• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuru incir

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
788
73
Kızlar yumurta gelişimi için komenle kuru incir’e başlamak istiyorum kür yapmadan yesem günde faydasını görürmüyüm ?

Bende sadece yiyiyorum umarım faydası olur canım. Bir arkadaşım da olmuştu bol bol incir fındık ceviz yemişti iki ay sonra hamileydi

Bende bu ay başladım nasip inşallah faydasını görürüz fakat bende ciddi anlamda kasık ağrısı yapıyor

Bende bu ay başladım nasip inşallah faydasını görürüz fakat bende ciddi anlamda kasık ağrısı yapıyor
Iyi bisey iste canim yumurtalar geliştiği içindir belki. Benim yumurtalar klomene rağmen gelişmedi o yüzden kuru incir denicem klomenle beraber bakalım inşallah faydasını görürüm yaaa 😞

Iyi bisey iste canim yumurtalar geliştiği içindir belki. Benim yumurtalar klomene rağmen gelişmedi o yüzden kuru incir denicem klomenle beraber bakalım inşallah faydasını görürüm yaaa 😞
İnşallah sizde görürsünüz ama incir ciddi anlamda çok faydalı bakalım kısmet artik inşallah Rabbim bizlere de nasip eder

Back
X