• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurtuluyorum :)

"ogluştirellaşkoş" haha sesli söylemeye çalıştım olmadı tuttum bu kelimeyi:KK53: çok sevindim canım öyle bi insandan kurtulmana ve evine. İnşallah bizim de yakın zamanda kendimize ait güzel bi evimiz olur. Ay çok mutlu etti bu konu beni. Ohh

Konularına bakmadım ama madem sorun var, şimdiki evin saray, taşınacağın ev gecekondu olsa farketmez.
Kapı kapıya olmaktan kurtulmak büyük başarı. Gözün aydın olsun.

Hersey gonlunuzce olsun en dogrusu her iki aileye de uzak oturmak.ziyaretler yapilmali tabi ama dip dibe oturmalarda genelde aorun yasaniyor insallah cok mutlu olurusnuz

"ogluştirellaşkoş" haha sesli söylemeye çalıştım olmadı tuttum bu kelimeyi:KK53: çok sevindim canım öyle bi insandan kurtulmana ve evine. İnşallah bizim de yakın zamanda kendimize ait güzel bi evimiz olur. Ay çok mutlu etti bu konu beni. Ohh
Öyle ya bı kere biz bı tanıdığın evinde karaoke yaparken o da vardı girdi içeri. Bı şarkı var arabesk "ölürüm de vermem benimsin kimsenin değil" falan diyor şarkıda. Bı elinde mikrofon bir eliyle farkında değil beni gösteriyor oğlu yanında :D ama bildiğin ürkünç bı şekilde gözlerini dikip dişlerini çıkararak.. o geldi aklıma birden o zamandan beri o onun oğluşkosu anladım yani benim değil :D ben de zamanında iki ay falan birlikte oturdum yapamadık kapı kapıya oturduk yine olmadı olmuyor yani zorla. Darısı sana çok sağol canım :)

Konularına bakmadım ama madem sorun var, şimdiki evin saray, taşınacağın ev gecekondu olsa farketmez.
Kapı kapıya olmaktan kurtulmak büyük başarı. Gözün aydın olsun.
Aslında ben çok aşırı derecede güzel ev olsun diye bakmadım ev ararken. Şimdiki evimde rutubet lağam kokusu var ve iki oda sadece mutfağı hava almıyor penceresi apartman boşluğuna bakıyor full böcek koku açamıyorum :( işte evlendigimde de böyle arkadaşlarımdan görüyordum yeni ev falan nerdeee bana öyle ev denk gelecek de diyordum :) benim için biraz geniş olsun rutubet olmasın lağam kokmasın derdiydi işte.Allah istediğimden de fazlasını verdi onun için çok mutluyum. Yani kv sen de kurtulmak vardı işin içinde ama bana çifte mutluluk oldu :) çok teşekkür ederimm

Sevindim senin adina canim mutluluk huzur icinde oturun insallah
Sağol canimm cümlemiz inşallah :)
Hersey gonlunuzce olsun en dogrusu her iki aileye de uzak oturmak.ziyaretler yapilmali tabi ama dip dibe oturmalarda genelde aorun yasaniyor insallah cok mutlu olurusnuz
İşte eşimin işi bu semte çok yakın buradan gidemiyoruz ama başka semte de gitsek gelir yani kv. "Başına bı iş gelse oğlumun koşmak lazım yakınında büyüğü olması lazım kim duracak onun basinda" falan diyor yani. Eşim de ben de bu durumdan çok şikayetçiyiz. İşte ben de kapı kapıya oturmayalim da madem nolursa olsun dedim. Ama her işte bir hayır vardır ya, eşim bu evdeyken o evdeki tartışmaları annesinin gerçek yüzünü herşeyi gördü ve kendi gitmek istedi en cok. Belki böyle ooturmasak hep kb yüzünden kavga ediyorlar sanıp annesini koruyacaktı babasına :) evliligimizde annesinin hareketlerini abarttigimi söylerdi ama buradayken öyle olaylar yaşadık ki.. yani en azından artık aynı apartmanda falan ev alında altlı üstlü oturmayacagini biliyorum. Allahim o kadar buyuk ki.. Tesekkur ederim size iyi dilekleriniz için :)

Merhaba arkadaşlar kv ile yaşadığım sorunları anlatmıştım :)
Biz kapı kapıya oturuyoruz. İkimiz de kiradayız. Yaklaşık yarım senedir kavgalı ve küs benimle. Eşimle bı problemi yok ama tabi eşim ister istemez eksisine göre uzaklaştı ondan hareketlerinden dolayı.
Biz ev arıyoruz diye kb ile boşanmanın eşiğine kadar geldiler, o da taşınacakmış. Kb ise uzun yılların verdiği birikme ile de son atarini yaptı ve "tasinmiyorum boşarsan boşa" dedi. Hoş, kadın mal paylaşımı yapılacak diye boşanmadı, bosanirsa da hiç bir hak talep etmeyecek diye dilekçe imzalamaya kalktı tehdit ederek. Neyse baktı baba geri yapmıyor, kabullendi sözde bir süredir.
Biz de kendimize on numara bir ev bulduk tam hayalimizdeki gibi herşeyiyle ev sahibiyle komşusuyla kalabalık da değil zaten. Özellikle sıfır daire arayışına görmedim ama Allahım nasip etti. Yeni gelin gibi hissediyorum sonunda ev bakımından :)
Ailem zamanında yapamadıkları için yatak odası takımı ve koltuk takımı alacaklar bana perdelerimi yaptıracaklar. Başka eksiğim yok zaten diğerleri de var aslında ama kvnin eski eşyalarını kullandim iki sene. Ailem de bu evin sorunlu eşyaların kırılır dökülür diğer geniş eve geçince direk oraya alırız dediler :)
İşte dün evi hallettik anlaştık bir indik karşımızda kv ile kb. Kb hep destekcimizdi onun gibi iyi kalpli bir adam bı daha dünyaya gelmez benim gözümde kendi babamdan ayirmiyorum. Eşim gelin evimize bakın dedi hevesle. İnanır mısınız kv tenezzül bile etmedi. Bakmicam dedi. Kb çıktı sadece baktı. Zaten gelip gitmeyecek bana insan oğlunun yaşayacağı yeri bari önceden görür. Merak eder bir. Ama işte kıskançlık böyle birşey annelik yanını bile bastırıyor demekki onun.
İmalı bı şekilde ben de bu sokakta buldum beşinci katta dedi gülerek. Ama kb o yokken yok öyle birşey dedi. Yani yine çevremizde gezinecek. Ev arayacak. Aman kapı kapıya olmayalım da. Bizim apartmana gelmeleri mümkün değil zaten.
Dokuz gün sonra çıkacağım buradan. Öyle mutluyum ki kızlar. Bunu görünce sevinecek insanlar olduğunu da biliyorum aranızda. Konularımı yaşadıklarımı bilen :)
Rabbim öyle büyük ki.. ev sahibimiz normalde başkasına söz vermiş ama o kişi bizevi sorduğumuz günden sonra vazgeçmiş gelmemiş. Evsahibi de Allah gönderdi sizi size nasipmis deyip bize verdi. Evi gelen geçen istiyormuş normalde çok sağolsun bize verdi kv sorarsanız evinde hiç bir problem yok. Benim rutubet var mutfak lavabo Suna kadar kokuyor genciz biz full kıyafet kalabalık küçücük odalara sığmaz oldu. Pencerelerim tahta. Onun tam tersi herşeyin en iyisi evi. Ama işte kapıyı açtım ogluştirellaşkoşunu göremeyecek diye her yer azap, her yer cehennem..
Bizler de anne olacağız. Ve ben ona minnet duyuyorum. Oğluma veya kızıma yapmamam gereken ne varsa bana gösterdi. Sağolsun..
Sağolun dinlediğiniz için :))
Canım, güle güle otur evinde. Darısı diğer kv ile dip dibe yaşayan gelinlere. :KK9:

Back