Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
canim benim cildim kuru bal maskesi yapmadim ben kil kullaniyorum en ii maskemodur benim on disinda surmem yuzume ayvanin cekirdeklerini az syun içine koy beklet jel haline gelck yuzune sur ve yika ben kendim yapiyorum maskelerimi
canim benim cildim kuru bal maskesi yapmadim ben kil kullaniyorum en ii maskemodur benim on disinda surmem yuzume ayvanin cekirdeklerini az syun içine koy beklet jel haline gelck yuzune sur ve yika ben kendim yapiyorum maskelerimi
evet canım çok iyi geliyor ben yapıyorum 15 dk bekletiyorum harika oluyor cildim. bak kahve telvesine kardeşim biraz limon sıkıyor 15 dk ciltte bekletiyor tabi dayanabilirsen inanılmaz yakıyor o da harika yapıyor. tavsiye ederim :)
pudra maskesi çok iyi geliyor. talk pudrasına limon sıkıyoruz biraz limon kolanyası damlatıyoruz. çamur kıvamını alınca temiz cilde sürüp yarım saat bekletiyoruz. cildi çok yakıyor ama sonuç harika. hem beyazlayan bir cilt hemde yumuşacık
pudra maskesi çok iyi geliyor. talk pudrasına limon sıkıyoruz biraz limon kolanyası damlatıyoruz. çamur kıvamını alınca temiz cilde sürüp yarım saat bekletiyoruz. cildi çok yakıyor ama sonuç harika. hem beyazlayan bir cilt hemde yumuşacık