Saç Kesim Şekilleri Kuru saçlar için ne önerirsiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

suuucum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
491
4
0
Kütahya
kızlar merhaba,şu sıralar saclarım cok dökülmeye başladı,ayrıca cok kurular ,kuruluğun gitmesi için nasıl bakım yapabılırım??? ayrıca yenı doğum yaptım ,sanırım bu yuzdende dökülüyorlar,asıl sorunum kuruluk

zeytin yağıyla masaj yap 1 saat dursun sonra yıka son durlama suyuna papatya suyuyla durla

merhaba ,
aranıza yeni katıldım.Saçlarından ve cildinden muzdarip biriyim ben de Bi kitabı verseler elime 3-5 sayfasını zor okurken burda saç bakım kür olan hemen hemen tüm yorumları okudum ve 3 hafta önce şu karışım yağı (marbella )uygulamaya başladım.peşin hükümlü olmayayım diye 3 haftadır yazmıyorum.ve artık dayanamadım:saçlarım çalı süpürgesi gibi sadece zeytin yagı uygula denildiğinde de saçlarım kuru oluyo.sadece diplere sür ucuna denilen yorumu da yaptım yine çalı süpürgesi gibi
bi ara kara turp suyu yumurta karışımı vardı o yumuşak yapıyodu ama saçımın su içinde olması fena bi başağrısı halsizlik yapıyodu,1 gün boyunca.ona razıydım gerçi ama :)
saçları ipek gibi olan arkadaşlar sizi inanın kıskanmıyorum ama çok fena imreniyorum saçlarım hafif dalgalı ve çoook ince telliymiş.hafif dalgalı oluşunu kuruluğunda dolayı anlamıyorum bana kavgadan yeni çıkmış imajı veriyo ama :) bu arada boya var (siyah yaptım en son ama şuan açıldı). düzleştirici kullanırım haftada 2-3 gün.1 hafta önce saçlarımı uçlarından aldırdım balçovada(izmir) bi kuaförede.(hala kuaför bulamadım budur diyebileceğim. bu arada saçlarım her şampuna benzer reaksiyon gösterir; şampuan kokusu sinmez aksine terlemiş gibi kokar :) ama pembeli olan elidor şampuan ve kremi saçımda parfüm kokusunu bırakıyor. ben artık saçımda sulu karışımdan ziyade biraz daha kremsi hazır şeyler istiyorum var mı öneriler?

Aynı dertten bende müzdaribim canım ne yaparsam yapayım düzelmiyor saçşlarım , ama sarımsaklı şampuan hariç,gerçekten yaptığım bakımlar arasında en güzeli şampuanın içine bol miktarda sarımsak rendelemek bide bazı yağlar koymak inan o z. yağyla bile yumuşamayan saçlar pamuk gibi oluyor, kokusuna gelince bitkisel şampuan ile yapınca hiç kokmuyor,ama diğer şampuanlara da katınca sadece ıslakken oluyor koku, kurutunca geçiyor yani, bence 2 3 defa dene sarımsağı inan faydasını göreceksin

benim saçlarımda ince telli ve boyalı... hazır ürün olarak saç maskesi kullanıyorum. saç maskesini saç kremi gibi her banyo da kullanıyorum... banyo sonrasında ise bazen gliss in sıvılaştırılmış saç kremini kullanıyorum. saçları yumuşatması güzel ama snki biraz ağırlaştırıyor gibi... sadece yumuşaklık önemli dersen tavsiye ederim... ben bazen de kendi hazırladığım amonranın saç bakım suyunu kullanıyorum. gliserinli güzel bi tarif bi araştır yorumları vs beğenirsen kullanırsın zaten

bence doktora gitmelisin

Sitede ilk yazım ve bana ilk cevap verensin :) teşekkürler öncelikle .. Gliss ve pantenin sıvı saç kremini uyguladığımda saçlarım ağırlaşıyo ve tekrar yıkanmamış gibi oluyo zaten kuöferde fön çektirdiğimde orada sürülen hafif bi krem bile saçlarımın 1-2 saate kalmadan kıvrılıp kalmasına fönün bozulmasına sebep oluyo. bu saç maskesi hangi markanın? bu arada 1 hafta önce kuaförde bana MAREN hair serum diye bir şey verdi.kokusu salatağı andıran fresh bi şey. nemli yada kuruyken temiz saça sur öyle kurula vs dedi. bunun etkisini bilemiyorum 3 günde bi kullandığım karışım yağ yüzünden.sadece kokusu hoş.. saçımın uzamasındna falan geçtim sadece yumuşak olsun ,elim akıp gitsin istiyorum bu arada saçım 2 yılda omuz altına anca gelir.çünkü inanılmaz kırılıyo ve omuza geldiğinde uzaması durur..garip ya..foto ekleme olayı şuan yapabiliyorsam saçımı aşama aşama gösteririm zaten sizin yaptığınız gibi :) bi de az önce bi BİM de satılan A PLUS isimli şampuanı kremi okudum ..bugün dışarı çıkıcam akşama doğru da kremini alırım galiba ...

Canım cevabın için çok teşekkürler.. bu sarımsaklıya çok özendim zaten ama benim cildim çok kötüdür. bana şu soyulmuş soğanı al şuraya koy desen bu kadar kısa sürede bile temas eden yerin kokusu 2 gün çıkmaz :S haftada 2 gün görebildiğim bi sevgilim hafatada 1 gün staja gittiğim okul var.eğer bi koku sorunu yaşarsam vallahi kötü bi intibaa bırakırım bi de otobüsle gitmek zorundayım insanları kaçırtmayayım :) daha önce bi eczanede ampuller evigenler e vitamin vs deyip bi sürü şeyi karıştırmıştm saçalrım daha şampuanlı karşımı köpürtür köpürtmez avuç avuç dökmüştü. ama böyle dediğime bakma bu giidşle sarımsağı da denicem :)ama önce şu bimdeki A PLUS krem şampuan olcak.sarımsak son çarem olsun :))

rica ederim :) ben elidorun keratinology gece serumunu ve saç maskesini kullanıyorum işe yarıyor ben memnunum ama mükemmel diyemem

rica ederim :) ben elidorun keratinology gece serumunu ve saç maskesini kullanıyorum işe yarıyor ben memnunum ama mükemmel diyemem
saçımı en yumuşak yapan elidor ve elseve oldu .bunun dışındakiler saç yapıma hiç uymadı.bu yüzden bu dediğini hemen not edip araştırcam.bu arada fiyatlarını da aşağı yukarı yazarsan evden çıkmadan babamı ona göre tırtıklarım :)

maskesi 20 tl serumunu tam hatırlamıyorum ama sanırım o da 20 tl kadardı umarım memnun kalırsın :)

sarımsağı şampuanın ıcıne nasıl atıyorusn,rendelıyerek mı ? tüm mü,bugun saclarım acayıp döküldü(( daha önce hıc yaşamamıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…