Kurtuluyorum :)

"ogluştirellaşkoş" haha sesli söylemeye çalıştım olmadı tuttum bu kelimeyi çok sevindim canım öyle bi insandan kurtulmana ve evine. İnşallah bizim de yakın zamanda kendimize ait güzel bi evimiz olur. Ay çok mutlu etti bu konu beni. Ohh

Konularına bakmadım ama madem sorun var, şimdiki evin saray, taşınacağın ev gecekondu olsa farketmez.
Kapı kapıya olmaktan kurtulmak büyük başarı. Gözün aydın olsun.

Hersey gonlunuzce olsun en dogrusu her iki aileye de uzak oturmak.ziyaretler yapilmali tabi ama dip dibe oturmalarda genelde aorun yasaniyor insallah cok mutlu olurusnuz

Öyle ya bı kere biz bı tanıdığın evinde karaoke yaparken o da vardı girdi içeri. Bı şarkı var arabesk "ölürüm de vermem benimsin kimsenin değil" falan diyor şarkıda. Bı elinde mikrofon bir eliyle farkında değil beni gösteriyor oğlu yanında ama bildiğin ürkünç bı şekilde gözlerini dikip dişlerini çıkararak.. o geldi aklıma birden o zamandan beri o onun oğluşkosu anladım yani benim değil ben de zamanında iki ay falan birlikte oturdum yapamadık kapı kapıya oturduk yine olmadı olmuyor yani zorla. Darısı sana çok sağol canım :)

Konularına bakmadım ama madem sorun var, şimdiki evin saray, taşınacağın ev gecekondu olsa farketmez.
Kapı kapıya olmaktan kurtulmak büyük başarı. Gözün aydın olsun.
Aslında ben çok aşırı derecede güzel ev olsun diye bakmadım ev ararken. Şimdiki evimde rutubet lağam kokusu var ve iki oda sadece mutfağı hava almıyor penceresi apartman boşluğuna bakıyor full böcek koku açamıyorum işte evlendigimde de böyle arkadaşlarımdan görüyordum yeni ev falan nerdeee bana öyle ev denk gelecek de diyordum :) benim için biraz geniş olsun rutubet olmasın lağam kokmasın derdiydi işte.Allah istediğimden de fazlasını verdi onun için çok mutluyum. Yani kv sen de kurtulmak vardı işin içinde ama bana çifte mutluluk oldu :) çok teşekkür ederimm

Sevindim senin adina canim mutluluk huzur icinde oturun insallah
Sağol canimm cümlemiz inşallah :)
Hersey gonlunuzce olsun en dogrusu her iki aileye de uzak oturmak.ziyaretler yapilmali tabi ama dip dibe oturmalarda genelde aorun yasaniyor insallah cok mutlu olurusnuz
İşte eşimin işi bu semte çok yakın buradan gidemiyoruz ama başka semte de gitsek gelir yani kv. "Başına bı iş gelse oğlumun koşmak lazım yakınında büyüğü olması lazım kim duracak onun basinda" falan diyor yani. Eşim de ben de bu durumdan çok şikayetçiyiz. İşte ben de kapı kapıya oturmayalim da madem nolursa olsun dedim. Ama her işte bir hayır vardır ya, eşim bu evdeyken o evdeki tartışmaları annesinin gerçek yüzünü herşeyi gördü ve kendi gitmek istedi en cok. Belki böyle ooturmasak hep kb yüzünden kavga ediyorlar sanıp annesini koruyacaktı babasına :) evliligimizde annesinin hareketlerini abarttigimi söylerdi ama buradayken öyle olaylar yaşadık ki.. yani en azından artık aynı apartmanda falan ev alında altlı üstlü oturmayacagini biliyorum. Allahim o kadar buyuk ki.. Tesekkur ederim size iyi dilekleriniz için :)

Canım, güle güle otur evinde. Darısı diğer kv ile dip dibe yaşayan gelinlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…