- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kuruma çizgisi mi ? Gebelik mi ?
- Konu Sahibi Ahsenayy
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence gebelik var gibi ama ne kadar zaman sonra çıktıKizlar merhaba bugün test yaptım ve bu ikinci çizgi ile karşılaştım sizce bu kuruma çizgisi mi yoksa gebelik mi ?
Pcos olduğum için regl günün vs düzenli değil malesef
Yani bir iki dakikada netleşti diyebilirimBence gebelik var gibi ama ne kadar zaman sonra çıktı
Ozaman vardir bir test daha yap ya da doktora git bence en iyisiYani bir iki dakikada netleşti diyebilirim
İnşallahBence gebelik var gibi
Bir testim daha var tekrar yapicam aynı çıkarsa sabah hastaneye insalllahOzaman vardir bir test daha yap ya da doktora git bence en iyisi
Var bence kaç dakka sonra çıktı çizgiYarın adet günüm benimde.2 gün testim bu şekil çıktı varmıdır gebelik acaba
10 dk içinde çıktı emin olamıyorum yine bugün gece karnım gurul guruldu çok sesli bi şekilde alt karın kısmında ağrılar var bugün bat günümVar bence kaç dakka sonra çıktı çizgi
Test yaptın mı cnm ayyy insALLAH vardır10 dk içinde çıktı emin olamıyorum yine bugün gece karnım gurul guruldu çok sesli bi şekilde alt karın kısmında ağrılar var bugün bat günüm
Senin ki pembemsi duruyor kuruluk çizgisi pembe olmaz diye biliyorum inşallah hamilesindir. Hakkında hayırlısı olsunYarın adet günüm benimde.2 gün testim bu şekil çıktı varmıdır gebelik acaba
InşAllah cok teşekkür ederimSenin ki pembemsi duruyor kuruluk çizgisi pembe olmaz diye biliyorum inşallah hamilesindir. Hakkında hayırlısı olsun
Daha yapmadım yarını bekliyorum bugün bat günüm olmazsam yarın yapicamTest yaptın mı cnm ayyy insALLAH vardır
Var mıymış gebelik merak ettim siziDaha yapmadım yarını bekliyorum bugün bat günüm olmazsam yarın yapicam