Kurutmali camasir makinesi

melis00000

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2019
207
48
32
İyi günler arkadaşlar hem kurutma hem yikama yapan makineler var kullanan var mı memnun musunuz

Ben sıkıntı yaşamadım pek, 3 sene oldu, sadece kurutma ayarı çok yok mesela bebek kıyafetlerini yıkayıp kurutsam diyorum dolap kuruluğu küçültüyor olabilir diyolar geriye de başka ayar kalmıyor zaten. Onun dışında süreleri uzun bi de tabii. Başka sıkıntım yok

Gayet memnunum tavsiye ederim

Benim Samsung kurutmalı çamaşır makinem var 1 sene olmadı henüz alalı önceki de Samsung kurutmalı idi 6-7 yıl çok rahat kullandım memnundum da şimdi marka aynı model güncellendi tabi bu daha da iyi kurutma sürelerini 30 DK-1 SAAT-1,5 SAAT gibi devam eden aralıklar ile seçebiliyoruz yıkama ardına hemen de ekleyebiliyoruz ve gayet güzel tek sıkıntı ilk makinem bozulduğunda servis ikisi bir arada makine almayı ömürlerini kısalttığı için tavsiye etmemişti yeriniz müsaitse ikisi ayrı ayrı alın demişti ama gene ikisini bir arada aldım yerimde müsait aslında ama ömrü kısalsa ne olur ki 6-7 yılda bie yenilenebilir zaten ben tavsiye ediyorum

bizde arceligin var, 6kg. ikinci el almistik uc ay önce. cok memnunuz. ustelik ütümüz de yok. biter bitmez o sicagiyla el ile duzluyoruz ütülü gibi oluyor
ama tabii daha 3 aydir kullaniyoruz. simdilik aldigmiza en memnun kaldigimiz esya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…