• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Kuru ciltte sivilce olur mu ?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.438
13.760
248
Cildim kuru özellikle t bölgem pul pul o kadar su iciyorum bana misin demiyor yani. Şakaklarımda ufak sivilceler ve yanaklarımda da hafif sivikce var. Bu nasıl cilt ? Vücudumda kurudur nemlendiririm ama hic sivilcem çıkmaz. Kuru ciltler icin ürün kullaninca resmen cildim rahatliyor ama yağlı ve sivikceli ciltler icin olanlar yüzümü aşırı kurutuyor nasıl ürün kullanmalıyım ?

Hassas ciltler icin olan temizleme ürünlerini kullanıp, nemlendirme için de iki farklı ürün kullananilirsin. Kuru bölgene ayrı sivilce çıkan bolgene ayrı.

Mantıklıymış tesekkür ederim
Benim de t bölgesi yagli sivilce de cikiyo sivilce karsiti urünler kurutuyo. Ben o gun cildimin neye ihtiyaci varsa onu kullanıyorum. Sivilce kremi surdugum de oluyor pisik kremi surdugumde oluyor. 🤣 temizleme icin de su niveanin her yerde olan köpüğünün mavisi bana iyi geldi pembesi de hassaslar icin biliyorum. Bir dene istersen piyasadaki en ucuz ürün ama ben cok beğendim.

Back