Kurumayan Ojelerim

canavar

Yılmak yok. Yola devam...
Pro Üye
12 Temmuz 2006
2.779
184
688
İzmir
Sevgili arkadaşlar ben ne zaman oje sürsem sonuç hüsran oluyor
Dün mesela sabah 10 sularında frenc yaptım, akşama kadar dolandım ettim, gece 12 yattım sabah tırnaklarım üstünde yastık izleri vardı
o saate kadar oje kurumaz mı:44:
iki kat sürüyorum cilayı
kullandığım ojelerde bunlar golden rose 104
ve 06 sarı

Son düzenleme:
Oje kurutucu almanı tavsye ederim flormarın var mesela 6 tl gibi bir fiyat olması lazım

aynen ben de akşam french yapayım dedim ,şaşı oldum sürerken:) sonra 1 saat geçmiş bi baktım bozulmuşlar , çabuk kuruyan oje yok muu ??

Ben oje sürdükten sonra tırnaklarımı soğuk suyun altına tutuyorum biraz faydasın gördüm,en azından kuruması saatlerce sürmüyor.

benimde en sinir olduğum şey ojelerimn bozulması :) o kadar özene bezene sürüyorz bekliyoruz ama yine bozuluyor. ben avondan oje kurutucu aldım sprey şeklnde 9 liraya çok memnunm arkadşlar sürdkten biraz sonra ojelern üstüne skıyorum daha çabuk kuruyor bu ay daha ucuz sanrm almayı dşünenler kaçrmasn derm :)

canım ben sana China Glaze ojeleri öneriyorum. Hem hızlı kuruyor hemde çok renk seçeneği var ben kullanıyorum mükkemmell

sally hansen insta-dri cila oneririm kirmizi sisede. fiyati 24 lira ama degiyor. normal kullanan bi insan en az 3 ay kullanir, ayrica icine damla damla oje cozucu ekleyerek son damlasina kadar kullanabilirsiniz...
dun gece yatmadan hemen once kirmizi oje surdum, sabah yastik izi falan yoktu dusun =)

Evet kurutucu şart...hele farkettinizmi bilmiyorum koyu renk ojeler dahada zor kuruyor açık renkler daha hızlı....heralde içeriğindeki boya maddesinin miktarı bu durumu değiştiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…