Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
anlayamadıgım kilo almak isteyenler kuru kayısı yesin diye bir cok yazı var nette fakat kuru kayısı yiyerek zayıfladım diyenlerde aynı zamanda:)) bu kuru kayısı olayı nedir varmı bilen
sabah aç karna 1-2 kuru kayısı yediğinizde tuvalete çıkmanız kolaylaşır. bunun dışında zayıflatıcı bir etkisi yok çok fazla yerseniz şeker yoğunluğu fazla bir meyve olduğundan kilo alabilirsiniz
sabah aç karna 1-2 kuru kayısı yediğinizde tuvalete çıkmanız kolaylaşır. bunun dışında zayıflatıcı bir etkisi yok çok fazla yerseniz şeker yoğunluğu fazla bir meyve olduğundan kilo alabilirsiniz
tamamdır:)) ben yemeklerden sonra tatlı yerine kuru kayısı yiyorum bakalım nasıl fayda gorucem cokda almam kilo insallah tesekkur ederimmm yardımcı oldugun icinde
bence gayet de kilo aldırır 5-6 tane ve fazla yersek çünkü oldukça şekerli. zayıflamak isteyenler birer ikişer tane, tatlılık ihtiyacını karşılamak için yiyor sanırım.