- 13 Haziran 2024
- 173
- 21
- 13
- 29
- Konu Sahibi sabirsiz29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artımed markatestin markasi ne cnm
Merhaba, artımed marka olduğunu tahmin ediyorum kapak rengi ve şeklinden dolayı, üzülerek hamile değilsiniz diyorum..Eki Görüntüle 3554955 Kızlar merhaba reglime sekiz gün var iki gün önce peçeteye pembe açık pembe leke geldi devamı gelmedi bu sabah test yaptım iki 3 dakika baktım bir şey yoktu sonra işe gittim işten geldiğimde testim bu şekildeydi ne zaman hayalet çizgi çıktı bilmiyorum sizce gebelik var mı koruma çizgisi mi leke gibi durmuyor ama çok saat geçti kafam karışık pembe leke yerleşme kanaması olabilir mi diye düşündüm pembe kanama varken çok belim ağrımıştı bunu yaşayan var mı lütfen yardımcı olun
Daha iyi dedikleri için prodoctor aldım reglme 7-8 gün varken yine yaptım biri yüne hayalet çıktı diğeri koca bir negatif. Çok erken davrandım zaten test için. Şimdi göğsümdr ağrı karnımda şişlik reglme 4 5 gün var bekliyorumMerhaba, artımed marka olduğunu tahmin ediyorum kapak rengi ve şeklinden dolayı, üzülerek hamile değilsiniz diyorum..
Ben de bu ay çok istekli bekliyorum pozitifi, ikimiz için de inşallah olurDaha iyi dedikleri için prodoctor aldım reglme 7-8 gün varken yine yaptım biri yüne hayalet çıktı diğeri koca bir negatif. Çok erken davrandım zaten test için. Şimdi göğsümdr ağrı karnımda şişlik reglme 4 5 gün var bekliyorum
Eki Görüntüle 3558022 Kızlar çizgi gözüken sabah yaptığım artimed ilk idrar, diğeri öğleden sonra prodoctor sanki gölgesi var ama anlayamadım sizce nasıl reglme 3 gün kaldı
Eki Görüntüle 3558022 Kızlar çizgi gözüken sabah yaptığım artimed ilk idrar, diğeri öğleden sonra prodoctor sanki gölgesi var ama anlayamadım sizce nasıl reglme 3 gün kaldı
İnşAllah sizin var benceEki Görüntüle 3559095 Eki Görüntüle 3559096
benimde prodoctor böyle gözüküyor soldaki bugun sağdaki dün cumartesi regl inşallah güzel haberler alırız
İnşAllah ya inanın cok cok heyecanlıyım var gibi de hissediyorum pisikolojik mi diyorumİnşAllah sizin var bence
İnşAllah ya inanın cok cok heyecanlıyım var gibi de hissediyorum pisikolojik mi diyorum
inşallah vardır2 günlük testlerim böyle
Naptın canım oldun mu reglİnşAllah ya inanın cok cok heyecanlıyım var gibi de hissediyorum pisikolojik mi diyorum
Merhaba, gebelik var mı? İnşallah olmuşturrDaha iyi dedikleri için prodoctor aldım reglme 7-8 gün varken yine yaptım biri yüne hayalet çıktı diğeri koca bir negatif. Çok erken davrandım zaten test için. Şimdi göğsümdr ağrı karnımda şişlik reglme 4 5 gün var bekliyorum
Merhaba evet gebelik varmış regl 1 gün kala beta 9 ile öğrendim 2 gün sonra 37 oldu ama riskli yatıyorum sadece inşallah düşük olmazMerhaba, gebelik var mı? İnşallah olmuşturr![]()
Allah size bağışlasınnMerhaba evet gebelik varmış regl 1 gün kala beta 9 ile öğrendim 2 gün sonra 37 oldu ama riskli yatıyorum sadece inşallah düşük olmaz
Amin canım inşallahAllah size bağışlasınn![]()