• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri kuru cilt için sabun

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

eraa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
11
0
36
Sivas
sabun kullanmak ne kadar doğru bilmiyorum ama makyaj temizlerken sabun kullanmazsam rahat edemiyorum.dove sabun kullanıyordum daha önce ama yüzüm çok fazla kurumaya başlayınca kuru ciltler için sabun araştırmaya başladım ve ballı sabunların çok iyi geldiğini okudum.bende marketten habipoğlu marka ballı ve sütlü sabunundan aldım.sabunun doğal olduğu yazıyor.gerçektende cildim çok yumuşadı.böyle bi sorun yaşayan varsa denesin inş iyi gelir.fiyatı 3 -3,5 lira arası.
 
cildiniz için sabun kullanmayın... ilerleyen yaşlarda cilt sorunlarına yol açabilir... yüz yıkama jelleri, köpükler ya da illa ki sabun olacaksa clinique sabunu tavsiye ederim.
 
ben de aldım habipoğlu ballı sütlü sabundan vücudum için kullanıyorum,yosunlusunu d aaldım ondan da memnunum ama biraz kurutuyor
 
Özellikle kuru ciltte sabun gibi şeyler kullanmayın. Temizlik için krem ya da losyon gibi temizliyicilerinden faydalanabilirsin. Kurutmadan temizler ama mutlaka nemlendirici de kullanmalısın :)
 
loreal,vishy vb.ürünler de kullandım .en son garnier aldım kuru cilt için 11 tl.ama o kaşındırdı .o da çare olmadı. .dün eczaneden medikal ürünler aldım.cilt kurukuğu ilerde hastalık yapıyor.ucuz ürün kullanmayın.eczanelerde satılanları devlet karşılamıyor.ben yüz temizleme jeli,termal su sprey,bir de nemlendirici aldım.130 tl verdim.ama etkisini hemen gösterdi yüzümdeki kızarıklık geçti.sabah akşam kullanıyorum.cildim rengini buldu.bir de güneş korumalı fondöten aldım eczaneden.siz de kullanın farkı görün.ucuz ürünler işe yaramaz.bunun yanı sıra ayrıca doktora da gidicem tabi..
 
ayrıca internetten yok krema yumurta karıştır yüze sür yapmayın.yumurta iyi olmazmış.ben neler denedim.terayağı bile sürdüm.ama önemli olan cildin suya doyması.bebek yağı sürerdim gece sabah uyandığım da cilt kupkuru.eczaneler de fiyatlar biraz pahalı ama.ilerde daha hasta olmaktansa şimdiden cildi onarmakta yarar var.
 
illa sabun diyorsanız nivea bebek sabunu
johnson&johnson bebek sabunu

o da olmadı semabed compact

yüze sürmeyin, bebek şampuanı nivea en iyisi.. duşta da bunu kullanıyorum
 
Back
X