- 1 Kasım 2019
- 208
- 48
- 98
- 32
- Konu Sahibi melis00000
İyi günler arkadaşlar hem kurutma hem yikama yapan makineler var kullanan var mı memnun musunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Almaaaİyi günler arkadaşlar hem kurutma hem yikama yapan makineler var kullanan var mı memnun musunuz
NedenAlmaaa
marka model tavsiye alabilir miyimbizde arceligin var, 6kg. ikinci el almistik uc ay önce. cok memnunuz. ustelik ütümüz de yok. biter bitmez o sicagiyla el ile duzluyoruz ütülü gibi oluyor
ama tabii daha 3 aydir kullaniyoruz. simdilik aldigmiza en memnun kaldigimiz esya
Merhabalarmarka model tavsiye alabilir miyim
arcelik 9146 YKmarka model tavsiye alabilir miyim
Perfectcare 800Merhabalar
Ben Electrolux ikisi bir arada kullanıyorum tam modleini yazarım. 3 seneyi geçti kullanıyorum
Evet makinenin çok güzel özellikleri var ama malesef küçültüyor. Hem de bir beden kadar. Bu nedenle atamıyorum her şeyi memnun değil
yetkili servisteki ustanın tavsiyesi üzerine çamaşır makinesi kurutmalı olmayan almaya karar verdim ama profilo mu bosch mu bilemedim bide tanbur temizleme özelliği nedir acaba bazı yerlerde tanbur temizleme için servis gelip 800 para istiyor diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum.Perfectcare 800
Tambur temizleme makinede oluyor "kazan temizleme" yazıyor bende. Hiç öyle bir şey duymadım doğrusuyetkili servisteki ustanın tavsiyesi üzerine çamaşır makinesi kurutmalı olmayan almaya karar verdim ama profilo mu bosch mu bilemedim bide tanbur temizleme özelliği nedir acaba bazı yerlerde tanbur temizleme için servis gelip 800 para istiyor diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum.