- 31 Ocak 2021
- 2.772
- 1.340
- 53
- 29
- Konu Sahibi nergisss12
-
Yumurtlamanin 16.gun hasta olunur. Yani bu yerlesme kanaması olabilir canm. Sen yarın tekrar test yap15in de yumurtlama oldu 29unda adet olmam gerekirken az önce kahverengi pembe karışık geldi ya bilgin var mı canım bu konuda ilk kez başıma geliyor? Normalde döngümde 23-24-25 falandı karışık bu ay geç yumurtlama göründe döngüm uzamıştı testere dişli aslan pençesi de içiyordum ama şimdi lekelenme oldu
Ay inşallah öyledir ya o kadar mutlu olurum ki sabahki negatif testin üstüneYumurtlamanin 16.gun hasta olunur. Yani bu yerlesme kanaması olabilir canm. Sen yarın tekrar test yap
Aslında catlamadan 15 gun sonra yumurtlamayi 1. Gun sayarsak 16.gunu. Adet gunu oluyor. Bnmki bu şekilde hep doğru çıkıyor. İnşallah pozitifi görürsün ve güzel haberler verirsinAy inşallah öyledir ya o kadar mutlu olurum ki sabahki negatif testin üstüneben yumurtlama gününe 14 gün ekliyordum batı hesaplarken
Canım benim sanırım adet bu ped taktım şimdi her lavaboya gittiğimde peçeteye geldi çünkü az değildi bakalım demek ki bir dahaki aya kaldıAslında catlamadan 15 gun sonra yumurtlamayi 1. Gun sayarsak 16.gunu. Adet gunu oluyor. Bnmki bu şekilde hep doğru çıkıyor. İnşallah pozitifi görürsün ve güzel haberler verirsin
Hayırlısı olsun canim vakti gelmemiştir belki bnde 8ay sonra pozitif görmüştüm. Ama malesef kaybettim.Canım benim sanırım adet bu ped taktım şimdi her lavaboya gittiğimde peçeteye geldi çünkü az değildi bakalım demek ki bir dahaki aya kaldı
Başınız sağolsun çok üzüldüm inşallah tez zamanda kavuşursunuz sizdeHayırlısı olsun canim vakti gelmemiştir belki bnde 8ay sonra pozitif görmüştüm. Ama malesef kaybettim.
İnşallah teşekkür ederimBaşınız sağolsun çok üzüldüm inşallah tez zamanda kavuşursunuz sizde
Canim bitki çayı sonrası adet miktarında değişiklik oldu muCanım benim sanırım adet bu ped taktım şimdi her lavaboya gittiğimde peçeteye geldi çünkü az değildi bakalım demek ki bir dahaki aya kaldı
Hangi bitki çayı canımCanim bitki çayı sonrası adet miktarında değişiklik oldu mu
Testere dişli aslan pençesiHangi bitki çayı canım
Bu ay yoğun geldi ama 3-4 gün sürdü şimdi hayıta başladımTestere dişli aslan pençesi
Benimde normalde çok olurdu ilk 2 güm sanki bu ay azaldı gibi hissettimBu ay yoğun geldi ama 3-4 gün sürdü şimdi hayıta başladım
Aslan pençesi kullandıktan sonra mı azaldı? Benim zaten çok sürmüyordu yine aynı oldu hemen hemenBenimde normalde çok olurdu ilk 2 güm sanki bu ay azaldı gibi hissettim
Anladim cok teselkur ederim Rabbim gönlünüze göre versinAslan pençesi kullandıktan sonra mı azaldı? Benim zaten çok sürmüyordu yine aynı oldu hemen hemen
Teşekkür ederim sizinde inşallahAnladim cok teselkur ederim Rabbim gönlünüze göre versin
Adet bittikten sonra mi başladınız cayaTeşekkür ederim sizinde inşallah
Yok ben ikisinide adetliykende içtim zaten hayıt adet söktürücü faydasıda varAdet bittikten sonra mi başladınız caya
Cnm testere disli aslan pencesi içtin diye okudum ben hayit mi içtinYok ben ikisinide adetliykende içtim zaten hayıt adet söktürücü faydasıda var
Önceki adet dönemi dahil yumurtlamaya kadar testere dişli içtim bu adet dönemi de dahil hayıt içiyorum canımCnm testere disli aslan pencesi içtin diye okudum ben hayit mi içtin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?