• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kuruma çizgisi mi?? Yada 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetim gecikti ovulasyon günüm 15 gün önceydi
Anladım canım daha koyu olurdu ozaman olsaydı on onbir gün olmuş olsa normaldir diycem de onbeş olmuş hayırlısı inşallah başka marka ile tekrar yap benimde ovulasyon yanında hediye geldi böyle kuruma çizgisi veriyor bekledikten sonra

Anladım canım daha koyu olurdu ozaman olsaydı on onbir gün olmuş olsa normaldir diycem de onbeş olmuş hayırlısı inşallah başka marka ile tekrar yap benimde ovulasyon yanında hediye geldi böyle kuruma çizgisi veriyor bekledikten sonra
Damlattigimda birkaç saniye içinde gözüküyor hatta ıslakken çok pembe gözüküyor ikinci çizgi.kuruduktan sonra rengi açılıyor

İki ay önce ben de kendimi kaptırmıştım, çevrem kesin kesin diye beni fazla pohpohladı sanırım, sonra düşüşüm sert oldu da. O yüzden kimse yaşasın istemiyorum bu kötü duyguyu. Çok haklısnız.
Ben de bu hafta kan vereceğim, o heyecan bende de biraz mevcut. :-)
Aynısını ben de yaşadım. Betam 222den düşmeye başlayınca dünyalar başıma yıkıldı.😔

Benim kan testim direk pozitifti. Tüp bebek için randevum vardı bi gün önce kan vereyim dedim pozitif çıktı. 42 143 222 ve sonra düştü :(
Hiç idrarda çift çizgi göremedim ki. Haftaya pazar- pazartesi regl olcam bakalım belki bu ay gebelik olmuştur😔 perşembe cuma gibi test yaparım belki.

Adetim 2 gün gecikti kızlar çok çok açık renkte ikinci çizgi gözüküyor telefonun kamerası pek net değil ama gorenler var mı?
Kendi testimi paylaştım seninle kan verdim test böyle çıkınca kan verdim malesef negatif çıktı sizin inşallah pozitif olur

Eklentiler

• 433F7F8C-DFA8-44C7-B515-A461BC2F1624.webp
    433F7F8C-DFA8-44C7-B515-A461BC2F1624.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 73
Back
X