Ben tek çocuğum sadece bu durumda olanları ne hissettiğini merak ettimNeden küssünüz?
Bence duruma göre değişir bu
Kardeşleri ile küs olanlar bu durum sizi nasıl etkiliyor?
Ben tek çocuğum sadece bu durumda olanları ne hissettiğini merak ettim
Kardeş candır ya. Küslük olsa bile sevgi daimdir.Ben tek çocuğum sadece bu durumda olanları ne hissettiğini merak ettim
Tek cocugun kardes küslükleri varsa tek olmaniza sükretme hissinimi yasayacaksiniz hayırdırBen tek çocuğum sadece bu durumda olanları ne hissettiğini merak ettim
Bdv’de anket mi yapıyorsunuz? Sabahın 7:33 ünde ne alaka?Ben tek çocuğum sadece bu durumda olanları ne hissettiğini merak ettim
Ben bekarım canımKocanizi kardesiyle küstürdünüz degil mi?
Ablacım o zaman neyi sorguluyorsun açık olsan da ona göre cevaplar gelseBen bekarım canım
Bu neGerçekten 41 yaşında mısınız ? Tek çocuksanız, bu sorunun ve alacağınız cevapların; size nasıl bir faydası olacak, ben de bunu merak ettim.
Ben bekarım canımKocanizi kardesiyle küstürdünüz degil mi?
Gerçekten 41 yaşında mısınız ? Tek çocuksanız, bu sorunun ve alacağınız cevapların; size nasıl bir faydası olacak, ben de bunu merak ettim.
Bu ne
Ben bekarım canım
E sorduğun soru mantıksız çünkü.Alt tarafı bir soru sordum bir dövmediğiniz kaldı bukadar tepki göstermenizi anlayamadım.
O işte ne yaparsın dertsiz kaldım cevap verme geç bukadar basit.E sorduğun soru mantıksız çünkü.
Kardeşin yok, bekarsın, gelmiş burada kardeşiyle küs olanların durumunu soruyorsun.
Sabahın 7 buçuğunda bu mu gerçekten derdin?
Bu soruyu sormak için mi üyelik açtınız,çok merak ettimAlt tarafı bir soru sordum bir dövmediğiniz kaldı bukadar tepki göstermenizi anlayamadım.
Bu nasıl Sherlock Holmes ruhuKocanizi kardesiyle küstürdünüz degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?