Doğum kontrol haplarının isteksizlik ve kuruluk yaptığı şehir efsanesi, ciddi yanlış bilgi. Dozu ayarlı östrojen ve progesteron içeren bu haplar sizin adetlerinizi de düzene sokar, kadınlığınızı da destekler. Hatta menopozda kullanılan hormon takviyeleri de doğum kontrol hapı benzeridir ve 50 yaş üstü kadınlarda menopoz şikayetlerini giderdiği gibi vajinal kuruluklarına da iyi gelmekte, cinsel isteklerini de artırmaktadır. Prospektüsteki yan etkileri okursanız bundan çok daha fazla yan etki yazıyor ama görülme oranı binde 1-2'dir.Dogum kontrol hapi kullanıyorsanız sebebi o olabilir.
Vibratör ve masturbasyon iyi fikir, orgazm olduğunuzda da mı hiç ıslaklık olmuyor? Evlilik öncesi cinsel hayatınız var mıydı, aynı sorununuz devam mı ediyor? Ya da masturbasyon yaptığınızda da hiç ıslaklık olmuyor muydu? İdrar deliğinin kenarlarında bulunan Skene bezleri ve vajen girişine yakın Bartolin bezleri açıklıkları kapalı olabilir. Bu bezler çalışmıyor olabilir. Doktora gözükmek gerekir diye düşünüyorum. Bir de yeterli 1,5 - 2 litre su içmek vücüdunuzun salgı bezlerinin etkin çalışmasına faydalı olur.Selamlar, eşimle evlilik sonrası ilk defa cinsel birlikteliğimizi yaşadık, ancak ben ilk günden beri vajinal kuruluk problemi yaşıyorum. İlişki sırasında hep kayganlaştırıcı kullanmam gerekiyor, ki ön sevişmeyi vs hep uzun tutuyoruz. Titreşimli vibratör ile kayganlaştırmak istedim ilişki öncesi ama yine ıslaklık hissedemedim. Partnerimle ilgili bir sorunum, isteksizliğim vb de yok.
Bu durumu yaşayan başka birileri var mıdır? Bir çözüm öneriniz, uyguladığınız tedaviler vs. varsa benimle paylaşabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler
10 sene farkli farkli markalar kullanmış olmasam sehir efsanesi diyebilirdim. Benimki tecrube ile sabit.Doğum kontrol haplarının isteksizlik ve kuruluk yaptığı şehir efsanesi, ciddi yanlış bilgi. Dozu ayarlı östrojen ve progesteron içeren bu haplar sizin adetlerinizi de düzene sokar, kadınlığınızı da destekler. Hatta menopozda kullanılan hormon takviyeleri de doğum kontrol hapı benzeridir ve 50 yaş üstü kadınlarda menopoz şikayetlerini giderdiği gibi vajinal kuruluklarına da iyi gelmekte, cinsel isteklerini de artırmaktadır. Prospektüsteki yan etkileri okursanız bundan çok daha fazla yan etki yazıyor ama görülme oranı binde 1-2'dir.
Daha önce bir forumda yaptığım yorumumu kopyaladım. Bazı markalar vücudunuza uyumsuz olabilir. Marka değişikliği yeterlidir. Prospektüste yazan yan etkiler kullananların çok çok azında gözükür.
Vibratör ve masturbasyon iyi fikir, orgazm olduğunuzda da mı hiç ıslaklık olmuyor? Evlilik öncesi cinsel hayatınız var mıydı, aynı sorununuz devam mı ediyor? Ya da masturbasyon yaptığınızda da hiç ıslaklık olmuyor muydu? İdrar deliğinin kenarlarında bulunan Skene bezleri ve vajen girişine yakın Bartolin bezleri açıklıkları kapalı olabilir. Bu bezler çalışmıyor olabilir. Doktora gözükmek gerekir diye düşünüyorum. Bir de yeterli 1,5 - 2 litre su içmek vücüdunuzun salgı bezlerinin etkin çalışmasına faydalı olur.
Uzun süreli doğum kontrol hapı kullanımı kuruluk ve isteksizlik yapar. Malesef şehir efsanesi değil.Doğum kontrol haplarının isteksizlik ve kuruluk yaptığı şehir efsanesi, ciddi yanlış bilgi. Dozu ayarlı östrojen ve progesteron içeren bu haplar sizin adetlerinizi de düzene sokar, kadınlığınızı da destekler. Hatta menopozda kullanılan hormon takviyeleri de doğum kontrol hapı benzeridir ve 50 yaş üstü kadınlarda menopoz şikayetlerini giderdiği gibi vajinal kuruluklarına da iyi gelmekte, cinsel isteklerini de artırmaktadır. Prospektüsteki yan etkileri okursanız bundan çok daha fazla yan etki yazıyor ama görülme oranı binde 1-2'dir.
Daha önce bir forumda yaptığım yorumumu kopyaladım. Bazı markalar vücudunuza uyumsuz olabilir. Marka değişikliği yeterlidir. Prospektüste yazan yan etkiler kullananların çok çok azında gözükür.
Aynen ben de kuruluk ve isteksizlik sebebi ile birakip prezervatife gectim hic istemesem de.Şehir efsanesi falan değil. Doğum kontrol hapları ciddi derecede kuruluk yapıyor. Bunun partnerle,istekle falan alakası da yok. Sırf bu sebeple hapı bırakıp spirale geri döndüm.
O kuruluk berbat birşey ya. Resmen deliriyorsun ama tık yok. Bende isteksizlik yapmadı ama kuruluk had safadaydiAynen ben de kuruluk ve isteksizlik sebebi ile birakip prezervatife gectim hic istemesem de.
Bende malesef ikisi de had safhadaydi. Resmen cinsiyetimi unuttum.O kuruluk berbat birşey ya. Resmen deliriyorsun ama tık yok. Bende isteksizlik yapmadı ama kuruluk had safadaydi
Kayganlastirici da kurtarmıyor o kuruluğuBende malesef ikisi de had safhadaydi. Resmen cinsiyetimi unuttum.
Ben 1 senedir biraktim. Valla kendime geldim. Resmen kendime eziyet etmisim.Kayganlastirici da kurtarmıyor o kuruluğu
Siz şuan belirtince farkettim, ben neler yaşamışım ya:) bahsettiklerinize ek antidepresan da kullanıyorum.Önceki mesajlarınıza baktım; tüp mide ameliyatı, dermoid kist ameliyatı, miyom ameliyatı, labioplasti. embryo dondurma, tüp bebek gibi konularınız var. Hormonal bozukluklarınız da olabilir. Her şeyin bir ilacı, çözümü vardır.
Ee başka sebep aramayın zaten.Siz şuan belirtince farkettim, ben neler yaşamışım ya:) bahsettiklerinize ek antidepresan da kullanıyorum.
1 ay antidepresan kullandim. Onda da hapi kullandiktan yarim saat sonra uyudugum için kuruluk yasatip yasatmadigi hakkinda bilgin yok. Yakinlasacak zaman olmuyorduSiz şuan belirtince farkettim, ben neler yaşamışım ya:) bahsettiklerinize ek antidepresan da kullanıyorum.
Antidepresanlar da ciddi kuruluk ve isteksizlik yapıyor. Bizzat yaşadım. Afrodizyak gıdalar tüketerek durumu dengelemeye çalışabilirsiniz.Siz şuan belirtince farkettim, ben neler yaşamışım ya:) bahsettiklerinize ek antidepresan da kullanıyorum.