Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mrb arkadaşlar . Cildim Çok kuru Geriliyorum resmen :) Denedigim nemlendiriciler sadece o anlik nem veriyor boyle icten bi nem saglayacak , besleyecek , Gerçekten cildimin kuruluğunu gecirecek bir krem , yag vs. Onerebilirmisiniz ?
Mutlaka denemelisin, ben birçok ürün denedim en çok bundan memnun kaldım. Aşırı kuru cildi olan herkese tavsiye ediyorum şimdi. Tam adı "Atoderm Intensive Baume"
Mutlaka denemelisin, ben birçok ürün denedim en çok bundan memnun kaldım. Aşırı kuru cildi olan herkese tavsiye ediyorum şimdi. Tam adı "Atoderm Intensive Baume"
Canım bu arada sen yüzüne mi yoksa vücuduna mi kullanacaksin? Bu ürün hem yüz hem vücut için kullanılabiliyor. Eğer sadece yüzüne sureceksen küçük boy al bence. Yoğun bir nemlendirici olduğu için bereketli oluyor.
Canım bu arada sen yüzüne mi yoksa vücuduna mi kullanacaksin? Bu ürün hem yüz hem vücut için kullanılabiliyor. Eğer sadece yüzüne sureceksen küçük boy al bence. Yoğun bir nemlendirici olduğu için bereketli oluyor.