Allah sabır versin ya iyilik yapacağım derken bazen işte böyle kötülük yapıyorlar yönetici ne mükemmeliyetçi olursam çalışanım daha iyi olur sanıyor ama mükemmel diye bir şey yoktur en azından bu hayatta yani sen kimseyi memnun etmeye çalışma canım ve kimseyi de takma unutma orası senin için ömürlük bir yer değil hayat akıp gidiyor kimseyi memnun etmeye çalışacağım diye kendi özgüveninden olma
Ya böyle insanlar her zaman alttan ben daha iyisini biliyorumu vermek için böyle sürekli yapabilirdin tarzı güya önerilerde bulunur derdi siz değilsiniz kendi bunu bilin kendi psikolojinize asla zarar vermeyin siz değil sizden de bin kat iyi yapanına da aynısını yapacak daha kötü yapananına da aynısını yapacak değişmez bu onunla alakalı bir durum. Psikolojik vaka…Mükemmel diye bir şey cidden yok. Ve her yiğidin yoğurt yiyişi farklı. Ben öyle uygun gördüm öyle anlattım ablam önemli olan müvekkile ne anlattığım geçti mi geçti. Daha ne diye sınav puanlıyor gibi nerelerden puan kırdığını anlatırsın ki
Mükemmel diye bir şey cidden yok. Ve her yiğidin yoğurt yiyişi farklı. Ben öyle uygun gördüm öyle anlattım ablam önemli olan müvekkile ne anlattığım geçti mi geçti. Daha ne diye sınav puanlıyor gibi nerelerden puan kırdığını anlatırsın ki
Çok haksız bulamadım yoneticini , daha iyisi için seni hirslandirmali büyük ihtimal karşısında istediği eleman da özgüveni zedelenen biri değil daha da hırslı biri olsun istediği için bu dönüşleri yapıyor.Kızlar merhaba
Ben yurtdışında ingilizce konuştuğum bir işte çalışıyorum. İşim gereği sürekli iletişimdeyim müvekkillerle. Toplantı yapıyoruz, eğitim/staj veriyorum onlara alanımla ilgili, arada telefonla arayıp soru soruyolar.
Anadilim olmayınca tabii ki çok çok zor ama yuvarlanıp gidiyorum bi şekilde. Ara sıra mental bunalımlar geçirip türkiye’ye mi dönsem sorgulamalı ama sonra geri ayağa kalkıp toparlamalı bir iş hayatı döngüsü
Yöneticim aslında tatli bi kadın seviyorum. Ama çok fazla feedback (geri bildirim) veriyor. Ve şu ana kadar hiç “güzel yaptın” diyip geçtiğini görmedim sürekli “güzel yaptın ama…şuraları daha iyi yapabilirdin”. Kendini geliştirmek açısından görüş almak güzel bir şey ama gerçekten sürekli sürekli feedback almaktan yoruldum, artık hiçbir şeyi tam yapamıyor gibi hissediyorum, kadın sürekli açık arıyor sürekli geliştirecek bir şey vardır modunda.
Özgüvenimi inanılmaz etkiliyo bu. Bir tane eğitim veriyorum farklı müvekkillere aynı konu üzerinde. Artık ezberledim konuyuhep aynı şekilde sunuyorum. bugün bana diyor ki geçen haftaya göre daha kötü sundun, 5. Numaralı slayt üzerinde fazla durdun kendini çok tekrarladınablam beni bi sal be…
Çok haksız bulamadım yoneticini , daha iyisi için seni hirslandirmali büyük ihtimal karşısında istediği eleman da özgüveni zedelenen biri değil daha da hırslı biri olsun istediği için bu dönüşleri yapıyor.
Yaaa Cherry valla ben mi abartıyorum acaba diyodum feedbacki kaldıramıyor muyum diyodum ama yorumun iyi geldiBöyle yöneticilik olmaz, yönetici garip bir kafada sanırım. Sunum iyiyse iyidir, 5.slayt kötüydü nedir yani hangi insan bunu aklında tutar OKB hastası ya da kafadan sakatNeyse ne, sinirini bozma demek kolay biliyorum ama kişisel alınma, avukatsın anladığım kadarıyla,patronun acaip olduğunun eminim farkındasındır. 2 yıl açilış burada, CVne cilalayıp yazarsın. Bu aradamesleki İngilizceni ilerlet derim, hukuki İngilizce dersi alabilirsin,bu işin kitapları var, video dersleri var onlardan senin yerinde olsam kapardım. HUkukta dilin mükemmel olması şart o konuda mükemmel olursan istediğin işi bulursun seni kimse tutamaz. Şimdilik Allahtan sabır dilerim
“Daha farklı olabilir ama daha kötü olduğunu düşünmüyorum. Sonucu fazlaca etkilemeyen her şeyin geri dönüşünü sağlamak ikimiz için de yorucu oluyor gibi, özellikle de bu stil farkı gibi bir şeyden ortaya çıktıysa. Sürekli kendimi sorgulayarak gelişeceğime inanmıyorum” tarzı bir konuşma yapabilirsiniz bence. Ortama göre daha ilimli ya da yumuşak cümleler olabilir, ama onunki artık armudun sapı, üzümün çöpü olmuş artık (nit picking).
Bu hafta yeni stajyerimiz başladı bizim departmana. Ona sizin yönetici gibi davransam kizcagizda ne sevk kalir, ne de stajı bitince bir şey ogrendim der. Her yönetici düzgün olmuyor maalesef, sizin yaptığınız işe güveniniz tamsa çok kulak asmayin.
Yaaa Cherry valla ben mi abartıyorum acaba diyodum feedbacki kaldıramıyor muyum diyodum ama yorumun iyi geldi
1 yıldır burdayım zaten ama en az 1-2 yıl daha durmam lazım çalışma izni için…
Aslında çok iyi bi kadın ama bu özelliği beni delirtiyor cidden. Beni aradı sonra “Sence training nasıl geçti” diye başladı aha dedim z.çtık geliyor yine yorumlar.
Hukuki İngilizcem de kötü değil bu arada zaten burda hukuk masterı falan yaptım.. ama tabii türkçe sunsam o trainingi çok daha zeki ve yetkin görünürüm dil farkı
Ya çok güzel yorum ama var ya bende bunu söyleyecek g.t asla yok çok afedersiniz
Mecburen hee hee okay sağolun feedback için diyip geçiyorum ve kafaya takmamaya çalışıyorum
Kadın iyi hoş da böyle bir şeyi söylesem yüzü mahkeme duvarına döner buz gibi olur aramız.
Evet, maalesef biraz pişmiş olmak lazım onun için. Onda bunu anlayacak kapasite yok madem, o zaman espriye de vurabilirsiniz . Ya da üstü var mı konuşabileceğiniz? Gerçi o zaman da mahkeme duvarı moduna geçer şikayet etmiş diye, ama böyle şeyleri de bir şekilde kayit altına almak lazım, kendinizi koruyabilmeniz adına.Ya çok güzel yorum ama var ya bende bunu söyleyecek g.t asla yok çok afedersiniz
Mecburen hee hee okay sağolun feedback için diyip geçiyorum ve kafaya takmamaya çalışıyorum
Kadın iyi hoş da böyle bir şeyi söylesem yüzü mahkeme duvarına döner buz gibi olur aramız.
Yeriniz de olsam x hanım ben ne yapmam gerektigi konusunda bazen tıkanıyorum.Kızlar merhaba
Ben yurtdışında ingilizce konuştuğum bir işte çalışıyorum. İşim gereği sürekli iletişimdeyim müvekkillerle. Toplantı yapıyoruz, eğitim/staj veriyorum onlara alanımla ilgili, arada telefonla arayıp soru soruyolar.
Anadilim olmayınca tabii ki çok çok zor ama yuvarlanıp gidiyorum bi şekilde. Ara sıra mental bunalımlar geçirip türkiye’ye mi dönsem sorgulamalı ama sonra geri ayağa kalkıp toparlamalı bir iş hayatı döngüsü
Yöneticim aslında tatli bi kadın seviyorum. Ama çok fazla feedback (geri bildirim) veriyor. Ve şu ana kadar hiç “güzel yaptın” diyip geçtiğini görmedim sürekli “güzel yaptın ama…şuraları daha iyi yapabilirdin”. Kendini geliştirmek açısından görüş almak güzel bir şey ama gerçekten sürekli sürekli feedback almaktan yoruldum, artık hiçbir şeyi tam yapamıyor gibi hissediyorum, kadın sürekli açık arıyor sürekli geliştirecek bir şey vardır modunda.
Özgüvenimi inanılmaz etkiliyo bu. Bir tane eğitim veriyorum farklı müvekkillere aynı konu üzerinde. Artık ezberledim konuyuhep aynı şekilde sunuyorum. bugün bana diyor ki geçen haftaya göre daha kötü sundun, 5. Numaralı slayt üzerinde fazla durdun kendini çok tekrarladınablam beni bi sal be…
Yeriniz de olsam x hanım ben ne yapmam gerektigi konusunda bazen tıkanıyorum.
Bir dahaki sefere bu eğitimi siz verseniz bende izleyici olarak katılıp açıklarımı görsem olur mu diye rica edin.
Yapabilecek mi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?