmeyi mi düsünüyor dur simdi alfjdlfkf
O değil küslügüm yok beni ablami dövüp küsmeye itiyor aşdkdlfjf dayakci hislerdeyim suan..
Ay benm de aklıma sevgilisinin kardeşiyle küs olduğu falan geldi. Kendine dert edindi diye düşündüm
tek cocugun kardes kusluguyle ılgılı ne gıbı bı merakı olabılır? kardes nası bı duygu destek acısından desen özenc derim merak derim kendını yalnız hıssedıyor derım. küslük ne yahu? ben sımdı evlıyım ama kocasızlık/bekarlık nasıl bısey dıye sorsam ne oldu bosanmayı mı dusunuyosun derler problem mı var derler. derler demelerı ıcın kasınmıs olurum dogal yanı bu surec:)) bence negatıf bısı merak edılmez. pozıtıf durumdan rahatsız olursan sayet merak edersın ya da bırını hayatında bı degısıklık yapmaya zorlamıssındır yada sebep olmussundur durumun sonucunu merak edersın yarı korku yarı vıcdan azabıyla :)) bı sebebı olmadan durduk yere konu acmak ? cok enteresan.Alt tarafı bir soru sordum bir dövmediğiniz kaldı bukadar tepki göstermenizi anlayamadım.
Etrafımda küs olanlar var o yüzden sordum kimisi üzülüyor bu duruma kimisi üzülmüyor.Beni tanımıyorsunuz o yüzden hakkımda önyargılı olmazsanız sevinirim.tek cocugun kardes kusluguyle ılgılı ne gıbı bı merakı olabılır? kardes nası bı duygu destek acısından desen özenc derim merak derim kendını yalnız hıssedıyor derım. küslük ne yahu? ben sımdı evlıyım ama kocasızlık/bekarlık nasıl bısey dıye sorsam ne oldu bosanmayı mı dusunuyosun derler problem mı var derler. derler demelerı ıcın kasınmıs olurum dogal yanı bu surec:)) bence negatıf bısı merak edılmez. pozıtıf durumdan rahatsız olursan sayet merak edersın ya da bırını hayatında bı degısıklık yapmaya zorlamıssındır yada sebep olmussundur durumun sonucunu merak edersın yarı korku yarı vıcdan azabıyla :)) bı sebebı olmadan durduk yere konu acmak ? cok enteresan.
önyargı mı 1 cumle kurmussun hayat hıkayeni o cumleden anlayıp sana soylesın boylesın demedım. hem olayı bıle anlatmamıssın neyı anlayalım kı? ınsanlara neden bana ters cvp verıyosun dedıgın ıcın dedım.. boyle yazsaydın en basta? yazmamıssın.. misal ***cevremde bı dolu kardesıyle küs var. kardesım yok. olsa mı dıye bazen dusunuyorum ama kuslerı gorunce ıyı kı dıyorum.***. bak bu da bı konu.. gayet anlasılır ustelık....Etrafımda küs olanlar var o yüzden sordum kimisi üzülüyor bu duruma kimisi üzülmüyor.Beni tanımıyorsunuz o yüzden hakkımda önyargılı olmazsanız sevinirim.
Eee kimi üzülür kimi üzülmez. Size ne bu sonuçtan?Etrafımda küs olanlar var kimisi üzülüyor bu duruma kimisi üzülmüyor bu soruyuda bu yüzden sordum beni tanımadan etmeden hakkımda önyargılı olmazsanız sevinirim.
Ya bırak Allah aşkına ya iki kardeşin küsmesine sebep oldun ya da aklında birisi var kardeşiyle küsen onun duygularını merak ediyorsun.Etrafımda küs olanlar var o yüzden sordum kimisi üzülüyor bu duruma kimisi üzülmüyor.Beni tanımıyorsunuz o yüzden hakkımda önyargılı olmazsanız sevinirim.
Aynen öyle nasıl bildinAcaba kardesi filan olacakta dogmadan küsmeyi mi düsünüyor dur simdi alfjdlfkf
Oooo olağanüstü bir senaryoYa bırak Allah aşkına ya iki kardeşin küsmesine sebep oldun ya da aklında birisi var kardeşiyle küsen onun duygularını merak ediyorsun.
Fikirsiz olmaktan iyidirOooo olağanüstü bir senaryo
Benim sorumdanda size ne ozaman geç cevap vermeEee kimi üzülür kimi üzülmez. Size ne bu sonuçtan?
Hin fikirli olmaktan iyidirFikirsiz olmaktan iyidir
Belki ablan döver seniO değil küslügüm yok beni ablami dövüp küsmeye itiyor aşdkdlfjf dayakci hislerdeyim suan..
Olabilir tabiikavga da dayak yemeden dövmeyi ögrenemeyizBelki ablan döver seni