Bahçe Bakımı ve Çiçekler Kuru fasülyeyi haşladığınız suyu çiçeklerinize dökün!

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
Kuru fasulyeyi haşladığınız suyu dökmeyin, soğuduktan sonra bitkilerinizi sulayın. Bu bitkileriniz için çok yararlı ve sağlıklıdır

• Konu Sahibi EU1
yarın kuru fasülye pişirmeyi düşünüyodum, bu bilgiyi mutkaka uyguluycam:) teşekkürler

• Konu Sahibi EU1
ben bir defa denedim evin içindeki kokudan zor kurtulduk klava:

haşlama suyunu yemekte kullanın yani normal suyla değil de kendi haşlama suyuyla pişirin vitaminleri hep suya geçiyor çünkü
gaz yapan suyu değil fasulyenin üzerindeki zarıymış haşlanınca çıkarabildiğiniz kadarını çıkarın

• Konu Sahibi EU1
kesinlikle evde dehşet kokuyor çiçekleri sokağa attırır insana

• Konu Sahibi EU1
kuru fasulyenin zor pişiyorsa içine biraz soda koyun.pişmesini kolaylaştıracaktır.

• Konu Sahibi EU1
dışardaki çiçeklerimize dökeriz.ne güzel.teşekkürler paylaşım için.

• Konu Sahibi EU1
Baklagilleri haşlamadan önce muhakkak yıkayın ve haşlayın haşladığınız suyu asla dökmeyin yemeğinizi o suyla pişirin çünkü vitaminin çoğu artık haşlama suyunda, ayrıca baklagili haşlamadan önce ,sıcak su döküp haşladıysanız; yemeğinizi sıcak suyla, yok soğuk suyla haşladıysanız; yemeğinizi soğuk suyla pişirin. Daha çabuk pişecektir. diye okumuştum;Bi yemek kitabında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…