• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küs kalmak istemiyorum

İnsanlar onuru şerefi için yaşar sanki ben evliyken sadakatisizlik bir durum sergilemişim gibi muamele edilmesi çok gururumu kırıyor.
Haklı olabilirsiniz ama sizin de yanlışlarınız var, eskiye dair ne varsa silip yok etmeniz gerekiyordu. Aynısını eşiniz yapsa sizde rahatsız olurdunuz ne diye duruyor bunlar diye

Haklı olabilirsiniz ama sizin de yanlışlarınız var, eskiye dair ne varsa silip yok etmeniz gerekiyordu. Aynısını eşiniz yapsa sizde rahatsız olurdunuz ne diye duruyor bunlar diye
Rahatsız olurdum ancak "ben seninle sürekli mutsuzum bu böyle olmaz bosanalim" demezdim. Ya da bunlara bakıp bakıp eskilerimi düşünüyorsun diye genelleme yapmazdım. Ve ben zaten silmek hata değil demiyorum hataliyim fakat bu dikkatsizlik başka bir şey asla değil. :(

Rahatsız olurdum ancak "ben seninle sürekli mutsuzum bu böyle olmaz bosanalim" demezdim. Ya da bunlara bakıp bakıp eskilerimi düşünüyorsun diye genelleme yapmazdım. Ve ben zaten silmek hata değil demiyorum hataliyim fakat bu dikkatsizlik başka bir şey asla değil. :(
Valla bence daha büyük tepki verirdiniz gibi geliyor bana. Tabii bunlar eşiniz için bahane olmuş sırf bunun için boşanmak istemez bir insan size güvenmeyip topu size atıyor siz vicdan yapın diye

Valla bence daha büyük tepki verirdiniz gibi geliyor bana. Tabii bunlar eşiniz için bahane olmuş sırf bunun için boşanmak istemez bir insan size güvenmeyip topu size atıyor siz vicdan yapın diye
Daha büyük şeylere daha az tepkiler verdiğim oldu bir keresinde arkadaşım, ablam dediği bir kadının "kuzum"lu mesajlarına eşimin sözüne güvenerek tepki vermemiştim o benim düğüne gelen erkek arkadaşlarımı kiskansa bile...
Bilmiyorum ama hukuk ne kadar bizi koruyor gibi görünse de toplum kadını hep eziyor! En guclulerimiz bile "aman aliriza bey huzurumuz kaçmasın" varî bir yaklaşımla neleri tolere ediyor, ben mesela eskiden çok güçlüydüm.

Bir yıllık evliyim. Nişan döneminden itibaren kök aile sorunları yaşadık. Diğer kardeşe yapılanlar ve bize yapılmayanlar sürekli söz konusu oldu. Evliliğimizin 6 ayı onlar neden yapmadı sen neden alttan almadın kavgaları ile geçti maalesef sonra sular duruldu kocamın ailesiyle yaşanan sorunları hallettik dedik ki....

Kocama bir haller oldu.
Bana soğuk davranmalar sarılmak içimden gelmiyor demeler...
Daha ağır olan onlarca cümle ...
Hatta bir kere evin kapısından girdiğim an daraliyorum ev üstüme geliyor, girer girmez bir perdeden geçiyorum da kasvetle oluyor içim dedi.

Fakat;
Davranışları tam aksine yolda bir şey görse anında yazar anlatır, ben seviyorum diye kozalak toplayıp getirir, benden önce beni mutlu edecek şeyleri yapar.
Ama sürekli mutsuzum diyor.

Ve bana güvenmiyor.
Sosyal medyalarim onun telefonunda da açık gözlüm saklım yok demek için yapmıştım bunu.
Geçen günlerde 2-3 yıl önceki bildirimlere gidip şu sevgilin miydi, o paylaşımları ona mı yaptın dedi.
Ben ne kadar güvenmesini isteyerek cabalasam da sürekli bir şeyler arayıp buluyor.
2 gün küslüğün üzerine tam barışacaktık ki telefonumu alıp galeride yıllar önce alınmış ekran görüntülerine bakıp bunları eski sevgilin için mi ss aldın hala bakıp bakıp onu mu düşünüyorsun dedi ve kıyametler koptu.

Panikleyince ve eşimi çok sevdiğim için böyle zamanlarda yalvaran aciz bir kadın oluyorum oysa eskiden böyle değildim. Sürekli barışalım dedikçe o bu sefer bosanalim diyor sonra ben korkup daha çok yalvarıyorum.

Bu halimden de yaşananlardan da hoşnut değilim ne yapmalıyım bilmiyorum dostlar :KK43:
Adam bipolar hastasi falan mi?

Adam bipolar hastasi falan mi?
Bipolar mı borderline mi bilmiyorum. Sevdik diye ağzımıza eden bir bey kendisi... Manyak oldum gerçekten "bırakıp git sende mutlu olmayı hak ediyorsun" derken bir taraf, diğeri "kalmaksızın seviyorsun ve çocukluğu travmatik geçmiş az anlayış göster" diyor. Tabii ondan önce ben akıl hastanesini boylamazsam

Bunu başaramıyorum uykularım kaçıyor, sürekli ağlama hali...
Anlattıklarınız çok tanıdık şeyler benim açımdan. En son aşamada size artık öyle birşey söylicekki o kadarını kaldıramayıp siz boşanmak isticeksiniz ve boşanacaksınız eğer şimdiden gerekli tavırları almazsanız. Eşinize olan durum rahat batması başka birşey değil. Siz tavrınızı koymadıkça dozajı her seferinde arttıracak.

Anlattıklarınız çok tanıdık şeyler benim açımdan. En son aşamada size artık öyle birşey söylicekki o kadarını kaldıramayıp siz boşanmak isticeksiniz ve boşanacaksınız eğer şimdiden gerekli tavırları almazsanız. Eşinize olan durum rahat batması başka birşey değil. Siz tavrınızı koymadıkça dozajı her seferinde arttıracak.
Ne yapmam gerek bilmiyorum aptal gibi oldum :(

Ne yapmam gerek bilmiyorum aptal gibi oldum :KK43:
Açıkçası dünyaya birileriyle boğuşmak için gelmedik başta kendiniz mutlu olcaksınız sizi mutsuz eden birinin mutlu olması için çabalamak cok saçma insan önce kendi değerini bilirse değer görür görmüyorsada o kişi kim olursa olsun bağını koparmalı. Eşinize sana artık bişeyleri ispatlamakla uğraşmak istemiyorum ya önümüzw bakalım yada artık geçmişi kurcalamanla uğraşamıcam diye bi konuşma yapın cevabına göre yol alın.

Bunu başaramıyorum uykularım kaçıyor, sürekli ağlama hali...
Bunu başaramazsan sonu kesin boşanmak.
Gittikçe hakaret ve hatta dayak.
Boşanıyorum, benzer başlamış hikaye.
Bi gece onca hakaret küfürden sonra sabah dedi ki aa ben seni gidersin sanıyordum.
Sonradan dedi ki hakaret edip küfrediyorum niye gitmiyorsun.
Manipülasyona uğruyorsun giderden belki boşanırsınız ama gitmezsen ve rest çekmezsen de kesin boşanacaksınız.
Az kendine gel kalmaya niyetliysen.
Savunma halindesin. Suçlu olduğunu biliyorsun ama bize savunuyorsun ben de rahatsız olurdum vs diye.
Ters bir şeylerin farkındasın ki konu açmışsın.
O ne zaman bi şeyi ispat çabasına girdi sana?
İlişki evlilik maalesef öyle düz şeyler değil ay güvensin ay ispat edeyim bilmem ne.
Değersizleşiyorsun.

Bipolar mı borderline mi bilmiyorum. Sevdik diye ağzımıza eden bir bey kendisi... Manyak oldum gerçekten "bırakıp git sende mutlu olmayı hak ediyorsun" derken bir taraf, diğeri "kalmaksızın seviyorsun ve çocukluğu travmatik geçmiş az anlayış göster" diyor. Tabii ondan önce ben akıl hastanesini boylamazsam
Esasen o sizi bu hale getiriyor ikna olmaya calisiyor obsesif bozukluk yasayanlar bilir dogrusunu bilirsin ama tekrar edersin ona benziyor..simdi uzmana gorunsun diyecegim gitmezse Youtube videolarini izletin siz izleyin acin dinlesin bir yerden baslamak lazim sanki beyninin kimyasi bozulmus , algoisi degismis bir sey olmus ona.. cocukluk travmatik anladik ama iyilesme diye de bir sey var, yalvarmayin mesela daha serin davranin kroniklesmis sizin iliskide onun giderim sizin gitme kal vs demeleriniz ..kendinizden emin sogukkanli bir sekilde konusun o an ,kadinin kendine guveni tam ben neden guvenmjyorum hissi ona gecer ve uzerinde durmayin naza cekmesin kendini afedersiniz arsizlasir insan onunki de o hesap

Bu kadar taviz vermeseydiniz keske:( benim eski bir sevgilim de boyleydi herseyi bilicem diye darlardi beni. Ben salak da durustum ya anlatirdim. Sonra sacma sapan sekillerde burnumdan gelirdi. Esim sadece kendinden onceki sevgilimle ayni ortamda bulundugu icin onu biliyor. onu bile ne detay sormuslugu ne ima etmisligi vardir. Telefon karistirma huyumuz da yok ama sifrelerimizi biliyoruz telefonlarimizin. Ama ne onun baktigina dair bi isaret yakaladim ne de ben oyle bi ihtiyac hissettim. Beni ona en cok baglayan bu ozelligi oldu sanirim. Bence sosyal medyayi toptan kapatin. Kafayi yiyeceksin yoksa sacma sapan suclamalarla seninle ugrasamam deyin. Su kk da okudugumuz erkeklerde oldugu gibi sacmalama ne alakasi var yaaa deyip gecmek lazim boyle suclamalari.

Benim sevgi anlayışım ilginç değil ancak anlam veremiyorum. Siz sevmediginiz birinin mutlu olmasını ister misiniz?
Anlattıklarınız ile eşinizin sizi mutlu etmek gibi bir derdi yok zaten. Ha yok o lafları ettikten sonra telefon almak istemesini sevgi göstergesi olarak görüyorsanız bilemem tabi.

Bu kadar taviz vermeseydiniz keske:KK43: benim eski bir sevgilim de boyleydi herseyi bilicem diye darlardi beni. Ben salak da durustum ya anlatirdim. Sonra sacma sapan sekillerde burnumdan gelirdi. Esim sadece kendinden onceki sevgilimle ayni ortamda bulundugu icin onu biliyor. onu bile ne detay sormuslugu ne ima etmisligi vardir. Telefon karistirma huyumuz da yok ama sifrelerimizi biliyoruz telefonlarimizin. Ama ne onun baktigina dair bi isaret yakaladim ne de ben oyle bi ihtiyac hissettim. Beni ona en cok baglayan bu ozelligi oldu sanirim. Bence sosyal medyayi toptan kapatin. Kafayi yiyeceksin yoksa sacma sapan suclamalarla seninle ugrasamam deyin. Su kk da okudugumuz erkeklerde oldugu gibi sacmalama ne alakasi var yaaa deyip gecmek lazim boyle suclamalari.
Ay gerçekten öyle daraldim ki canım anlatamam. Kapattım zaten ama yani bu kadar da darlamasi normal değil ben çalışan biriyim, okullar okudum ne yapayım erkeklerden izole mi yasayim?

Anlattıklarınız ile eşinizin sizi mutlu etmek gibi bir derdi yok zaten. Ha yok o lafları ettikten sonra telefon almak istemesini sevgi göstergesi olarak görüyorsanız bilemem tabi.
Bir şey alması değil mutlu etmek için cabalamasi beni düşündürüyor. Kendi telefonumu ya da eşyamı alabilirim zaten

Ay gerçekten öyle daraldim ki canım anlatamam. Kapattım zaten ama yani bu kadar da darlamasi normal değil ben çalışan biriyim, okullar okudum ne yapayım erkeklerden izole mi yasayim?
Tabii ki hayir ama bence bi bosvermislik icine girmeniz gerekiyor. Yani kustugunuz zaman en kotu ne olur diye dusunmeniz lazim. En kotu bosanirsiniz hatta sizin kafaniz rahatlar oh be dersiniz. Bunu dusunmek sizi daha dik duruslu yapiyor karsi tarafa. Beni eski sevgili vs mevzularindan vurmaya calissa esim kisi kendinden bilir isi ben ne desem de inanmiyorsun senin paranoyalarini besleyemem alnim ak benim derim. Konusu acildigi an odayi terkederim.

Tabii ki hayir ama bence bi bosvermislik icine girmeniz gerekiyor. Yani kustugunuz zaman en kotu ne olur diye dusunmeniz lazim. En kotu bosanirsiniz hatta sizin kafaniz rahatlar oh be dersiniz. Bunu dusunmek sizi daha dik duruslu yapiyor karsi tarafa. Beni eski sevgili vs mevzularindan vurmaya calissa esim kisi kendinden bilir isi ben ne desem de inanmiyorsun senin paranoyalarini besleyemem alnim ak benim derim. Konusu acildigi an odayi terkederim.
Bilmiyorum dik duramıyorum sanki nutkum tutuluyor ve sürekli inanması için çabalarken buluyorum kendimi ben boyle davrandıkça o da kaçıyor. Telefonumu karıştırdığında neden ya hu neden diyorum bana verdiği cevap "merak" diyor. İnsan neyi merak eder evlenmişsin artık

Back