- 17 Aralık 2016
- 3
- 4
- 16
- 35
- Konu Sahibi Muhendishanimmm
-
benim saçlarım çok cansız ve mat şimdi bunu okuyunca heyecanlandımSüt ve bal icin cok faydalı ozellikle süt protein oldugu icin cok cok etkili. Bal kullanmak istemiyosaniz bile mutlaka süt kullanin derim. Yaş maya genelde yüz maskesi olarak kullaniliyor kırışıkliklari azaltmak icin. Kuru maya saca daha etkiliymis arastirmistim bu konuyu. Benim sac diplerimde hic kasinma bile yapmadi sadece ilk yaptigim gun koku oluyo sonra geciyo zaten, düzgün bir sekilde temizlediginiz surece bi sorun olacagini sanmiyorum ama cildiniz hassassa bilemiyorum. Maya zaten saçın keratin ihtiyacini fazlasiyla karsiliyor ben hala kullanıyorum ve cok memnumum. Ben 2 gun icinde saclarimdaki işiltiyi parlakligi farkettim uzamasini ise 8 10 gun icinde farkettim suan cok daha uzadi haftadan haftaya fotografla kontrol ediyorum gercekten cok buyuk fark var benim sacim normalde 1 senede bu kadar uzamaz ama 1 aydir falan kullanıyorum inanilmaz uzadi. Bu arada ben ortalama 3 4 gunde bir kullaniyorum. Herkes farkediyor. Umarim sizde guzel sonuclar alirsiniz.
Ilık süt, kuru maya, aycicek yağı ile yaptım.Balsiz yapan var mi?
Evde bal yok. Alamam da. Balsiz denedim, bekliyorum.
Merhaba gerçekten işe yarıyor mu lütfen cvp yazarsanız sevinirimDevam ediyorum ve bir haftada 2 cm uzama oldu şoktayimmm denemelisin canim biraz devam et mucize gibi bsey bu
Ya süper görünyo bende şimdi yaptım sizin tarifi inşallah iyi gelirEki Görüntüle 2085726 Eki Görüntüle 2085726 ilk kullandigim gün ve gecen hafta cektigim fotograf
Canım bende kullanıyorum maya maskesi haftada 2 defa saçlarıma çok iyi geldi ve uzatıyor eminim bundanYa süper görünyo bende şimdi yaptım sizin tarifi inşallah iyi gelir
peki acici yuzunden dış etkenler yzunden yani dökülen saclara iyi geliyormu gurlesme gbiCanım bende kullanıyorum maya maskesi haftada 2 defa saçlarıma çok iyi geldi ve uzatıyor eminim bundan
Ya böyle yıkadıktan sonra falan parlıyor bence beslediği için . gurlesme acisindan birşey diyemempeki acici yuzunden dış etkenler yzunden yani dökülen saclara iyi geliyormu gurlesme gbi
maya gurlestirirmi acaba aylar icindede olsa nebilimYa böyle yıkadıktan sonra falan parlıyor bence beslediği için . gurlesme acisindan birşey diyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?