• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kuruma çizgisi mi?? Yada 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hanimeli9089

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2020
59
47
8
34
Adetim 2 gün gecikti kızlar çok çok açık renkte ikinci çizgi gözüküyor telefonun kamerası pek net değil ama gorenler var mı?

Eklentiler

• IMG-20201213-WA0005.webp
    IMG-20201213-WA0005.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 232
Bilgisayarın ekranına kafamı sokunca biraz görebildim ama bence iki üç günde bir testi tekrarlayın, varsa koyulaşacaktır. Telefonun kamerasından kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.

Ama yine de buradan belirsiz görünüyor, çok umutlanmadan iki günde bir tekrarla, hani sen üzülme diye söylüyorum, çok kaptırmadan takip et diye. Kırılmadın bana değil mi?
Est. Ne demek umutlanmak istemiyorum tabi ama 6 senedir hiç hamile kalamadım insan ister istemez heyecanlanıyor. 😊

Est. Ne demek umutlanmak istemiyorum tabi ama 6 senedir hiç hamile kalamadım insan ister istemez heyecanlanıyor. 😊
İki ay önce ben de kendimi kaptırmıştım, çevrem kesin kesin diye beni fazla pohpohladı sanırım, sonra düşüşüm sert oldu da. O yüzden kimse yaşasın istemiyorum bu kötü duyguyu. Çok haklısnız.
Ben de bu hafta kan vereceğim, o heyecan bende de biraz mevcut. (:

İki ay önce ben de kendimi kaptırmıştım, çevrem kesin kesin diye beni fazla pohpohladı sanırım, sonra düşüşüm sert oldu da. O yüzden kimse yaşasın istemiyorum bu kötü duyguyu. Çok haklısnız.
Ben de bu hafta kan vereceğim, o heyecan bende de biraz mevcut. :-)
Inşallah beklediğiniz müjdeli haberi alırsınız 😇

Ben de bu hafta kan vereceğim, o heyecan bende de biraz mevcut. :-)
Sizin de idrar testiniz silik mı çıkıyor belirtiler yasiyormusunuz

Var var ben gördüm cok silik kuruma çizgisine de benzemiyor tebrik ederim. Ama cok silik umarım geç döllenmedir.

Sizin de idrar testiniz silik mı çıkıyor belirtiler yasiyormusunuz
En belirgin yaşadığım belirti, göğüs hassasiyeti ve alt karındaki uyutmayan ağrı. 2 gün gecikti zaten. Bunun dışında su gibi akıntı ve çok fazlalaşması, arada kasıklarda batma ve aşırı bi yorgunluk. Ve vücudumda ateş basmaları oluyor, bir ay önce kombisiz duramayan ben son günlerde kombiyi tamamen kapattım, yine de sıcaktan bunalıyorum.
Bunlar psikolojik midir değil midir testte netleşecek, bakalım nasip.

Benimde reglim gecikti kahverengi gibi küçük bir lekelenmem oldu ve sağ kasığimda bir sızı var birde uyku istegi normalde çok az uyurum.
En belirgin yaşadığım belirti, göğüs hassasiyeti ve alt karındaki uyutmayan ağrı. 2 gün gecikti zaten. Bunun dışında su gibi akıntı ve çok fazlalaşması, arada kasıklarda batma ve aşırı bi yorgunluk. Ve vücudumda ateş basmaları oluyor, bir ay önce kombisiz duramayan ben son günlerde kombiyi tamamen kapattım, yine de sıcaktan bunalıyorum.
Bunlar psikolojik midir değil midir testte netleşecek, bakalım nasip.

Back
X