- 13 Mayıs 2022
- 219
- 223
- 29
Sizinki de psikolojik olarak yıpratıcı bi süreç. Benim normal lekelenmezlermiş hiç olmaz ama yerleşme kanaması yaşıyormuş bazı kadınlar diye afedersiniz her silişimde kontrol üstüne kontrol ediyorum. Ufak bi lekelenme yaşasam kendimi testsiz hamile ilan edeceğim için bilemedim böyle bir sene 5 sene bebek bekleyen çiftlere çok dua ediyorum sabır diyorum ben bir senedir istiyorum ama 5 aydır deneme yapıyoruz bu beş ay geçmek bilmiyor. Bir sonraki bat tarihini bekleye bekleye normal diğer günlerin değeri kalmadı gözümde. Bir noktada zaman geçmiyor benim için ama şuan ardıma dönüp bakınca beş ay nasıl geçmiş aslında nasıl geçmiş değil ne yaşamışım hiç hatırlamıyorum. Tek odak noktam bebek olmuş diğer şeyler hafızamdan silinmiş. Gerçekten zor bir süreç. Rabbim çok aratmadan nasip etsin dileyen herkeseİnşallah hamilesinizdir. Bu arada bende sizin gibiyim. 1 senedir her ay test yapıyorum. Üstelik benim amh çok düşük 4 defa tüp bebek tedavisi gördüm. Şimdilik 2 ay ara verdim. 4 gündür lekelenmem var. Ben de bugün yine test alıp yapacağım. İşin kötü yanı benim her ay adet öncesi 3-4 gün süren lekelenmelerim olur ondan sonra adet görürüm. Ama her ay gördüğüm lekelenmeye acaba bu ay hamile miyim gözüyle bakıyorum :)