- 28 Ocak 2017
- 553
- 472
- 53
- Konu Sahibi maviningolgesi
-
İki çocuğu var ama sadece oğlu varmış gibi yaşıyor ya, o yüzden bı anlık sinir patlaması"ogluştirellaşkoşunu " ne demekki
Sevindim adınıza Allah pişman etmesin huzurla oturun hayırlı olsun inşallah
Yani gönül isterdi insan olsun yanımızda yeri olsun anne yerine koyayım :)) ama dediğiniz gibi kuduruyor anca sağolun :)kudursun. gule gule oturun.
Literatürüme bir kelime daha eklendi ,"ogluştirellaşkoşunu " ne demekki
Sevindim adınıza Allah pişman etmesin huzurla oturun hayırlı olsun inşallah
Direk yazayım dedim dilim dönmedi kopyala yapıştır yaptım
Sağolun... Hep kötü şeyler okuyoruz burda Allah herkesin yardımcısı olsun iciniz açıldıysa ne mutlu bana :)Konularınızı hatırlamıyorum ama okurken içim açıldı,sizin adınıza sevindim.
Yeni ve güzel bir ev.
Yeni bir başlangıç.
Hayırlı olsun...
Ben de literatürüme literatürü ekliyorum sağol
Tesekkur ederimmgözün aydın
Ah işte birbirimize hep güzel örnek olsak,hep yeni şeyler öğrensek keşkeBen de literatürüme literatürü ekliyorum sağolkrizlerdeyim şu an gülmekten
Çok sağolun bundan sonra öyle olacak inşallah çünkü iki kişilik bir aile olmanın keyfini yaşayacağız :)Konularınızı bilmiyorum ama sevindim sizin adınıza. Bundan sonra dilediğinizce olsun hayatınız.
İnşallah canım çok sağol darısı benimle aynı derdi yaşayanların başına :)Hadi hayırlı olsun canim inşallah kurtulursun allah gönlüne göre versin
Vallahi billahi her gün benimle ilgili insanlara konuştuklarını duymaktan ve eşim için susmaktan yemeden içmeden kesilmiştim.. çok zor. Ama hep dua ettim Rabbime sığındım duydu en güzelini nasip etti şükür.. çok sağolun siz de :)Sabrın sonu selametle bitmiş sonunda
Çok sevindim adınıza
Çatlasın kaynana
Amin sağolun hepiniz güzel günler yaşayalım inşallah :)Güle güle oturun,güzel günler yaşayın inşallah. Çok sevindim Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Aah sormayın.. en tahammül edemediğim insan türüdür sağolun çok :)Arsız kaynana..
Tebrik ederim
Ne de güzel anlatmışsınız. Evlenmiş ama evlenememislerin başına diye. Evliliği sadece yatak olarak gören ebeveynler oğulları eşlerini savunduklarinda karısının bı yerleri tatlı gelmiş derler ya.. kendileri sırf onun için evlenmiş gibi. Oysa birliktir beraberliktir.. yatak olmasa bile hastalıklarıyla sağlığıyla bir ömür kucaklamaktir.. nerden bağlandım buraya bilmiyorum kusura bakmayın çok mutluyumHayırlı olsun,darısı tüm evlenmiş ama evlenememişlerin başına olsun.
Aah keşke.. insanlar keşkeden çok iyi ki deseler. Hepimiz gülelim çok gülelim :)Ah işte birbirimize hep güzel örnek olsak,hep yeni şeyler öğrensek keşke
Hep gülün,çok gülün inşallah.
Tesekkur ederim çok sağolun :)mutluluğunuz yazılarınızdan belli oluyor daim olsun inşallah sevindim adınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?