Kurtulmak istiyorum....

mycmlcgdm

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
32
0
16
İstanbul
Merhaba Bayanlar,

Ben 5 ay önce evlendim ilk başlarda eşimle birlikte olamadık benim korktuğumdan ve kastığımdan dolayı sonra kendimi serbest bırakarak alışıyorum şimdi ise yarısına kadar içime alabiyorum ama bir yerden sonra ilerlemiyor kızlık bozuldumu onunlada ilgili birşey bilmiyorum sizce sebebi ne olabilir bebek istiyoruz bu şekilde hamile kalabilir miyim Lütfen yardım edin..

Bu şekilde hamile kalabilirsin de cinselliği tam anlamıyla yaşayamadan hamile kalmak ne kadar doğru?

cevabınız için teşekkür ederim. ilk başlarda hiç kendime bile yaklaştıramıyorken sizce bu kadar aşabilmiş olmam olumlu değilmi?
Bende isterim tam anlamıyla yaşamak fakat yukarıda da yazdığım gibi bir yerde kalıyor ilerlemiyor kendimi serbestte bırakıyorum fakat gitmiyor. Bununla ilgile ne yapabileceğim önemli benim için...

canım vajinismus başlığına bakmanı öneririm ben de eski bir vajinismus hastasıyım. vajinismus nedir tecrübe ve deneyimlerimizle vajinismusu yenelim başlığı sayesinde yendim sen de yapabilirsin.oradaki çok arkadaş bu şekilde yendi hala daha yenmeye çalışanlar var. yaşadıkların vajinismus gibi geldi bana. Allah kolaylık versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…