Sevgili arkadaşlar ben ne zaman oje sürsem sonuç hüsran oluyor
Dün mesela sabah 10 sularında frenc yaptım, akşama kadar dolandım ettim, gece 12 yattım sabah tırnaklarım üstünde yastık izleri vardı
o saate kadar oje kurumaz mı:44:
iki kat sürüyorum cilayı
kullandığım ojelerde bunlar golden rose 104
benimde en sinir olduğum şey ojelerimn bozulması :) o kadar özene bezene sürüyorz bekliyoruz ama yine bozuluyor. ben avondan oje kurutucu aldım sprey şeklnde 9 liraya çok memnunm arkadşlar sürdkten biraz sonra ojelern üstüne skıyorum daha çabuk kuruyor bu ay daha ucuz sanrm almayı dşünenler kaçrmasn derm :)
Sevgili arkadaşlar ben ne zaman oje sürsem sonuç hüsran oluyor
Dün mesela sabah 10 sularında frenc yaptım, akşama kadar dolandım ettim, gece 12 yattım sabah tırnaklarım üstünde yastık izleri vardı
o saate kadar oje kurumaz mı:44:
iki kat sürüyorum cilayı
kullandığım ojelerde bunlar golden rose 104
sally hansen insta-dri cila oneririm kirmizi sisede. fiyati 24 lira ama degiyor. normal kullanan bi insan en az 3 ay kullanir, ayrica icine damla damla oje cozucu ekleyerek son damlasina kadar kullanabilirsiniz...
dun gece yatmadan hemen once kirmizi oje surdum, sabah yastik izi falan yoktu dusun =)
Evet kurutucu şart...hele farkettinizmi bilmiyorum koyu renk ojeler dahada zor kuruyor açık renkler daha hızlı....heralde içeriğindeki boya maddesinin miktarı bu durumu değiştiriyor