- 13 Aralık 2020
- 59
- 47
- 8
- 34
- Konu Sahibi Hanimeli9089
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım, bir umut oldu inşallahBilgisayarın ekranına kafamı sokunca biraz görebildim ancak ama bence iki üç günde bir testi tekrarlayın, varsa koyulaşacaktır. Telefonun kamerasından kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.
INNOVITA markalı test.Azcık Görünüyor ama ne tip test ki bu ?
Ama yine de buradan belirsiz görünüyor, çok umutlanmadan iki günde bir tekrarla, hani sen üzülme diye söylüyorum, çok kaptırmadan takip et diye. Kırılmadın bana değil mi?Teşekkür ederim canım, bir umut oldu inşallah![]()
Est. Ne demek umutlanmak istemiyorum tabi ama 6 senedir hiç hamile kalamadım insan ister istemez heyecanlanıyor.Ama yine de buradan belirsiz görünüyor, çok umutlanmadan iki günde bir tekrarla, hani sen üzülme diye söylüyorum, çok kaptırmadan takip et diye. Kırılmadın bana değil mi?
İki ay önce ben de kendimi kaptırmıştım, çevrem kesin kesin diye beni fazla pohpohladı sanırım, sonra düşüşüm sert oldu da. O yüzden kimse yaşasın istemiyorum bu kötü duyguyu. Çok haklısnız.Est. Ne demek umutlanmak istemiyorum tabi ama 6 senedir hiç hamile kalamadım insan ister istemez heyecanlanıyor.![]()
Inşallah beklediğiniz müjdeli haberi alırsınızİki ay önce ben de kendimi kaptırmıştım, çevrem kesin kesin diye beni fazla pohpohladı sanırım, sonra düşüşüm sert oldu da. O yüzden kimse yaşasın istemiyorum bu kötü duyguyu. Çok haklısnız.
Ben de bu hafta kan vereceğim, o heyecan bende de biraz mevcut.![]()
Hepimiz inşallah, hayırlısıyla. Bizim daha çocuk düşündüğümüz 3. ayımız. :)Inşallah beklediğiniz müjdeli haberi alırsınız![]()
Sizin de idrar testiniz silik mı çıkıyor belirtiler yasiyormusunuzİki ay önce ben de kendimi kaptırmıştım, çevrem kesin kesin diye beni fazla pohpohladı sanırım, sonra düşüşüm sert oldu da. O yüzden kimse yaşasın istemiyorum bu kötü duyguyu. Çok haklısnız.
Ben de bu hafta kan vereceğim, o heyecan bende de biraz mevcut.![]()
En belirgin yaşadığım belirti, göğüs hassasiyeti ve alt karındaki uyutmayan ağrı. 2 gün gecikti zaten. Bunun dışında su gibi akıntı ve çok fazlalaşması, arada kasıklarda batma ve aşırı bi yorgunluk. Ve vücudumda ateş basmaları oluyor, bir ay önce kombisiz duramayan ben son günlerde kombiyi tamamen kapattım, yine de sıcaktan bunalıyorum.Sizin de idrar testiniz silik mı çıkıyor belirtiler yasiyormusunuz
Ağzınızdan bal damlıyor, inşallah canımVar var ben gördüm cok silik kuruma çizgisine de benzemiyor tebrik ederim. Ama cok silik umarım geç döllenmedir.
Ah canım Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah. Bir doktora gözükmedin mi 6 sene içerisinde?Est. Ne demek umutlanmak istemiyorum tabi ama 6 senedir hiç hamile kalamadım insan ister istemez heyecanlanıyor.![]()
En belirgin yaşadığım belirti, göğüs hassasiyeti ve alt karındaki uyutmayan ağrı. 2 gün gecikti zaten. Bunun dışında su gibi akıntı ve çok fazlalaşması, arada kasıklarda batma ve aşırı bi yorgunluk. Ve vücudumda ateş basmaları oluyor, bir ay önce kombisiz duramayan ben son günlerde kombiyi tamamen kapattım, yine de sıcaktan bunalıyorum.
Bunlar psikolojik midir değil midir testte netleşecek, bakalım nasip.
Defalarca gittim canım pcosluyum. Metformin ilaci kullanıyorum adetlerim düzene girdi eşimde de bir sorun yok ama nasip olmadı hayırlısı diyelim :)Ah canım Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah. Bir doktora gözükmedin mi 6 sene içerisinde?![]()
Yerleşme kanaması olabilir, ne zaman oldu?Benimde reglim gecikti kahverengi gibi küçük bir lekelenmem oldu ve sağ kasığimda bir sızı var birde uyku istegi normalde çok az uyurum.
Sanırım 3 gün önceydi.Yerleşme kanaması olabilir, ne zaman oldu?
Bence testleri tekrarla.Sanırım 3 gün önceydi.