- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.831
- 30
-
- Konu Sahibi Obiranne95
Arkadaşın durumu psikolojik, kontrolü dışında geliştiriyor bu tepkiyi.Niye bu kadar abartıyorsunuz? Benim eşim yatılı okumuş, pilavın içinde sürekli kurt olurmuş. Hiç mi meyve yerken yarım kurt görmediniz?
Niye bu kadar abartıyorsunuz? Benim eşim yatılı okumuş, pilavın içinde sürekli kurt olurmuş. Hiç mi meyve yerken yarım kurt görmediniz?
Tosuncum siyah olanlar dışardan geliyor. Ya da öğütme aşamasında iyi elenmiyor. Beyaz olanlar undan türüyor.kuru ışık almayan yerde sakladigim unum böceklenmisti. Çok serin değildi bulunduğu yer ama sıcak da değildi. Hamuru yogururken elime bir şeyler geldi baktım siyah siyah böcek. Markette kurtlanmis olabilir çünkü yeni açmıştım paketi de.
Yaa yerimm cok tesekkur ederim. Evim en yakin firin ve markete arabayla 15 dk ormanin icinde yasiyorumAdresinizi bilsem size açma gönderirdim. Yazık hamilesiniz çıkıp alamaz mısınız?
baklagillerde kucuk bocek gordum onlardan korkmuyorum ama kurttu ivir zivirdi korkuyorum elimde degil. kisin sebzelerde cok denk geliyorum mesela uzun sure o sebzeyi almiyorum. esim diyor ki onda o var bunda bu var biz ne yiyecegiz diyor adam :) bende ona yikatip temizletiyorum :)Haydaa buyrun çalgıya cengiye. Söyle düşün kurdun bir yiyecek sebze veya meyveden çıkması senin onu alıp yemenden daha doğal bir durum. Bu düzeyde etkilendiğini bilmiyordum. Seninki muhtemelen psikolojik yönü ağır basan bir fobi. Kurt böcek vs. canlılara karşı genel gibi.
Bu konuda titiz olduğum için hep kapalı tuttum ağzını acaba nasıl girdiTosuncum siyah olanlar dışardan geliyor. Ya da öğütme aşamasında iyi elenmiyor. Beyaz olanlar undan türüyor.
Tekrar aynı sebzeden çıkacak değil başkasında da çıkabilir.baklagillerde kucuk bocek gordum onlardan korkmuyorum ama kurttu ivir zivirdi korkuyorum elimde degil. kisin sebzelerde cok denk geliyorum mesela uzun sure o sebzeyi almiyorum. esim diyor ki onda o var bunda bu var biz ne yiyecegiz diyor adam :) bende ona yikatip temizletiyorum :)
O senlik değildir. Bakliyatlarin olduğu yere. Defme yaprağı koy bide ele her zaman. Içindeki havayı da alırsın hamurun daha lezzetli olur.Bu konuda titiz olduğum için hep kapalı tuttum ağzını acaba nasıl girdiartık daha da dikkat ediyorum.
Ben daha beterini gördumNiye bu kadar abartıyorsunuz? Benim eşim yatılı okumuş, pilavın içinde sürekli kurt olurmuş. Hiç mi meyve yerken yarım kurt görmediniz?
Bunu yapacagimO senlik değildir. Bakliyatlarin olduğu yere. Defme yaprağı koy bide ele her zaman. Içindeki havayı da alırsın hamurun daha lezzetli olur.
Olur bence canım ya kocaman mısırKonunun üstüne dün pazardan aldığım mısırdan yeşil tırtıl çıktıbaşını kesssm geri kalan kısmı yenir mi?
İçindeki havayı nasıl alıyoruzO senlik değildir. Bakliyatlarin olduğu yere. Defme yaprağı koy bide ele her zaman. Içindeki havayı da alırsın hamurun daha lezzetli olur.
Eleyerekİçindeki havayı nasıl alıyoruz
İçim rahatladı limonsuzum. Cocuklar gördü ve mısır diye ağlıyorOlur bence canım ya kocaman mısır