• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurutma makinesi önerisi

Kun fe yekunnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
1.234
799
123
Merhaba çamaşır kurutma makinesi alacağım alerjik astımım var kışın eve asınca çamaşırları çok fena oluyorum balkonda 3 4 günde ancak kuruyor max.1300 tl iyi önerebiliceğiniz kurutma makinesi ve elektrik faturasinı çok etkiler mi

Disarida camasir kurutma imkanim olmadigi icin bosch kurutma makinesi kullaniyorum. Memnunum.Haftada 2 kere falan calistiriyorum .Faturaya etki etmiyor. Evde kurutmak cok zararli gercekten tum kimyasali kokluyoruz oyle olunca da camasir kurutma mak. bu yuzden gerekli bence.

Bende siemens vardı ama 2 katı fiyata, arkadaşımda elextrolux vardı, daha uygun fiyatlı.
İkimiz de gayet memnunduk.

Inat ettim almiyorun.. yazli kisli balkona seriyorum. Disarinin temiz havasiyla kurumasi bsmbaska oluyor,

Kızlar arçelik tercihiniz olmasın. Bu videodan sonra bir de arayıp 10 kez servis gören makine için garanti dolmadan önce tek servis kaydı var, tüketici haklarına göre bile haklı değilsiniz dediler. Parça değişimi olmazsa servis kaydı açılmıyormuş. Sizlere tavsiye arçelikten servis çağırıyorsanız kesinlikle her defasında gelip yaptıkları işleme dair evrak isteyin

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X