Saç Rengi ve Saç Boyama kurtulmak istiyorum siyah boyalı saçtan:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi su20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

su20

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
106
5
296
Denizli
lütfen bana yardım edin bn bayadır saçlarımı siyaha boyatıyordm ama artık çok sıkıldım. ve rengini değiştirmek istiyorum .kuafore gittim siyah boyalı saçı hiç bir şekilde açamıyoruz dedi, saç yanar dedi.ne yapmalıym bana yardımcı olun.

palette yoğun açıcı ile aşama aşama açabilirsin siyah oldugu için ilk seferde belirgin bir açılma olmayabilr ama sabırlı olursan açtıktan sonra bakıma alır dinlendirirsin bir ay sonra tekrar açarsın

tabiki kimyasal bi işlem oldugu için olacaktır ama sonrasında yapılan bakımlarla duzene girecektir ..

Ben ilk başta 1 hafta kalıpn sabunla yıkadım saçımı hergün önce palette ile kırdım rengi ama tabi açılmadı sadece simsiyahlık gitti arada kızıl ışıltılar oldu
saçlarım güçlüdür yıpranmadı 1 hafta sonra yine açtım biraz daha sonra saçımı koyu kızıla boyadım şimdi yavaş yavaş kızıla dönüyorum ama sen bu işlemleri 1er aylık arayla uygula eğer sarıya dönmek istiyorsan 5-6 uygulama yapmalısın palatte iyi bir açıcı

kızlar palette açıcıyı kullandm . ama saçlarm da karışık renkler oldu. :2: bir hafta sonra kumrala boyasam tutar mı .renk

cnm benımde simsıyahtı üstne bıde siyaha boyuyodum daha koyu olsun dıye.evlendıkten sora sıkıldım gıttım kuaföre dedımkı ben bu renten sıkıldım acık renk kllanmak ıstıyom artık dedım.oreall olmadan kuaför bıtkısel acıcı ile ve boyaya boyaya saçım acıldı sarı balyajlar attırdım hemde esmerım ben:)yakıstı yanı çok sıkta boyattrdım acılana kadar kaç kere hemde 4oldu sanırım saçımda yaıpranmada olmadı wallla:)sacındakı sıyah boyann akması ıcınde yesıl dalan sabunla yıka sacını sampuanlamadan önce ayrıca zeytınyağının içine bebek pudrası koy sona o karısımı sacına sür yarım saat 4 dakıka beklet yıka ama yesıl dalan sabunnla bı hafa falan yıka boyayı akıtıyo:)sormak stedğin bişi olursa sorabılırsın tatlım

bence 15 gün bir bekle saçlarını sık sık beyaz sabunla yıkamaya devam et bu sırada yağ karışımları kullan saçında toparlansın hem zaten yağlar saçtaki boyayı biraz da olsa akıtmada yardımcı olur

Son düzenleme:
Ben de açık kahverengi istiyorum siyah saçım ama boya yok
açmadan boyasam tutar mı acaba

Not: aranıza yeni katıldım siteyi çözmeye çalışıyorum :)
yanlış konu başlığı altında yazmış olabilirim özür diliyorum

kızlar... palettenin yoğun renk açıcısını kullandm ama saçımda hala siyahlıklar var:2:sizce kolestonun açıcısı nasıl ? iyi bir açıcı mı sizce?

ben yaptığım şeyi sana anlatayım canım inşallah sizin de istediğiniz gibi olur:81:öncelikle durumu anlatayım ben saçımı boyuyordum boyuyordum ama bi miktar bile açılmıyordu.sonra gittim palette röfle seti aldım annem onu saçıma bi güzel sürdü(zaten 3 fırçalı bi uç yapmışlar harika bişey).sonra yaklaşık 10 dakika durduktan sonra tüm saçıma yaydım.saç resmen turuncu olduama boyanın yoğun kaldığı yerler daha bi açıldı.böyle yamalı saçma sapan bi saç oldu.sonra ben bu saçı açık kumrala boyadım tekrar,aynı gün içinde yani.palette yine,tam istediğim gibi oldu.çok tatlı ama birazcık koyu ama gölgeli bi karamel oldu.bence sizde uygulayın

cnm pek anlayamadım. şimdi benim saçımın bazı yerlerinde siyahlar var palettenin röfle setini alsam açar mı:? yoksa palettenin açıççısını mı alsam :?

benim saçlarda siyah boyaydı.bugün palette yoğun renk açıcısıyla çatım.şuan açık kahve gbi bi renk aldı.yarın palette altın kahveye boyucam bence onu bi dene istersen.saçım ince telli ve hiç yıpranmadı ayrıca..:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…