• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurutmali camasir makinesi

melis00000

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2019
208
48
98
32
İyi günler arkadaşlar hem kurutma hem yikama yapan makineler var kullanan var mı memnun musunuz

Ben sıkıntı yaşamadım pek, 3 sene oldu, sadece kurutma ayarı çok yok mesela bebek kıyafetlerini yıkayıp kurutsam diyorum dolap kuruluğu küçültüyor olabilir diyolar geriye de başka ayar kalmıyor zaten. Onun dışında süreleri uzun bi de tabii. Başka sıkıntım yok

Gayet memnunum tavsiye ederim

Benim Samsung kurutmalı çamaşır makinem var 1 sene olmadı henüz alalı önceki de Samsung kurutmalı idi 6-7 yıl çok rahat kullandım memnundum da şimdi marka aynı model güncellendi tabi bu daha da iyi kurutma sürelerini 30 DK-1 SAAT-1,5 SAAT gibi devam eden aralıklar ile seçebiliyoruz yıkama ardına hemen de ekleyebiliyoruz ve gayet güzel tek sıkıntı ilk makinem bozulduğunda servis ikisi bir arada makine almayı ömürlerini kısalttığı için tavsiye etmemişti yeriniz müsaitse ikisi ayrı ayrı alın demişti ama gene ikisini bir arada aldım yerimde müsait aslında ama ömrü kısalsa ne olur ki 6-7 yılda bie yenilenebilir zaten ben tavsiye ediyorum

bizde arceligin var, 6kg. ikinci el almistik uc ay önce. cok memnunuz. ustelik ütümüz de yok. biter bitmez o sicagiyla el ile duzluyoruz ütülü gibi oluyor 😅
ama tabii daha 3 aydir kullaniyoruz. simdilik aldigmiza en memnun kaldigimiz esya

hanımlar çamaşır makinem bozuldu muğlada yaşıyorum kendimde şu an mağlum kış çok olmuyor ama çamaşır makinesi almışken kurutmalı alayım diyorum beyaz eşya olarak hep bosch -siemens -profilo kullandım internette yorumlara baktım ikisi bir aradadan memnun olanda var olmayanda boschun bi modeli var ucuz yetkili satıcı ankarada orda 51 bin fiyatı alsam mı bilemedim ikisi birarada memnun olmayanlar var şimdi iyi olsun alman malı diyoruzda eski kalitede yok hani hiçbirinde kararsız kaldım 51 bin verilir mi acaba bide yıkama 1.5 saat desek kurutmada en az 1 saat desek(çamaşırları da yıpratması cabası tabi) zaman olarak tasarruf sağlar mı acaba şimdi balkonum müsait rüzgarda alıyor ama çocuklar okula gidiyor sürekli kıyafet değiştiriyoruz yıkıyoruz falan derken zor oluyor yerimde olmadığı için 2si bir arada istiyorum kullananlar yorumlarınız nedir marka model olarakta yani. almayı düşündüğüm makine yetkili satıcıda 51 bin iken hepsi burada da 73 bin lira birde electroluxün ikisi birarada modellerini düşünüyorum ama fiyat olarak uygun olsada servis ve performans bakımından soru işaretleri var kafamda
Ekran Resmi 2024-12-07 06.57.51.png
Ekran Resmi 2024-12-07 06.46.15.png Ekran Resmi 2024-12-07 06.46.57.png Ekran Resmi 2024-12-07 06.57.51.png

marka model tavsiye alabilir miyim
Merhabalar
Ben Electrolux ikisi bir arada kullanıyorum tam modleini yazarım. 3 seneyi geçti kullanıyorum
Evet makinenin çok güzel özellikleri var ama malesef küçültüyor. Hem de bir beden kadar. Bu nedenle atamıyorum her şeyi memnun değilim

marka model tavsiye alabilir miyim
arcelik 9146 YK
9 kg yikama 6 kg kurutmali modellerden. Ama bizimkisi eski model, simdi baktim, uretilmiyor aynisi.
biz almadan önce çok arastirdik. ablam dahil herkes camasir makinasi ayri kurutma makinasi ayri almamizi söyledi. bu ürünün tanitildigi sayfalarda da dokunmatigi bozulan, kiyafeti yirtan, tamire girip cikan makinalardan sikayet eden de vardi,7 yildir memnunum diyen de vardi. biz de zaten 2. el ve cook uygun fiyatlı oldugu için zaten ev de küçük diye sansimizi denemeye karar verdik.
su an gercekten cok mutluyuz, ozellikle bu kış gunlerinde. ama yine de tavsiye etmek istemem. beyaz esya isi sans isidir.

yetkili servisteki ustanın tavsiyesi üzerine çamaşır makinesi kurutmalı olmayan almaya karar verdim ama profilo mu bosch mu bilemedim bide tanbur temizleme özelliği nedir acaba bazı yerlerde tanbur temizleme için servis gelip 800 para istiyor diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum.
Tambur temizleme makinede oluyor "kazan temizleme" yazıyor bende. Hiç öyle bir şey duymadım doğrusu

3 yıldır kullanıyorum gayet memnunum. Yıkamayı yapıyorum havluları bornozları nevresımlerı 1 saatte kurutuyor. Dışarı kıyafetlerımı kurutma yapmıyorum. Küçültebiliyormuş. Benim hiç bişeyim küçülmedi yaptıklarımdan da . Ama dediğim gibi dışarda giydiğim özel giysilerimde denemedim elbiseler vs

Back