Kurutma Makinesi Sorunsalı

Levaiz

Dün, bugünün çılgınlığını hazırladı... İçelim!
Pro Üye
26 Mayıs 2020
7.101
37.295
498
Kızlar kullananlar fikri olanlar bi bakar mısınız:)

Beyaz eşyalarımı alacağım markaya da karar verdim sayılır fakat çamaşır makinesi
ve kurutma çok kafamı karıştırıyor

İkisi bi arada istiyordum yer probleminden dolayı fakat o kadar az ki memnun kalan
Aranızda var mı ikisini birlikte kullanan ve memnun olan? B planı da ayrı alıp kurutmayı balkona koymak, bu durumda da balkonda olması makine ömrü ve performansı için sağlıklı olur mu?

Yurtta kurutma makinemiz vardi. Yani allah cezasini versin boyle gereksiz baska bir alet yok. Bi kere kurutmuyor nemli birakiyordu. Camasirin yapısını bozuyordu. Tüy tüy oluyordu kiyafetlerim. Cikarip bir de yataga dolaba falan seriyorduk ki kurusun oyle kaldiralim diye. Yoksa islak kokuyordu.

Ayy
Eski model falan mıydı acaba
Bir de uzun süredir araştırıyorum, çok doldurunca sanırım kurutmayı tam yapamıyormuş ve kurutma topu çok işe yarıyormuş:)
Nem sensörlü iyi bi makine almak istiyorum o da kurutmayacaksa bence de Allah cezasını versin

İkisi bir kullanıp da memnun kalanı görmedim.
Öyle alan arkadaşlarım, birkaç sene sonra ayrı ayrıya geçtiler.
Benim tek memnun kaldığım beyaz eşyam çamaşır ve kurutmadır, arçelik markası.
Diğerleri başka markalardan, keşke hepsini arçelik alsaydım dedirtecek kadar iyi.

Kurutma makineleri daha yayginlasmamisti kyk larda vardi ama. Kotu bir marka da degildi. Yikamadan ayriydi. Bir de tek başıma oldugum icin zaten azdi çamaşırım. Markasini hatırlamıyorum ama samsung diye animsiyorum.

İkisini bir almak fikri zaten hiç olgunlaşmadı böyle olumsuz yorumlardan dolayı:)
Ben de Bosch marka alacağım ayrı almak en doğrusu olacak sanırım. Peki sizce balkonda olması sorun olur mu?

İkisini bir almak fikri zaten hiç olgunlaşmadı böyle olumsuz yorumlardan dolayı:)
Ben de Bosch marka alacağım ayrı almak en doğrusu olacak sanırım. Peki sizce balkonda olması sorun olur mu?
Açık balkondan mı bahsediyoruz, kapalı mı?

Kurutma makineleri daha yayginlasmamisti kyk larda vardi ama. Kotu bir marka da degildi. Yikamadan ayriydi. Bir de tek başıma oldugum icin zaten azdi çamaşırım. Markasini hatırlamıyorum ama samsung diye animsiyorum.
Bir önceki evliliğimde beyaz eşyalarımın hepsi samsungtu ve hiç memnun değildim Bence sadece tv yapsın:)
Kurutma makinesini hijyen için de istiyorum tüyleri falan toplasın çamaşırlar hemen ütüye ve dolaba girsin:)

Ses dışında hiçbir sıkıntı olmaz.
Ama sağlam bir sesi var kurutmanın, kullanım saatinizi oldukça kısıtlayabilir balkon olduğu için.
Evimde diğer ürünler siemens, samsung.
Biliyorsunuz ki siemensle bosch aynı, o sebeple tavsiye etmiyorum.
Kurutma özellikle arçelik alın, kafanız rahat etsin.
Nemli çıkma sorunu programları doğru kullanmamaktan oluyor, ütü için olanları nemli dolap olanları ekstra kurutuyor.
Ben hepsini dolapta kurutuyorum, azıcık nem kalsa bir daha açıyorum zaten tam kuruyunca otomatik kapatıyor, program bitmesini beklemiyor.

Ben hoover in hem kurutma hem çamaşır ikisi bir olanını kullandım bir önceki evliliğimde çok memnundum 13 kilo yıkıyodu 9 kilo kurutuyodu. Özellikle bebek kıyafetlerinde çok çok çok işimi gördü yıkayıp kurutup hop dolaba nevresimler için hafif nemli çıkıyodu doğru kapının üstüne atıyordum bir saate kalmadan kuruyodu eğer çok doldurmaz kumaşlara uygun programları çalıştırır bir de kurutma topu kullanırsan memnun kalırsın hayırlı olsun

Balkonum oldukça küçük olduğu için zaten kullanamıyorum:)
Aa ben de bosch iyi
olur diye düşünmüştüm Kurutma hangi modeli kullanıyorsunuz arçelikte?

Hoover ve Electrolux araştırmak araştırmak için aklımdaydı teşekkür ederim:)

Benim ablam da hoover kullaniyor ikisi hem yikama hem kurutma. O memnun oldugunu soyluyodu bi arastirin isterseniz.

Balkonum oldukça küçük olduğu için zaten kullanamıyorum:)
Aa ben de bosch iyi
olur diye düşünmüştüm Kurutma hangi modeli kullanıyorsunuz arçelikte?
Ben alalı 7 sene oldu tabi kalmamıştır, 9 kiloluk olanlardan biri.
Ama tavsiye ederim inanın.
Evde her şeyden nefret ediyorum tv den buzdolabına kadar, tek sevdiğim şeyler çamaşır ve kurutma makinelerim

Ben alalı 7 sene oldu tabi kalmamıştır, 9 kiloluk olanlardan biri.
Ama tavsiye ederim inanın.
Evde her şeyden nefret ediyorum tv den buzdolabına kadar, tek sevdiğim şeyler çamaşır ve kurutma makinelerim
Çamaşır makineniz de mi arçelik?
Ben de aynı marka olsun diye gereksiz
bi takıntı yaptım nedense:))

Merhaba bende ikisi bir arada çamaşır makinesi araştırıyorum samsung 9yikama 6 kurutma ve hoover 11yıkama 8 kurutma arasinda kaldim hangisini tavsiye edersiniz bilginiz varmi bunlar hakkinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…