• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuruyan ellere krem önerileri

whitelily8

gözler kalbin aynasıdır..
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
445
0
96
Diğer
ne kadar yoğun krem sürsemde tırnaklarımın etrafındaki etler çatal çatal çıkıyo kuru oluyoakannehir ne önerirsinizyerimseniben

Dove Intensive-Cream yoğun bakım kremini öneririm formülü çok yoğun güzel yumuşatıyo..

aynı sorun bende devar, vazelin bile sürüyordum ama nafile.. sonra dore ürünlerinden elvine el kremini keşfettim, günde 1 kez bile sürmem yeterli oluyor. defalarca suya girip çıksa da ellerim kurumuyor. süper bir krem.

Ben l'occitanenin el kremlerini kullanıyorum ve cokda memnunum, inanılmaz bir şekilde uzun süredir bakım görmüş izlenimi yaratıyor, ayrıca kremlerin cok ceşitli kokuları var, bence muhakak denemelisiniz.

Ben l'occitanenin el kremlerini kullanıyorum ve cokda memnunum, inanılmaz bir şekilde uzun süredir bakım görmüş izlenimi yaratıyor, ayrıca kremlerin cok ceşitli kokuları var, bence muhakak denemelisiniz.

hımm o nerde satılırki bilgimiz olsun yaniii kokulu kremleride pek severim teşekkür ederim canım paylaşım için

johnson vazelini şiddetle tavsiye ediyorum,pembe. diğer vazelinler gibi yağlıda değil,kalıcı ve gerçekten etkil.el ve ayaklar için ideal. herkese tavsiye ediyorum,çevremdekiler bana teşekkür ediyor hep:) diğer pahalı kremlerede bin basar...

ayrıca aktarlardan kantaron yağını arada nemlendirici olarak kullanabilirsiniz,minik şişede,hücre yenileyici.ve daha birsürü faydası var,netten bakabilirsiniz,mucuze gibi...

hımm ilk defa duydum canım yaaa yani aslında vazelini sevmem ama diğer vazelinler gibi değil diyosan genede bir bakmakta fayda var teşekkür ederimopuyorumnanaktan

Ben de Neutrogena kullanıyorum. Bir bunu çok beğendim bir de Johnson'ın yeşil renkli vazelinini, gerisi hikaye. Ellerim çok çabuk alışıyor kreme ve yeniden kurumaya başlıyor. Bütün o meyveli, çiçekli kremlerin hepsini kullanmıştım ve faydasını görememiştim.

*** Merhabalar. bende kuruyan ellerimden yakınıyorum. çoook krem denedim

şimdi en son dermokil in el kremini kullanmaya başladım. 1 haftadır kullanıyorum.

ellerimin durumu felaketti artık çatlayan yerlerim nokta nokta kanamıştı bazı yerleri.

şu an düzeldi , hemen emiliyor yağlı bir tabaka da kalmıyor. beyaz kil içeriyormuş.

fiyatı da çok uygun.

ınşallah faydasın ı görüp daimi kullanırım

Sebamed in el kremi de çok güzeldir kızlar öneririm
dermalogica multivitamin hand and nail de cok guzel bır krem bıraz fıyatı yüksek
yine jonhson un pembe vazelini yazın topuklar icin çok iyi oluyor
baska sey asla o kadar nem vermiyor-yalnızca topuga sürüyorum tüm ayaga degil

Back