N nurpinarr Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2023 1.424 371 26 Bugün 00:21 Konu Sahibi nurpinarr #1 Sabah yaptım çok hafif varla yok arasıydı kendimi kandırıyorum diye düşündüm akşam atacakken böyle gördüm gerçi halen daha çok çok silik yumurtlamadan 10 gün geçti. Prodoctor markanın hiç kuruma çizgisini görmedim ama sizin fikriniz nedir Eklentiler IMG_1089.jpeg 76,8 KB · Görüntüleme: 42
Sabah yaptım çok hafif varla yok arasıydı kendimi kandırıyorum diye düşündüm akşam atacakken böyle gördüm gerçi halen daha çok çok silik yumurtlamadan 10 gün geçti. Prodoctor markanın hiç kuruma çizgisini görmedim ama sizin fikriniz nedir
Ponciksi Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Ocak 2020 1.735 2.669 Bugün 00:23 Konu Sahibi nurpinarr #2 Prodoctor yanıltmıyor genelde var gibi şuan telefonun flasının üstüne koyun testi öyle bakın net çıkıyor
Prodoctor yanıltmıyor genelde var gibi şuan telefonun flasının üstüne koyun testi öyle bakın net çıkıyor
N nurpinarr Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2023 1.424 371 26 Bugün 00:24 Konu Sahibi nurpinarr #3 Ponciksi .!.: Prodoctor yanıltmıyor genelde var gibi şuan telefonun flasının üstüne koyun testi öyle bakın net çıkıyor Genişletmek için tıkla... Ya zaten flaştan kör oldum sabah bir şey yok gibiydi akşam böyle duruyor acaba olabilir mi ya
Ponciksi .!.: Prodoctor yanıltmıyor genelde var gibi şuan telefonun flasının üstüne koyun testi öyle bakın net çıkıyor Genişletmek için tıkla... Ya zaten flaştan kör oldum sabah bir şey yok gibiydi akşam böyle duruyor acaba olabilir mi ya
Ponciksi Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Ocak 2020 1.735 2.669 Bugün 00:26 Konu Sahibi nurpinarr #4 nurpinarr .!.: Ya zaten flaştan kör oldum sabah bir şey yok gibiydi akşam böyle duruyor acaba olabilir mi ya Genişletmek için tıkla... Bende 10 saat sonra gördüm negatif sanıp kenara attım akşam bir baktım çizgi var meger batam 200lerdeymiş ona rağmen kazık attı bana hain test
nurpinarr .!.: Ya zaten flaştan kör oldum sabah bir şey yok gibiydi akşam böyle duruyor acaba olabilir mi ya Genişletmek için tıkla... Bende 10 saat sonra gördüm negatif sanıp kenara attım akşam bir baktım çizgi var meger batam 200lerdeymiş ona rağmen kazık attı bana hain test
N nurpinarr Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2023 1.424 371 26 Bugün 00:29 Konu Sahibi nurpinarr #5 Ponciksi .!.: Bende 10 saat sonra gördüm negatif sanıp kenara attım akşam bir baktım çizgi var meger batam 200lerdeymiş ona rağmen kazık attı bana hain test Genişletmek için tıkla... Ay inşallah benimde öyledir ya 2 sene oldu neredeyse bekliyorum bu bebeği 2 defa kimyasal yaşadım. Allahım nasip et ağzından bal damlıyor valla
Ponciksi .!.: Bende 10 saat sonra gördüm negatif sanıp kenara attım akşam bir baktım çizgi var meger batam 200lerdeymiş ona rağmen kazık attı bana hain test Genişletmek için tıkla... Ay inşallah benimde öyledir ya 2 sene oldu neredeyse bekliyorum bu bebeği 2 defa kimyasal yaşadım. Allahım nasip et ağzından bal damlıyor valla
Ponciksi Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Ocak 2020 1.735 2.669 Bugün 00:30 Konu Sahibi nurpinarr #6 nurpinarr .!.: Ay inşallah benimde öyledir ya 2 sene oldu neredeyse bekliyorum bu bebeği 2 defa kimyasal yaşadım. Allahım nasip et ağzından bal damlıyor valla Genişletmek için tıkla... İnşallah vardır canım rabbim bekleyen herkese nasip etsin
nurpinarr .!.: Ay inşallah benimde öyledir ya 2 sene oldu neredeyse bekliyorum bu bebeği 2 defa kimyasal yaşadım. Allahım nasip et ağzından bal damlıyor valla Genişletmek için tıkla... İnşallah vardır canım rabbim bekleyen herkese nasip etsin
N nurpinarr Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2023 1.424 371 26 Bugün 00:39 Konu Sahibi nurpinarr #7 Ponciksi .!.: İnşallah vardır canım rabbim bekleyen herkese nasip etsin Genişletmek için tıkla... Amin amin, yarın kan vereyim
Ponciksi .!.: İnşallah vardır canım rabbim bekleyen herkese nasip etsin Genişletmek için tıkla... Amin amin, yarın kan vereyim