- Konu Sahibi samimikxixz
biramaya tabletlerine nerden alıyoruz.yani normalde ne için kullanılıyo:uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de normal hamura kattığımız mayayı duymuştum. ama kuru mayayla yapmışsınız acaba yaş mayayla yapsak da aynı olur mu? şimdi evde yaş maya var da:)
ben de normal hamura kattığımız mayayı duymuştum. ama kuru mayayla yapmışsınız acaba yaş mayayla yapsak da aynı olur mu? şimdi evde yaş maya var da:)
Biramayatabletlerini Saclar icin bunlar normalde icmelik icin ve sacini icten güclendirip saglikli uzamasini sagliyor.Ama yanetkileri oldu bende dedigim gibi (kabizlik) buda bundan dolayi icinde Cinkoda var diye sanirim.Ben yurtdisindan oldugum icin burda kolaylikla her markette bulabiliyorsun vede cokta uygun Ama türkiyede nasil ve nerde bulabilcegini bilmiyorum bi arayip sorun isterseniz.Ama benim icin Saca özelikle üretilmis TAbletleri kullanmak daha mantikli geldiki normal Hamurmayasini kullanmaktan iyse.
pastalara kattığımız kuru mayadan kullanıyorum.haftada iki kez yapılması uygunmuş.ama ben 1 kez yaptıktan sonra zaten dökülme durduğu için 2.ye ihtiyaç duymadım.şu an şikayet edeceğim bir dökülme yok.ama haftada 1 yapmayı düşünüyorum
Kuru maya dediğiniz, poşet içinde toz halinde olan mı?
Yoksa markerlerde dördü bir arada kalıp halinde satılan mı?
Doğru anlaşılabilmesi için bir kez daha açılayabilirmisin? sositososito
Bilmiyorum canim ama bende öle bi etki yapmamisti ama dedigim gibi ben onu saten artik icmelik degil sacima direkten uyguluyorum ondan öle bi sorun kesinlikle olmaz.Sacimdan heralde istah acmaz degilmi :içelim:şimdi yaptığım küçük araştırmaya göre bira mayası iştah açıcı ve kilo aldırıcı özellikteymiş.zaten türkiyede kolay bulabileceğimi sanmıyorum ama ben kullanmasam iyi olur.iştahım fazlasıyla açık cokacimcoook kaş yaparken göz çıkarmayım
Bilmiyorum canim ama bende öle bi etki yapmamisti ama dedigim gibi ben onu saten artik icmelik degil sacima direkten uyguluyorum ondan öle bi sorun kesinlikle olmaz.Sacimdan heralde istah acmaz degilmi :içelim:[/
burda bulabilirsem alıp denerim.o kadar çok şey denedimki bu illet için bu tablet olayını da merak ettim.denemekten bişi çıkmaz:içelim:
Bilmiyorum canim ama bende öle bi etki yapmamisti ama dedigim gibi ben onu saten artik icmelik degil sacima direkten uyguluyorum ondan öle bi sorun kesinlikle olmaz.Sacimdan heralde istah acmaz degilmi :içelim:[/
burda bulabilirsem alıp denerim.o kadar çok şey denedimki bu illet için bu tablet olayını da merak ettim.denemekten bişi çıkmaz:içelim:
Canim kesin bulunur yaa.Sonucta receteyli biseyde degil burda magazalarda varsa ordada Aktarlarda kesin vardir.Biramayatabletleri diye unutma.a.s.