Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptım bile bulaşık yıkayıp bitirene kadar yapayım dedim 2 çay kaşığı kuru maya koydum ılık süt koydum biraz cıvık olsun diye Bi kaç damla da limon suyu katsayım dedim ama biraz fazla döktüm sakar ben 20 dkk ya yakın durdu yüzümde duruladım sonrada havluyu yüzüme sanki allık sürer gibi hafif hafif kuruladım sonrada gülsuyu inu pamuğa döküp yüzüme sürdüm maya kokusu gitti yüzüm yumuşacık her hafta yapacağımMaya maskesimi yapıcaksınız. Tarifi nedir acaba
Teşekkür ederim fikrin için muahhBence yaş maya bende yapıyorum arada bu maskeyi yaş maya ile daha güzel oluyor sanki
Bende mi denesem ki...Yaptım bile bulaşık yıkayıp bitirene kadar yapayım dedim 2 çay kaşığı kuru maya koydum ılık süt koydum biraz cıvık olsun diye Bi kaç damla da limon suyu katsayım dedim ama biraz fazla döktüm sakar ben 20 dkk ya yakın durdu yüzümde duruladım sonrada havluyu yüzüme sanki allık sürer gibi hafif hafif kuruladım sonrada gülsuyu inu pamuğa döküp yüzüme sürdüm maya kokusu gitti yüzüm yumuşacık her hafta yapacağım
Bence dene denemekten zarar gelmez tatlım bide yüzüm de pütürlük vardı şu an yüzüme dokunuyorum elime pek değmiyor pürüzlük ayy bayıldımBende mi denesem ki...
Ohh miss ilk fırsatta yapıcam. Baktım şimdi de evde maya yokmuşBence dene denemekten zarar gelmez tatlım bide yüzüm de pütürlük vardı şu an yüzüme dokunuyorum elime pek değmiyor pürüzlük ayy bayıldım
Bekle yolliyimOhh miss ilk fırsatta yapıcam. Baktım şimdi de evde maya yokmuş
KeşkeeeeBekle yolliyim
Ayy canım ya Allah iyiliğini versinKeşkeeee