Ayyy hiç kimse cevap yazmamış :))
Neyse bn yinede okuyan birileri olacağını düşünerek yazmaya devam ediyim
Bugün 3. Yapışım
Mayasını biraz daha az koyyorum ve yaklaşık bir saat üstünü örtüp bekletiyorum
Belki bunu söylemek için çok erken ama bn gerçekten işe yaradığını düşünüyorum
Sanki saç tellerim kalınlaştı
Saçlarım parlıyo ışıl ışıl
Diplerden bir sürü küçük saç çıkıyo
Ve normalden daha hızlı uzadı
Yapmaya devam edicem
Bi kaç kezden sonra yine yazarım kızlar görüşmek üzere :)
2 haftadir yapiyorum ben. Su anlik bi degisim yok ama maskeyi yaptigim zaman sac diplerimin rahatladigini hissediyorum resmen. Bakalim 3 .hafta etkisini gostercek sanirim. Yaptikca editlicem burayi :)bende yapıcamyazarım gelişmeleri
En son geçen sene girmiş kk ya.Slmkirass küre başlayalı epey olmuş, saçlarında bariz bir gelişme oldu mu?Gürleşme özellikle kalınlaşma konusunda.
Hep öyle olur zatenEn son geçen sene girmiş kk ya.
Biotin kullandın mı hiç?Hep öyle olur zatenşu ince telli saçlarıma bir çözüm bulabilsem..
Hayır canım, cesaret edemedim. Diğer yerdeki tüyleride güçlendirmesinden korktum.Biotin kullandın mı hiç?
Bence kullanmalısın.olumsuz bir sey görürsen birakırsın.Hayır canım, cesaret edemedim. Diğer yerdeki tüyleride güçlendirmesinden korktum.
Peki hangisini tavsiye edersin?Bence kullanmalısın.olumsuz bir sey görürsen birakırsın.
Ben solgar kullanıyorum canım,1000lik.Peki hangisini tavsiye edersin?
Hmm faydasını gördün mü peki canım ?Dışarı çıkıcam bugün çıkmışken alayım.Ben solgar kullanıyorum canım,1000lik.
Saçlarım çoğaldı mı bilmiyorum ama uzadığı kesin.günde iki tane kullandım.sabah-akşam.yalnız bende çene bölgesinde hafif tüylenme olmuştu,ayva tüyü gibi.birakmıstım.2-3 ay sonra yeniden başladım.önemli bir şey gözlemlemedim.kutu bitmek üzere.yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.bitince almıcam.kışa belki bir daha kullanırım.3 ve ya 4 kutu bitirmiş oluyorum yani bu sene.yeterli bence benim için.Hmm faydasını gördün mü peki canım ?Dışarı çıkıcam bugün çıkmışken alayım.
bıraktım bir süre sonra yapmayı. paket paket maya almıştım hala duruyolar :)Slmkirass küre başlayalı epey olmuş, saçlarında bariz bir gelişme oldu mu?Gürleşme özellikle kalınlaşma konusunda.
Meraba kızlarrrr
Bir arkadaşımdan öğrendiğim bir saç bakım maskesini hemen sizinle paylaşmak istedim
heyecanıma engel olamadım daha uygulamadan konuyu hemen açtımm.
Şimdi arkadaşımın saçları çok sağlıklı gür ışıl ışıl duruyo
saçıma bakım yapcaktım bugün diyince şaşırdım bn hatta ihtiyacı yok diye
neysee tarife gelelim
4 paket kuru maya (bu vanilin kabartma tozu gbi bide maya satılıyo ya onlardan)
bir adet bıldırcın yumurtası
1 tatlı kaşığı bal
ılık süt
süt aldığı kadar çamur kıvamında olucakmış
haftada bir yapıyoruz bu karışımı saçımıza sürüp 45 dk 1 saat fln bekletip yıkıyoruz.
eskiden böyle gür ve kalın telli deilmiş saçları
bana söylediği kelime tam olarak şu "saçlar adete fışkırıyor"
önlerini usturayla aldırıyomuş simetri takıntısı var
artık alnımdan çıkacak nerdeyse diyo
Ben kesin yapıcam. sizinle de paylaşmak istedim.
tabiki yaptıktan sonrada yazmaya devam ederim.
bugün kestirmeyi düşünüyorum da biraz
hepimizin çok güzel saçları olsunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?