• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuru kayısı zayıflatıyormu kilo mu aldırıyor

gwencooper

Broken Hearted Girl
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
6.246
50
108
İstanbul
anlayamadıgım kilo almak isteyenler kuru kayısı yesin diye bir cok yazı var nette fakat kuru kayısı yiyerek zayıfladım diyenlerde aynı zamanda:)) bu kuru kayısı olayı nedir varmı bilen

sabah aç karna 1-2 kuru kayısı yediğinizde tuvalete çıkmanız kolaylaşır. bunun dışında zayıflatıcı bir etkisi yok çok fazla yerseniz şeker yoğunluğu fazla bir meyve olduğundan kilo alabilirsiniz

merhaba arkadaşım :)

sabahları aç karnınla 4-5 tane kayısı yiyip üzerine ılık su içersen bağırsaklarını çalıştırır, kabız olmanı engeller.

ama yemeklerden sonra yenmesi pek doğru değil fikrimce çünkü şekerli ve kalorisi biraz fazla. :31:

sabah aç karna 1-2 kuru kayısı yediğinizde tuvalete çıkmanız kolaylaşır. bunun dışında zayıflatıcı bir etkisi yok çok fazla yerseniz şeker yoğunluğu fazla bir meyve olduğundan kilo alabilirsiniz

ohh iyi sevindim ozaman tedirgindim cunku kullanıp kullanmamak konusunda kilo vermek istemiyorum..tesekkurler:16:

merhaba arkadaşım :)

sabahları aç karnınla 4-5 tane kayısı yiyip üzerine ılık su içersen bağırsaklarını çalıştırır, kabız olmanı engeller.

ama yemeklerden sonra yenmesi pek doğru değil fikrimce çünkü şekerli ve kalorisi biraz fazla. :31:

yemekden sonra yiyince kilo yapar ozaman oyle degilmi :26:

kilo alma çalışmalarımda hep kuru kayısı yerdim ev arkadaşımda kilo vermek için kuru kayısı yerdi,biri buna açıklık getirssin lütfen:)

kilo alma çalışmalarımda hep kuru kayısı yerdim ev arkadaşımda kilo vermek için kuru kayısı yerdi,biri buna açıklık getirsin lütfen:)

bence gayet de kilo aldırır 5-6 tane ve fazla yersek çünkü oldukça şekerli. zayıflamak isteyenler birer ikişer tane, tatlılık ihtiyacını karşılamak için yiyor sanırım.

kuru kayısı sindirim sistemini çalıştırıyor o yüzden kayısı kilo vermek isteyenlere daha iyi gelirdi

Back