• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuru Kayısı Yiyenler ve Deneyimlerimiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
MERHABALAR uzun bi aradan sonra yeniden aranızdayımhihoyyytsabahları ac karnına 3_4 adet kuru kayısı yiyip üstüne ılık su icince hazımsızlık problemi cozuluyormus yalnız benim bunyem biraz ters muz yiyince ishal olurum gece 5 te uyuyup 12 de kalkarım uyku tutmuyor geceleri bi turlu senağlamasanırım diyet yapanlar icin erken yatıp erken kalkmak daha saglıklı ama 5ten asagı uyuyamıyorum bana ne tavsiye edersiniz kuru kayısı yiyenler kac adet ve ne zaman yiyor paylasırsanız sevinirima.s.

ben diyetisyene gidiyorum..bana ara öğünlerde 4 tane yiyebileceğimi ve üstüne ılık su içmemi söyledi..bende ara öğünlerimin birinde öyle yapıyorum..benim hazımsızlığımı gideriyor (:

yıllardır kabızlık çekerim bu gerçekten büyük sıkıntıdır. ancak son bir yıldır sabahları kalkar kalmaz 2 kayısı sora gün içindede 1-2 tane daha yerim ve çok şükür sorunum kalmadı

ben günkurusu olan kaysıdan 2 adedini geceden ılık su ile ( 1 su bardağı ) ıslatıyorum, sabah kalkınca suyunu içip kaysısını da yiyorum ve çok memnunum .... ama kesinlikle günkurusu dedikleri ( hani şu kahverengi olandan )

bende günkurusu kayısıdan çok memnun kaldım, günde 1-2 tane bana hiç fayda etmiyor, gün boyunca 10-15 adet kadar yiyorum her yediğimi küçük küçük lokmalarla iyice çiğneyerek ve hemen her lokmanın ardından su içerek sorunumu çözdüm.

bendede aynı sorun var.karpuz deneyin kızlar çok güzel çalıştırıyo bağırsakları.ben çay hap filan içiyodum.şimdi her akşam karpuz yiyorum karın ağrısı bile olmadan çok rahat oluyo deneyin.

ben de ara öğünlerimde günkurusu 4 adet kayısıyı ceviz, yoğurt yada diyet bisküviyle tüketiyorum. Bazen ılık su bazen yeşil çay içiyorum yanında. Kabızlık için çok faydalı olduğu kesin ama bende acayip gaz da yapıyor. Ondan çok tercih ettiğim söylenemez.

babam denedi.. oda rahat bi şekilde çözdü promlemini.. ama kızlar bendeki bir türlü geçmiyor.. oof napmalıymkii .. x( ne kayısı nede başka bi meyve..

gün kurusu kayısılardan her sabah 3-4 tane ye arkasından sıcağa yakın kocaman bir bardak su iç.kahvaltıdan yarım saat önce.hemen bişeyler yeme.öyle bir günde düzene girmez ama inan mükemmel bir yöntem.sıcak su olması işlemi hızlandırıyor bilgine:)

ben kabızlık ve gün sonunda resmen içimi temizlemek ve arınmak için çiçek unu kullanıyorum. tavsiye ederim arkadaşlar. verdiğim 15 kiloda da çok faydası oldu. herkese başarılar

bende günkurusu kayısıdan çok memnun kaldım, günde 1-2 tane bana hiç fayda etmiyor, gün boyunca 10-15 adet kadar yiyorum her yediğimi küçük küçük lokmalarla iyice çiğneyerek ve hemen her lokmanın ardından su içerek sorunumu çözdüm.
Bence o kadar kayısı kilo aldırır, çok şekerli bişey çünkü...

Sabah kahvaltısından önce ılık su(sıcağa yakın), daha sonra 2 gün kurusu kayısı, kahvaltı ve üzerine oda sıcaklığındaki suyu içiyorum. Diyetisyenimin önersidir. İnanın çok rahatladım. Herkese tavsiye ederim.

bn aktardan "akzer form mix" diye biitkisel bir karışım aldım, tüm aktarlarda vardır, hem de 5 TL gibi cüzii bi fiyatı war. İçinde sinameki, rezene, ısırgan otu, funda yaprağı, ahududu yaprağı vb. gibi bir çok faydalı ve metabolizma hızlandırıcı bitki tozları war. Yemeklerden yarım saat önce 1 çay kaşığı tozu su, meyve suyu veya yoğurda karıştırarak alırsanız zayıflamaya da acayip yardımcı oluyor. Ben kabızlık problemim için kullanıyorum. Günde 1 kere, gece yatmadan önce 1 tatlı kaşığı tozu 1 kase yoğurtla karıştırıp alıyorum, yada direk ağzıma atıp üstüne 1 bardak su içiyorum ve ertesi sabah tamamen rahatlıyorum:))))) Annemde daha ciddi kabızlık problemi wardı ama bu karışıma başlar başlamaz daha ilk kullanmışında etkili oldu, şok geçirdik walla:D Becunis gibi hapların ve kuru kayısının bile etkili olamadığı durumlarda bu karışım %100 etkili gerçekten!!! Tamamen bitkilerden oluştuğundan zararsız ve içinizi tamamen temizliyor ayrıca kilo vermenize çok yardımcı oluyor.
Bence mutlaka deneyin, %100 memnun kalacağınıza eminim:)))))

ben günkurusu olan kaysıdan 2 adedini geceden ılık su ile ( 1 su bardağı ) ıslatıyorum, sabah kalkınca suyunu içip kaysısını da yiyorum ve çok memnunum .... ama kesinlikle günkurusu dedikleri ( hani şu kahverengi olandan )

Çok hoşuma gitti bu yöntem, Allah razı olsun.

Benim her gün midem şiş, hazımsızlığım var galiba. Yarın inşallah sabahları aç karnına kayısı yemeye başlayacağım.

Back
X