Şampuan ve Saç Kremleri Kurtulamadagim saç problemlerim

dilek7760

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
596
173
333
Kızlar iyi geceler
Her konuda harika fikirler verip yol gösteren değerli kk hatunları lütfen banada fikir üretin. ..
Yaklaşık 6 aydır saç dökülmesi sorunum var ve çok abartilı bir şekilde dökülüyor uzun zamandır kullandigim şampuanı sarımsak içeren doğal bir şampuan la değiştirdim ilk zamanlar dökülme azaldı sonrasında tekrar kepek kaşıntı ve dökülme sorunu olarak geri dondu çok kötü oldu saçlarım yaa
Lütfen bana düzenli kullanabilecegim bir şampuan önerir misiniz saçlarım boyalı degil çok fazla yaglanmaz ama yıpranmış halde
Şimdiden teşekkür ederim hepinize....

Demir eksikliğinden olabilir önce sebebini araştırın.
Sebamed'in şampuanları var çeşitli. Size uygun olanı kullanabilirsiniz.
Haftada bir kez de an azından h.cevizi,badem yağıyla maske yapın. Yıpranmış kısımlar düzelsin.

Demir eksikliğim çıkmadı tahlillerde d vitamini eksikliği ve tiroid sıkıntım var onlarda etkiler mi acaba

Bunu hep yapıyorum saclarim acikken hiç rahat edemiyorum cunku
Maalesef ben de,
Fönlü bile olsa toplarım

Dökülmenin ilk sebebi topuz ve at kuyruk

İstediğin kadar gün içinde sık sık açıp tara
Yine de dökülüyor
Hem kökten
Hem koparak

Canım benim de saçlarımda boya yok yıllardır saçım yumak yumak dökülüyor. Çok yoğun saçlarımın yarısı gitti yoğun olmasa kel kalırdım. 1 yıldır azaldı çok şükür çünkü revox at kuyruğu şampuanı kullanıyorum. Saçları sertleştirmiyor ancak kalınlaştırıyor o yuzden bazıları saçımı sertleştirdi vs yorum yapabiliyor. Bir de biraz saçı kuruttuğundan duştan sonra bakım yağı kullanmanı öneririm. Ayrıca ben düzenli şekilde saçlarımı kestiriyorum artık inan bana eski gürlüğüne yakın oldu bebek saçlar çıkmaya başladı şimdide başa çıamıyorum düzleştirirken :)))) Her şampuan her saça iyi gelmeyebilir ancak benim saçlarım çok kuru kalın telli inan bana en ama en zor saç tipi.

Bundan ötürü olduğunu söylemedi ama ben bu sıkıntımı söyledikten sonra tiroide de bakildi

İlaç yazdı mı, sıkıntı büyük boyutta mı?
Öyleyse ilacı kullanınca dökülme duruyor zaten.
Sonrasında biraz bakım, iyi beslenme derken yenileri çıkar zaten.

İlaç yazdı mı, sıkıntı büyük boyutta mı?
Öyleyse ilacı kullanınca dökülme duruyor zaten.
Sonrasında biraz bakım, iyi beslenme derken yenileri çıkar zaten.

Evet hergün kullandigim bir ilaç var ama saç dökülmesine değişen birşey yok umarim dediğiniz gibi yenileri çıkar teşekkürler yorumlar için

Evet hergün kullandigim bir ilaç var ama saç dökülmesine değişen birşey yok umarim dediğiniz gibi yenileri çıkar teşekkürler yorumlar için

Benim kötü beslenme ve stresten bir kere enseme yakın taraftaki saçlarım acaip incelmişti. Daha çok et yedim, daha çok meyve yedim geri toplandı. Sebebi belliyse o sebep ortadan kalktıktan sonra saç çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…