• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kuru ve yıpranmış saça kısa vadede çözüm

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ozgeozge1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
487
3
68
Daha önce çok kez forumda geçti gliserin ama be genede yazmak istedim,Kızlar gliserin inanılmaz bir şey ya,ilk kullanımdan etkisini gösterdi,Benim fısfıslı bi şişem vardı ona yarım kapak gliserin koydum 3 4 yemek kaşığıda su kuydum,saçlarımın kurumuş uçlarına sıktım kendiliğinden 1 saat sonra kurudu ve sonuç yumuşacık parlak uysallaşmış hatta düzleşmiş saçlar,herkesler denesin kızlar,öle vaktim yok uğraşamam diyorsanız çok basit ve kolay tarif

Ben sadece saç uçlarına uygulanıyo diye biliyorum hiç kullanmadım ama kullananlar saç diplerine değerse saçların döküldüğünü yazmış:34:

bende dün eczaneden alıp kullandım nemli saça uyguladım. saçlarıma iyi geldi. sanırım haftada bir kullanmak gerekiyor. saçlarım çok yıprandı kestirmek istemiyorum. bu benim için bir çözüm oldu. kullanmak isteyenlere de tavsiye ediyorum.

Kısa vadede deyince sanki geçici bir çözümmüş gibi geldi bana..

Her yıkamadan sonra ıslak saça uygulanıyor ve yıkanmıyor öyle mi ? Bir de, suyla karıştırmadan uygulanabilir mi ?

Kısa vadede deyince sanki geçici bir çözümmüş gibi geldi bana..

Her yıkamadan sonra ıslak saça uygulanıyor ve yıkanmıyor öyle mi ? Bir de, suyla karıştırmadan uygulanabilir mi ?

evet bende bu soruların cevabını merak ediyorum ,bilgi verirseniz sevinirim,saçlarım çok yanık kullanmak istiyorum...

şaçlarım epey yıpranmıştı gecen gün istemesemde saçlarımı kestitmek zorunda kaldım..saçımı kesen bayan bana yılan yağı önerdi yıpranmış saçlara cok iyi geliyormuş kullanan arkadaşlar varmı cok etkiliymiş bende almayı düşünüyorum ama ilk önce kullanan arkadaşların yorumunu almak istiyorum

Saçlar için yağ kullanmadan önce daha dikkatli olmak lazım bana kalırsa. Çünkü saçları canlandırmak veya güzelleştirmek için saç derisini bozabilir de. Saç derisinin durumuna göre bir sistem geliştirmek daha mantıklı olabilir. Eczaneler de veya klinikler saç analizi yapıyorlar. Bence ücretsiz olarak önce onları deneyip saç derisi durumunu öğrenip ondan sonra adım atmak daha faydalı olur kanımca.

Daha önce çok kez forumda geçti gliserin ama be genede yazmak istedim,Kızlar gliserin inanılmaz bir şey ya,ilk kullanımdan etkisini gösterdi,Benim fısfıslı bi şişem vardı ona yarım kapak gliserin koydum 3 4 yemek kaşığıda su kuydum,saçlarımın kurumuş uçlarına sıktım kendiliğinden 1 saat sonra kurudu ve sonuç yumuşacık parlak uysallaşmış hatta düzleşmiş saçlar,herkesler denesin kızlar,öle vaktim yok uğraşamam diyorsanız çok basit ve kolay tarif

arkadaşlar ecz.satılan tamamen bitkisel üçkür bir arada şampuanlar var böle yağlara gerek yok paranızı sokağa
saçmayın ecz.ürünü kullanın iade garantili bitkisel şampuan var ben kullandım saçlarımın dökülmesi üç yıkamada
durdu saç diplerimdeki yaralar iyileşti saçımın uzaması hızlandı öle vıcıkvıcık yağlarla uğraşmayın ecz.ürünü eczacı garantili ürün kullanın

Back