• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kuru Maya ile Sac Dökülmesine Karsi Mucizevi Tarif

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ya arkadaslar ben bu tarıfı yaptım ama saclarım hıc olmadıgı kadar cok dokuldu :(
uzuntuden kafayı yemek uzereyım bunu surdum yaklasık 2 saat beklettım yıkadım yıkarken tum banyo sac oldu su anda da saclarımı yıkayalı 3 saat oldu ve elımı atıyorum avuc avuc sac gelıyor resmen ınceldı saclarım ya aglamaktan helak oldum nasıl durdurucam ben bu dokulmeyı elımı attıgım yerden avucla sac gelıyorrrrr yardımmmmmmmmmmmmmmmm

ben doktora gittim arkadaşlar..maya dökülmenin yanı sıra bir de ekzema yapmış saç derimde..telovium tablet ve fitoval şampuan verdi doktor..başka hiçbir şey yapma dedi..3 ayda toparlanırmış saçlarım..kestirmeyi de düşünüyorum

cnm telovium alıp kullandın mı ne kadar süre kullandın memnun kaldın mı cevabın benim için önemli bnm ilk kutum btmek üzer ama dökülmem devam ediyor devam etmeli miyim bilemedim.:sinifsinif:

kızlar bugun ben de denedim. saçlarım kıvırcık / lüleli oldugu için genelde sadece banyo yaptığımda yani 2 günde 1 tarıyorum. bu nedenle de 2 günlük saç dökülüyor haliyle. burada okuduktan sonra en kötü ihtimalle hiç etki etmez diye düşünerek denedim. dökülme de aman aman etki etmedi ama zaten ilk seferden mucize yaratacağını düşünmemiştim. ancak parlaklık, yumuşaklık ve hacim olarak çok memnun kaldım. dökülmeye de zamanla etki edeceğini düşünüyorum. 10 günde 1 falan uygulayacagım bakalım nasıl olacak. kokusu gerçekten kötü, bir şeye benzetmem gerekirse bence aynı bakla gibi kokuyor. ancak kuruduktan sonra kokudan eser kalmadı saçlarımda. şimdilik bu kadar, bir daha uyguladıgımda daha iyi sonuç alacağımı düşünüyorum, herhangi bir değişiklik olursa yine paylaşırım sizle.

Bugün dökülen saçlarıma çareler ararken topiği okudum.Az önce saçıma uyguladım,1 saat dolsun diye bekliyorum.Anladığım kadarıyla herkese farklı etki yapıyor.Kiminin dökülmesini tek seferde kesip,kiminin saçını da her zamankinden daha fazla döküyor.Umarım tutam tutam elime gelmez saçlarım.:Saruboceq:
Daha önce zeytinyağı,yılan yağı,sarımsak,yumurta sarısı,tarçın,çörek otu yağı,elma sirkesi karıştırıp saçıma sürmüştüm güçlensin diye.O zaman çok dökülmüştü.Bir daha da korktum birşey denemeye ama maya beni çok umutlandırdı...
Saçımı yıkadıktan sonra sonucu buraya yazarım...

bende denemiştim yumuşacık oldu saclarım ama sürekli veye düzenli yapmadıgım için dökülmede etkisini göremedim

Banada bir yakinim söyledi kendisi yapiyor ve cok faydasini görüyormus ama okudugum yorumlara baktigim zaman korktum biraz acikcasi.. Ama herkesin sac tipi farklidir diye düsünüyorum kimimize iyi gelirken kimimizde ise yaramayabilir .. Bende deneyecegim artik ya nasip deyip bakalim artik hayirlisi mafoldumben

Saçlarımı yıkadım.Kokusu hala burnumda ama maya kokusu beni rahatsız etmiyor allahtan..Saçım her zamanki gibi döküldü.Yani ne daha fazla döküldü ne de az döküldü.Oh rahatladım ben yinede.Korkmuştum.Tutam tutam elimde kalırsa diye.Ama 3 gün sonra tekrar denemek istiyorum.Bakalım ne sonuç alacağım..

10 gün arayla 2 kez yaptım. dökülmeye mucizevi bir etki etmese de 4'de 3'üne düştü diyebilirim ki bu da bir kardır. ancak bunun yanında parladı saçlarım, bir de uzatmasına da etkili diye düşünüyorum diğer arkadaşlara böyle bir etkisi oldu mu bilmesem de, gerçi yeni kestirmiştim saçlarımı onun da etkisi olabilir belki ama gerçekten saçlarımın uzadığını görüyorum 2 kere uyguladıktan sonra.

Kızlar daha önce yine bu forumda kuru mayayı sütle karıştırıp içmeyi önermişler, bu formülü deneyenler hep memnuniyetinden bahsetmiş. Bende ilk kez dün akşam denedim, gerçekten bir gecede bile yumuşayıp, eski formuna kavuştu saçlarım ki yanmış saçlarım var. Hergün düzenli içilmesi tavsiye ediliyor, düzenli kullanımda saçları uzatıp,gürleştiriyormuş. Bugün 2.kez deneyeceğim...

Kızlar kuru saçları olup deneyen varmı ve olumlu sonuç alanbilmiyorumkismile
Bende denemek istiyorumolumunekankayizsmile

ben bugün denedim kızlar ilk denememe ragmen baya bi fark etti dökülme yüzde 50 kadar azaldı cok memnunum haftada iki kez uyguluycam tam düzelene kadar deniycem harika yaaa :)))))

kızlar bende ilk 3 gün önce ilk kez kuru mayayı ılık suyla karıştırıp 10dk mayalandıktan sonra saçıma sürüp 1 saat beklettim saçlarım müthiş ötesi dökülüyordu öyleki seyrelmeye başlamıştı ve mayayı saçıma sürdüğüm ilk seferde banyoya girdiğimde hç farklılık yoktu aynı şekilde banyodayken elime dolu dolu geliodu kuruttum ve 1 gün içinde dökülmesi %90 azaldı..sonra gidip kuaföre kırıklarını aldırdım 2. kez yaptım maya uygulamasını ve banyoda 1-2 tel tararkende 5-6 tel döküldü... mutluluktan delirdim çünkü günde en az 500-600 tel dökülüodu :( ama artık çok şükür toparladı saçlarım yeniden eski gür haline dönene kadar devam edicem maya formülüne ve ayrıca saçlarımda parladıkaydirigubbakcemile2

slm kızlar bende dün denedim ve gözlerime inanamadım ya müthiş biformül gerçekten
saçlarıma ne zaman elimi atsam tutam tutam saç gelirdi ama şimdi hiçbişi gelmiyo kendimi çokk iyi hissedeiyorum ya dökülmenin yanı sıra parlaklık dolgunluk falan veriyo saçlarımı hiç bu kadar canlı görmemiştim bundan sonra haftada birkez muhakkak uyguluycam paylaşan arkadaşımada çok çok tşk ediyorum...

merhaba arkadaşlar. benim de yeni doğum yapmış olmamdan dolayı saç dökülmesi problemim var, saçlarım avuç avuç dökülüyor, başımda kel bölgeler belirmeye başladı sanki.. maya maskesi bende sonuç verir mi bilmiyorum ama denicem mutlaka.. internette araştırırken moliva diye bir şampuan ve losyona rastladım, acaba kullanan var mı? saçımı çıkarır mı?senağlama

Back
X