Kuruma çizgisi mi gebelik mi nolur bakın kızlar

sabirsiz29

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2024
173
21
13
29
IMG_3717.webp
Kızlar merhaba reglime sekiz gün var iki gün önce peçeteye pembe açık pembe leke geldi devamı gelmedi bu sabah test yaptım iki 3 dakika baktım bir şey yoktu sonra işe gittim işten geldiğimde testim bu şekildeydi ne zaman hayalet çizgi çıktı bilmiyorum sizce gebelik var mı koruma çizgisi mi leke gibi durmuyor ama çok saat geçti kafam karışık pembe leke yerleşme kanaması olabilir mi diye düşündüm pembe kanama varken çok belim ağrımıştı bunu yaşayan var mı lütfen yardımcı olun

Eklentiler

• IMG_3716.webp
    IMG_3716.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 119
  • image.webp
    image.webp
    107,9 KB · Görüntüleme: 110
Bu markaya maalesef güven olmuyor yalanci pozitif veriyor o yüzden başka marka ile deneyin inşallah pozitiftir🌸

Eki Görüntüle 3554955 Kızlar merhaba reglime sekiz gün var iki gün önce peçeteye pembe açık pembe leke geldi devamı gelmedi bu sabah test yaptım iki 3 dakika baktım bir şey yoktu sonra işe gittim işten geldiğimde testim bu şekildeydi ne zaman hayalet çizgi çıktı bilmiyorum sizce gebelik var mı koruma çizgisi mi leke gibi durmuyor ama çok saat geçti kafam karışık pembe leke yerleşme kanaması olabilir mi diye düşündüm pembe kanama varken çok belim ağrımıştı bunu yaşayan var mı lütfen yardımcı olun
Merhaba, artımed marka olduğunu tahmin ediyorum kapak rengi ve şeklinden dolayı, üzülerek hamile değilsiniz diyorum..

Merhaba, artımed marka olduğunu tahmin ediyorum kapak rengi ve şeklinden dolayı, üzülerek hamile değilsiniz diyorum..
Daha iyi dedikleri için prodoctor aldım reglme 7-8 gün varken yine yaptım biri yüne hayalet çıktı diğeri koca bir negatif. Çok erken davrandım zaten test için. Şimdi göğsümdr ağrı karnımda şişlik reglme 4 5 gün var bekliyorum

Daha iyi dedikleri için prodoctor aldım reglme 7-8 gün varken yine yaptım biri yüne hayalet çıktı diğeri koca bir negatif. Çok erken davrandım zaten test için. Şimdi göğsümdr ağrı karnımda şişlik reglme 4 5 gün var bekliyorum
Ben de bu ay çok istekli bekliyorum pozitifi, ikimiz için de inşallah olur ✨💜🥹

IMG_3774.webp
Kızlar çizgi gözüken sabah yaptığım artimed ilk idrar, diğeri öğleden sonra prodoctor sanki gölgesi var ama anlayamadım sizce nasıl reglme 3 gün kaldı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 110
Eki Görüntüle 3558022 Kızlar çizgi gözüken sabah yaptığım artimed ilk idrar, diğeri öğleden sonra prodoctor sanki gölgesi var ama anlayamadım sizce nasıl reglme 3 gün kaldı
Eki Görüntüle 3558022 Kızlar çizgi gözüken sabah yaptığım artimed ilk idrar, diğeri öğleden sonra prodoctor sanki gölgesi var ama anlayamadım sizce nasıl reglme 3 gün kaldı
ggds.webp
nvbn.webp

benimde prodoctor böyle gözüküyor soldaki bugun sağdaki dün cumartesi regl inşallah güzel haberler alırız

Merhaba, gebelik var mı? İnşallah olmuşturr 🤲🏻

Back
X