- 5 Temmuz 2024
- 157
- 281
- 29
- Konu Sahibi sinemasya09
Hanımlar merhabalar birkaç aydır muzdarip olduğum bir konu var. Artık ya delirecegim ya o kıyafetleri parçalayacağım o raddeye geldim. Gelelim soruna. Bir makine çamaşır atıyorum. Sererken kokluyorum koku yok. Evin içinde tüm pencere kapılar açık olarak 2 gün kurumaya bırakıyorum ki Aydın'da yaşıyorum sıcaktan 1 saate çoktan kurumuş oluyor. Toplarken ve dürerken kokluyorum koku yok. Bazen çamaşır selesinde bekliyor birkaç gün ve yerleştirirken koku olabiliyor. Bazen onda da olmuyor dolaba yerleştiriyorum bir hafta sonra kullanmak istediğimde berbat bir koku ile karşılaşıyorum. Makinede yıkamış olduğum tüm camasirlarda bu koku olmuyor. Birkaç yastık kılıfı var belki 5.-6. kez yıkandı hala kokuyorlar. Bazı t-shirtlerde de ara ara olup geçiyor. Açık ve koyu renklilerde farklı deterjan oluyor ve ikisinde de koku olabiliyor. Yumoş marka yumuşatıcı kullanıyorum diğer hepsi mis gibi kokarken onlarda sonradan ortaya çıkan koku oluyor. Var mıdır sebebini veya çözümünü bilen? Midem kalktı kokudan ve uğraşmaktan