- 13 Aralık 2020
- 59
- 47
- 8
- 34
- Konu Sahibi Hanimeli9089
Yarın sabah tekrarlicam yine. Bu kadar erken idrarda gözükür mu bilmiyorum inşallah koyulaşır.Bence testleri tekrarla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın sabah tekrarlicam yine. Bu kadar erken idrarda gözükür mu bilmiyorum inşallah koyulaşır.Bence testleri tekrarla.
Yumurtlamadan sonra 11-12-13-14. günler ve sonrasında görünüyor.Yarın sabah tekrarlicam yine. Bu kadar erken idrarda gözükür mu bilmiyorum inşallah koyulaşır.
Yarın sabah tekrarlicam yine. Bu kadar erken idrarda gözükür mu bilmiyorum inşallah koyulasirBence testleri tekrarla.
Bugün benim 14 günüm yumurtlama gününe göre.Yumurtlamadan sonra 11-12-13-14. günler ve sonrasında görünüyor.
Zaten silik çıkmış, iki günde bir devam et, varsa koyulaşacaktır, daha net olacaktır.Yarın sabah tekrarlicam yine. Bu kadar erken idrarda gözükür mu bilmiyorum inşallah koyulasir
Bugün benim 14 günüm yumurtlama gününe göre.
Başka hiçbir şeye bakılmadı mı? Amh lh e2 fsh prolaktin? Eşin test yaptırdı mı?Defalarca gittim canım pcosluyum. Metformin ilaci kullanıyorum adetlerim düzene girdi eşimde de bir sorun yok ama nasip olmadı hayırlısı diyelim :)
Teşekkür ederim, müjdeli haberini bekliyorumZaten silik çıkmış, iki günde bir devam et, varsa koyulaşacaktır, daha net olacaktır.
Amh testim 11 cıktı fsh şuan hatırlamıyorum ama doktor fsh için normal sayılır demiştiBaşka hiçbir şeye bakılmadı mı? Amh lh e2 fsh prolaktin? Eşin test yaptırdı mı?
Olmadım, bugünde yaptım silik cıktı,yarın başka bir testle tekrar denicem. INNOVITA marka testle yapiyorum yanılma payı olur mu bilginiz var mı?Regl oldunuz mu?
KASET TESTLER DAHA İYİ TAVSİYE EDERİMOlmadım, bugünde yaptım silik cıktı,yarın başka bir testle tekrar denicem. INNOVITA marka testle yapiyorum yanılma payı olur mu bilginiz var mı?
Bir çizgi görünmüyor adet geçmiş olsa daha koyu olurdu ovulasyon gününüz nezamandıAdetim 2 gün gecikti kızlar çok çok açık renkte ikinci çizgi gözüküyor telefonun kamerası pek net değil ama gorenler var mı?
Adetim gecikti ovulasyon günüm 15 gün önceydiBir çizgi görünmüyor adet geçmiş olsa daha koyu olurdu ovulasyon gününüz nezamandı
Anladım canım daha koyu olurdu ozaman olsaydı on onbir gün olmuş olsa normaldir diycem de onbeş olmuş hayırlısı inşallah başka marka ile tekrar yap benimde ovulasyon yanında hediye geldi böyle kuruma çizgisi veriyor bekledikten sonraAdetim gecikti ovulasyon günüm 15 gün önceydi
Damlattigimda birkaç saniye içinde gözüküyor hatta ıslakken çok pembe gözüküyor ikinci çizgi.kuruduktan sonra rengi açılıyorAnladım canım daha koyu olurdu ozaman olsaydı on onbir gün olmuş olsa normaldir diycem de onbeş olmuş hayırlısı inşallah başka marka ile tekrar yap benimde ovulasyon yanında hediye geldi böyle kuruma çizgisi veriyor bekledikten sonra
Aynısını ben de yaşadım. Betam 222den düşmeye başlayınca dünyalar başıma yıkıldı.İki ay önce ben de kendimi kaptırmıştım, çevrem kesin kesin diye beni fazla pohpohladı sanırım, sonra düşüşüm sert oldu da. O yüzden kimse yaşasın istemiyorum bu kötü duyguyu. Çok haklısnız.
Ben de bu hafta kan vereceğim, o heyecan bende de biraz mevcut.![]()
Rabbim inşallah tekrar bir evlat nasip etsin size. Silikmiydi sizinde testinizAynısını ben de yaşadım. Betam 222den düşmeye başlayınca dünyalar başıma yıkıldı.![]()
Kendi testimi paylaştım seninle kan verdim test böyle çıkınca kan verdim malesef negatif çıktı sizin inşallah pozitif olurAdetim 2 gün gecikti kızlar çok çok açık renkte ikinci çizgi gözüküyor telefonun kamerası pek net değil ama gorenler var mı?
Adet olmadıysan bekle canım biraz dahaKendi testimi paylaştım seninle kan verdim test böyle çıkınca kan verdim malesef negatif çıktı sizin inşallah pozitif olur
Ilk damlattiginda bu çizgi gozukuyormuydu canım yoksa kuruduktan sonra mı cikiyorduKendi testimi paylaştım seninle kan verdim test böyle çıkınca kan verdim malesef negatif çıktı sizin inşallah pozitif olur