Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kuru kayısı daha cok kilo yapar tazesinden 10 tane yiyorsan bundan 2 tane filan yemen lazım. Daha konsantre cünkü. Su yok, bol bol seker. Bagırsagını calıstırsın diye abartmadan ye sadece ara ögün gibi bir iki tane.
Kuru kayısı daha cok kilo yapar tazesinden 10 tane yiyorsan bundan 2 tane filan yemen lazım. Daha konsantre cünkü. Su yok, bol bol seker. Bagırsagını calıstırsın diye abartmadan ye sadece ara ögün gibi bir iki tane.
Soyledigin dogru olabilir canim. zaten oyle abartili sekilde yemiyorum arada sirada atistirmalik cikolata falan olmasin diye yiyorum ama ben bise kesfettim aslinda. Nane istah kesiyo.
Ben naneyi ferahlik veriyo birde yesillik diye buromun uzerinde bulunduruyorum gozum carptikca yiyorum farkettimki istahimi kesiyo, internette biraz arastirinca icinde bulunan mentoldan dolayi istah kesermis :)
Bu arada tskkur ederim uyarman icin
miktarında çok aşırıya kaçmadığını sürece bir zararı olmaz, 1 porsiyon meve yerine 3-4 kuru kayısı yemeniz yeterlidir :)
özellikle kabızlığı olanlarda biz diyetisyenlerin kullandığı doğal ilaçlardan birisidir , cok da faydalıdır :)