• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurutma makinesi

yalanckarnca

Belki bir gün bende atanırımm..
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
1.344
532
133
Arkadaşlar merhaba konuyu yerine açtım fakat cevap bulamadım kaç gündür dert oldu bu konu. Kurutma makinesi kullananlar artısi ve eksisi nedir acaba ? Almaya değer mi?

ben sadece havlu yorgan yüzü kurutuyorum...

esyalari cabuk bozuyor gibime geliyor markaya bagli sanirim

cok toz yapiyor... eskiden mutfakdaydi her yer hemen toz olurdu

ben sadece havlu yorgan yüzü kurutuyorum...

esyalari cabuk bozuyor gibime geliyor markaya bagli sanirim

cok toz yapiyor... eskiden mutfakdaydi her yer hemen toz olurdu

Aslında banada havlu çarşaf vs için lazım olacak onda iş görüyorsa iyi. Toz ksmini hiç duymamstim

Çabuk toz alan bir eviniz varsa yada kalabalik haneyseniz gayet iyi oluyor.Benim evim cok toz aliyordu.Resmen tozlar havada uçuşuyordu.Aldıktan sonra cok rahat ettim.tozlari buyuk oranda aldi kiyafetlerin faln.Markası da samsung bizimki memnunuz oyle bulundugu yeri toz yapmıyor.Ama bizimki balkonda onlada alakali olabilir.

Çabuk toz alan bir eviniz varsa yada kalabalik haneyseniz gayet iyi oluyor.Benim evim cok toz aliyordu.Resmen tozlar havada uçuşuyordu.Aldıktan sonra cok rahat ettim.tozlari buyuk oranda aldi kiyafetlerin faln.Markası da samsung bizimki memnunuz oyle bulundugu yeri toz yapmıyor.Ama bizimki balkonda onlada alakali olabilir.

Balkon çok iyi fikirmis ama maalesef yerim yok😔 çok teşekkür ediyorum

Back
X