• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Kuru saçlara gliserin

reyhancım çok teşşekkür ederim canım.Allah razı olsun.saçlarım boyadan sonra o kadar kurudu ki çıtır çıtır oluyordu ve pırasa gibi düz olan saçlarım dalgalı gibi görünüyordu.Buügün eczaneden gliserin aldım.eczacıya dedim ki ama ben kiloluk istiyorum.onlarda tamam biz ilaç yapımı için kendimize almıştık 1 şişe size verilim.1 kg 15 lira verdim.dünde aktardan 50 ml 4 lira falan verdim heralde.eczacılarda bulunuyor istiyince kgluk veriyorlar arkadaşlar.haberiniz olsun.
Reyhancım tekrar tşkrler canım

rica ederim canım opuyorumnanaktan aklımda olsun elimdeki bittiği zaman bende eczanelere bi sorarım teşekürler:1hug::1hug:

ne demek canım işinize yaradığını yazdığınızda çok mutlu oluyorum :sm_cool:bende çok çektim kuru saçtan saçlarımın yapısı normal kuru değil ama nerdeyse tamamı yandı çalı gibi bi saç çıktı ortaya biraz kestirdim ama çok fazla kestirmem gerekiyordu pskolojimi bozmuştu saçlarım :1no2:belimdeydi ipek gibiydi herkes gıbtayla bakardı bir haftada 3 kez boyadım oda yavaş yavaş mahvetti gün geçtikçe beter oldu senağlama Allahtan gliserini buldum kestirmeme gerek kalmadı saçlarım şimdi gayet iyi durumdalar tek derdim bi an önce uzamaları 2 ay sinamekili tarifi düzenli denedim haftada 1 cm uzatıyor dediler uzamayanların 7.uygulamadn sonra birden uzayacağını falan sölediler malesef uzamadı ayda 1.5 cm geçmiyor bildiğiniz etkili bi yöntem varsa bana söyleyin kızlar turplu suyuda denedim olmadı gerçekten uzatmak için etkili bi yöntem biliyorsanız paylaşın kızlar opuyorumnanaktan

uzatmak için etkili yöntem sinemakili kür reyhan...gerçekten uzatıyo...ben 4 kür yaptım şimdiye kadar devam ediyorum da...bu 4 kürün içinde saçalrımı 2 kez kestirdim öyleyken acayip uzadılar...:lepi: ve bi de ay takvimine göre yaparsan şaşarsın sonuca...ben son kürü aya göre yaptım biraz daha uzadı..böyle tık diye etki edermi bilmiyorum ama benim saçlar uzadıı:lepi: bi de her akşam gliserinli karışımdan fıslayıp yatıyorum çok güzel oldular:utangac:

neden 7. uygulama 8. uygulamadan sonra uzar biliyomusun...aya göre uzuyo çünkü...ayın bi kaç günü var o günlerde bakım yaparsan uzarmış...ben bunu bilmezken sanırım bazı zamanlar aya göre yapıyodum bakımı ya da kesimi daha çabuk uzuyodu alla alla diyodum bu ay çok uzadı...yani o yüzden daha çabuk etki ediyo..bi de bırakınca uzuyo nefes alıyo ya bi zaman ondan ötürü..bence devam et sen küre;)

Son düzenleme:
neden 7. uygulama 8. uygulamadan sonra uzar biliyomusun...aya göre uzuyo çünkü...ayın bi kaç günü var o günlerde bakım yaparsan uzarmış...ben bunu bilmezken sanırım bazı zamanlar aya göre yapıyodum bakımı ya da kesimi daha çabuk uzuyodu alla alla diyodum bu ay çok uzadı...yani o yüzden daha çabuk etki ediyo..bi de bırakınca uzuyo nefes alıyo ya bi zaman ondan ötürü..bence devam et sen küre;)[/QUOTE]

yok canım ya tam 10 seans uyguladım tık yok ayda 1.5 cm geçmedi oda kendi uzaması zaten artı ben aylık bakıyodum mezurayla ayda kaç cm uzamış takip ediyodum demekki bu kür herkese yaramıyorohaoldumsmileohaoldumsmile

reyhancım dün saçımı yıkadıktan sonra ıslakken gliserini sürdüm.sonuç gerçekten harika.ohhh be ...
saçlar kuruyken sulandırıp kullanın demişsin ya canım.kaça kaç ölçek su koyalım .1 çay bardağı gliserine, 1 çay bardağı su kafi mi?yoksa daha mı fazla sulandıralım.bunu da söylersen memnun olurum.
SAÇLARI KURU OLANLAR DENEYıN BENCE SONUÇ HARıKA.......

reyhancım dün saçımı yıkadıktan sonra ıslakken gliserini sürdüm.sonuç gerçekten harika.ohhh be ...
saçlar kuruyken sulandırıp kullanın demişsin ya canım.kaça kaç ölçek su koyalım .1 çay bardağı gliserine, 1 çay bardağı su kafi mi?yoksa daha mı fazla sulandıralım.bunu da söylersen memnun olurum.
SAÇLARI KURU OLANLAR DENEYİN BENCE SONUÇ HARİKA.......

su dolu bir çay bardağına 3 tatlı kaşığı gliserin dene önce yumuşatmassa bir tatlı kaşığı daha eklersin opuyorumnanaktan

bu gliserini kuruyken suyla karıştırıp banyodan çıktıktan sonrada suyla karıştırmadan sadece gliserinimi sürcez?

bu gliserini kuruyken suyla karıştırıp banyodan çıktıktan sonrada suyla karıştırmadan sadece gliserinimi sürcez?

evet aynen öyle.saçlarım ıslaksa avcuma biraz döküp saçıma tutam tutam sürüyorum.dipler değdirmemeye çalışıyorum.saçalrım kuruysa eğer sulandırılmış fıs fıs şişeden sıkıyorum.

ben yaptım şuan ama fazlamı yaptım acaba yağlı gibi oldu ayrıca kurumuyo bi türlüsempatiksalakcinni

ben yaptım şuan ama fazlamı yaptım acaba yağlı gibi oldu ayrıca kurumuyo bi türlüsempatiksalakcinni

evet canım biraz geç kuruyor sanki.bana da öyle geliyor.şimdi yaz idare ediyoruz da kışın nasıl olcaksa bilmiyorumkismile
peki şimdi nasıl oldu saçların?faydasını gördün mü?

kurudu fena değil ama kıvır kıvır oldu saçlarım:))) bide esas kuru yerde biraz daha kuruluk var bakalım diğerlerinde nasıl olcak..

hadi bakalım inşallah :) gece yatarken süreceğim durulanmıyor değil mi yıkamaya gerek yok :/

reyhancım gliserini ıslak saça uygularken omuzda olan bir saç için toplamda en fazla ne kadar gliserin uygulamak kafi olur?
hani sen daha tecrübelisin,yardımcı olursan memnum olurum.

reyhancım gliserini ıslak saça uygularken omuzda olan bir saç için toplamda en fazla ne kadar gliserin uygulamak kafi olur?
hani sen daha tecrübelisin,yardımcı olursan memnum olurum.

canım benim saçlarım gür böyle göz kararı uyguluyorum ölçü dersen eğer tahminen her tutama bir çay kaşığı kadar yediriyorum ve kaç tutam ayırıyorsun dersende 5 tutam ayırıyorum eşit şekilde ve genelde :1hug:uçlara yediriyorum gliserini

canım benim saçlarım gür böyle göz kararı uyguluyorum ölçü dersen eğer tahminen her tutama bir çay kaşığı kadar yediriyorum ve kaç tutam ayırıyorsun dersende 5 tutam ayırıyorum eşit şekilde ve genelde :1hug:uçlara yediriyorum gliserini[/QUOTE

tşkr edrim.ben ince telli saçlarımı on parçaya ayırıp her tutamına bir çay kaşığı sürüyordum
sırnaşık şey
coşmuşum iyice :teytey: keşke daha önce sorsaydım

canım benim saçlarım gür böyle göz kararı uyguluyorum ölçü dersen eğer tahminen her tutama bir çay kaşığı kadar yediriyorum ve kaç tutam ayırıyorsun dersende 5 tutam ayırıyorum eşit şekilde ve genelde :1hug:uçlara yediriyorum gliserini[/QUOTE

tşkr edrim.ben ince telli saçlarımı on parçaya ayırıp her tutamına bir çay kaşığı sürüyordum
sırnaşık şey
coşmuşum iyice :teytey: keşke daha önce sorsaydım

keşke canım olsun genede bundan sonra böyle yaparsın opuyorumnanaktan

Back
X