Cildim kuru özellikle t bölgem pul pul o kadar su iciyorum bana misin demiyor yani. Şakaklarımda ufak sivilceler ve yanaklarımda da hafif sivikce var. Bu nasıl cilt ? Vücudumda kurudur nemlendiririm ama hic sivilcem çıkmaz. Kuru ciltler icin ürün kullaninca resmen cildim rahatliyor ama yağlı ve sivikceli ciltler icin olanlar yüzümü aşırı kurutuyor nasıl ürün kullanmalıyım ?
Hassas ciltler icin olan temizleme ürünlerini kullanıp, nemlendirme için de iki farklı ürün kullananilirsin. Kuru bölgene ayrı sivilce çıkan bolgene ayrı.
Hassas ciltler icin olan temizleme ürünlerini kullanıp, nemlendirme için de iki farklı ürün kullananilirsin. Kuru bölgene ayrı sivilce çıkan bolgene ayrı.
Benim de t bölgesi yagli sivilce de cikiyo sivilce karsiti urünler kurutuyo. Ben o gun cildimin neye ihtiyaci varsa onu kullanıyorum. Sivilce kremi surdugum de oluyor pisik kremi surdugumde oluyor. temizleme icin de su niveanin her yerde olan köpüğünün mavisi bana iyi geldi pembesi de hassaslar icin biliyorum. Bir dene istersen piyasadaki en ucuz ürün ama ben cok beğendim.