Kuru maya ve süt karışımı içenler anlatsın

zenzem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Sevgili okurlar, yazdıklarımı düzenledim yeniden, maya ve süt intoleransım olduğunu öğrendim. bu sebeple aslında çok da faydalı olamayacağını öğrenmiş oldum.. bu tür kürleri bilinçsizce kendi kendine uygulamanın faydadan çok zarar olacağını bilmenizi isterim.

Son düzenleme:

ya cnm ben yoğurda karıştırıp yiyordum enerjim düşüktür normalde benim ama bu konuda iyi oluyor işe yarıyor :)

tadı çok kötü ya....o yüzden de bira mayası tableti aldım solgarın...
birde içmeyi unutmasam daha iyi olucak :)

ya bizimki bebek doğduktan sonra meyve suyu ile karıştırmış gece kalkmışki dişleri kitlenmiş zor kurtardı yani aman diyim

tövbe estafirullaaahh.. niye öle olmuş ki.. onca insan faydasını anlata anlataa bitiremiyo. ablanın intoleransı ya da alerjisi mi vardı ki mayaya?

Yani konuyu görünce atladım direkt.Ablamın başından geçen bi olaydı bu fikir olsun diye söyledim.Tabi bünyeden bünyeye göre değişiyo olabilir onu bilemem ama yinede söyliyim dedim

Yani konuyu görünce atladım direkt.Ablamın başından geçen bi olaydı bu fikir olsun diye söyledim.Tabi bünyeden bünyeye göre değişiyo olabilir onu bilemem ama yinede söyliyim dedim

sağ ol canım bizi bilgilendirdiğin için, en azından hassas bünyesi olanlar kullanmasınlar..

tövbe estafirullaaahh.. niye öle olmuş ki.. onca insan faydasını anlata anlataa bitiremiyo. ablanın intoleransı ya da alerjisi mi vardı ki mayaya?
bencede alerjik bir durumdur bir ara test yaptırsa iyi olur çünkü maya alerjisi çok spesifik geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…