- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
-
- Konu Sahibi biradamavisi
Yün toplar aslında çamaşırların birbirine dolanmasını azaltmak için ama koku eklemek için de iyi bir yol.Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim bi ara çamaşır makinemde koku vardı dediğiniz çamaşır makinesi temizleyiciden aldım kullandım ama içini deterjan haznesini temizlemeyi hep erteliyorum onu yapayım. Kapaklarını hep açık bırakırım zaten çamaşır odam ayrı bi oda hep açık kapaklar. Domolden alayım. Yün toplardan aldım pek bi faydasını göremedim.
Ben kurutmayı sormustumRenklileri kot programında yıkıyorum genellikle. Çok da çamaşır koymuyorum zaten çok çamaşır yıkayan bir insandım biriktirmeyi sevmem. Beyazları havluları falan da pamuklu programına atıyorum.
Yıkıyorum dediğim kurutuyorum. Yanlış yazmışım kot programında kurutuyorum genellikle dediğim gibi 2 buçuk saat sürüyorBen kurutmayı sormustum
Çok teşekkürlerYün toplar aslında çamaşırların birbirine dolanmasını azaltmak için ama koku eklemek için de iyi bir yol.
Deterjan haznesi+ alttaki ana filtre ile birlikte derin temizlik sorunu çözebilir gibi.
Makine sık kullanılıyorsa ayda veya bir buçuk ayda bir o temizlik sıvısı ile temizlik iyidir. Ben hep stokluyorum.
Umarım sorununuz çözülür
Benimki arçelik gidere bağlı, hiç koku yokSelamlar hanımlar. Electrolux marka kurutma makinesi aldım. Çok tavsiye edilen bir marka ve kullanan çoğu kişi memnun. Ama ben daha ilk kullanmaya başladığım andan itibaren çamaşırlarda nem kokusu alıyorum. Koku hassasiyetimi cümle alem biliyor biraz takıntılıyım aslında burnum da hassas eşime koku gelmiyor anneme de gelmiyor ama bana gelir ben alıyorum. Kurutma makinesinin suyunu hazneden boşaltıyoruz, gidere bağlamamış servis ben evde yoktum servis geldiğinde eşim servis yetkililerinin giderle alakalı hiçbir şey belirtmediğini söyledi. Gidere bağlatmadığımız için mi böyle bir sorun yaşıyoruz acaba? Ya da bu nem kokusunu yaşayan başka birileri var mı? Şu yün toplar ve esansiyel yağlardan mı almalıyım. Önerisi olan varsa sevinirim.
Aa neden peki . Hıc kot programı kullanmak aklıma gelmez. Karısık program varmı sızde?Yıkıyorum dediğim kurutuyorum. Yanlış yazmışım kot programında kurutuyorum genellikle dediğim gibi 2 buçuk saat sürüyor
Aynen oyle yanlış program sectıgınız ıcın ısı az verılıyor ve gerektıgı gıbı kurumuyor bundan dolayı koku olusuyorBenimki arçelik gidere bağlı, hiç koku yok
Üstelik top vs kullanmıyorum parfüm esans vs
Ama atılan çamaşır miktarı fazla gelip süre kısa kaldığı için nemli kalabilir çamaşır veya uzun süre tam kurumadan kısa program seçili iken makinada kalıyorsa o koku yapabilir. Tam kurumuş çamaşırda koku olmaz senelerdir kullanıyorum yaz kış
Programı yanlış seçiyorsunuzdur
Tamamdır çok teşekkür ederim bugüne kadar kime sorsam ısrarla yoo biz herşeyi atıyoruz diyorlardı üzülüyorduk bence giydikleri ürünlerin kumaşlar vs de etkili demek kiCekme oluyor tabii az cok hepsinde olur illaki.ben gunluk giydiklerimiz disinda kiyafet atmam telde kuruturum esimin hic bir kiyafetini kurutmaya koymam mesela yipratir cunku.ev giysilerimiz pijama havlu carsaf ic camasirlarini kurutmada kuruturum sadece.
Atilmaya atilir tabii ama ben disarda giydigimiz ya da yeni alinmis bir kiyafetin daha uzun omurlu olmasi renginin daha canli kalmasi icin kurutma makinesinde kurutmuyorum.Tamamdır çok teşekkür ederim bugüne kadar kime sorsam ısrarla yoo biz herşeyi atıyoruz diyorlardı üzülüyorduk bence giydikleri ürünlerin kumaşlar vs de etkili demek ki